Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 13.07.20 до 19.07.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 13.07.20 до 19.07.20

Седмичен хороскоп – 13.07.20 до 19.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен

Тази седмица са възможни прозрения, хрумване на нови идеи, ще бъдете активно настроени и доста работоспособни. Астрологичната ситуация е успешна за проявяване на вашите способности в областта на професионалните и творческите дейности. Периодът е свързан и с необходимостта от преразглеждане на житейския път. В края на седмицата посетете културно събитие или отидете на почивка - време е да натрупате нови сили.

Благоприятни дни –16, 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 19

Телец

През седмицата са възможни непланирани разходи - привлечени сте от шопинга, промени във външния вид и промяна в имиджа. Планирайте внимателно бюджета си,! Добър период за общуване с приятели и за семейни дела, ще бъде възможно да се подобрят отношенията с близките. Интересни срещи и общуване с приятни хора очакват всички Телци, към които в следващите дни ще има засилен интерес от лица от противоположния пол. 

Благоприятни дни –19

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци

Благоприятно време да опитате късмета си. Има много неща, които не могат да бъдат отложени. Вашите творчески способности ще бъдат доста полезни. Не забравяйте за здравето, постоянният стрес може да навреди на тялото ви, затова се опитайте да отхвърлите някои от притесненията си. Въпреки наситеният период, все пак ще имате време за романтични срещи - приятели от противоположния пол ще търсят комуникация с вас и най-вероятно ще ви поканят на среща.

Благоприятни дни –13

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Рак

Седмицата носи смесени енергии: на фона на активността на работното място, здравето може да се влоши. Фокусирайте се върху решаването на ежедневните проблеми. Време е да планирате ваканция със семейството си, любимите хора се нуждаят от вашето внимание и грижи.  Вероятността за полезни запознанства е голяма. Пригответе се да вземате творчески решения при извънредни обстоятелства. Някои Раци ще започнат тайна афера.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете внимателни – 19

Лъв

Седмицата за някои ще бъде малко повече натоварена. Възможно е да имате спешна нужда от средства. Можете да решите този проблем, ако подходите творчески към него. Не трябва да посвещавате външни лица в плановете си, не бъдете прекалено приказливи, това може да ви навреди много.  Трябва да се грижите повече за себе си в този момент.  При нужда близки и приятели ще ви окажат подкрепа, ще ви дадат правилния съвет. Времето е подходящо за успешното решаване на „висящи“ въпроси, които са били възпрепятствани или отложени в миналото.

Благоприятни дни –13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева

Благодарение на вашата енергичност, изобретателност и креативност, седмицата ще бъде добра за работа и действия. Важно е да не допускате грешки при обработката на документи. Преди да подпишете нещо, не забравяйте да го прочетете внимателно. За семейните отношения има още много какво да се желае! Склонни сте на упоритост и не искате да правите компромиси. Постигането на мечтата ви изисква творчество или малка революция. 

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Везни

Настоящата астрологична ситуация обещава хармонично развитие на събитията и материално благополучие в някои случаи. Обстоятелствата предоставят на Везните възможност да успяват буквално във всяка област. Вие сте упорити и готови да защитите своята гледна точка на всяка цена. На работното място не влагайте много емоции. През този период е важно да планирате всяка своя стъпка. Необходимо е стриктно спазване на правилата за безопасност.

Благоприятни дни –16, 17,18

Бъдете внимателни – 13, 19

Скорпион

Седмицата благоприятства активната работа, търсенето на нови проекти, разработването на планове и стратегии. Паричните разходи могат да накарат мнозина Скорпионите активно да потърсят нови финансови ресурси и източници на допълнителни приходи. Намерете мотивите, които да ви накарат да преминете от теория към практика. Здравето няма да ви създаде проблеми, ако оставите настрана работохолизма и почивате достатъчно вечер и през почивните дни. Отдихът на открито и спорта са особено благоприятни.

Благоприятни дни –19

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец

Старайте се да мълчите и не информирайте никого за вашите планове. Дори на най-близките приятели не трябва да казвате нищо - това, което знаят двама души, всеки знае. Ако ви бъде предложено пътуване, не трябва да се отказвате. Променливо настроение, здравословни проблеми, липса на енергия - това е, което може да ви очаква през първата половина на седмицата. Просто живейте това време спокойно и от четвъртък нещата ще тръгнат по-гладко.

Благоприятни дни –13

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Козирог

 Не разчитайте на случайността, трябва да разчитате само на себе си, а астрологичните условия ще ви помогнат успешно да завършите това, което сте започнали. Само вие сте в състояние самостоятелно да се ориентирате в случващото се, но е необходимо да преодолеете желанието да бъдете център на глобалното внимание, това изобщо не е необходимо сега.  Бъдете по-внимателни, в противен случай може да не успеете да избегнете неприятности. Очакват ви интересни срещи.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете внимателни – 19

Водолей

Седмицата за Водолея е изпълнена с несигурност и съмнения относно надеждността на обкръжението ви. Добре е да приведете външния си вид в ред, звездите настойчиво ви съветват да промените малко имиджа си. Прекомерното преследване на удоволствия от ваша страна може да се отрази негативно на авторитета ви сред колегите и да разруши отношенията с близките. Времето е подходящо за изпълнение на вашите планове и разработване на нови стратегии на работа.

Благоприятни дни –13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби

Фокусът на тази седмица ще бъде преди всичко върху реализирането на някои желания. Успехът в деловата сфера ще зависи от способността ви да се съгласявате и да използвате правилно връзките си. През втората половина на периода може да имате някои здравословни проблеми.  Според обстоятелствата плановете ще се променят, а целите ще бъдат изяснени, бъдете по-смели и проявете въображение. Консерватизмът в отношенията не е популярен днес. Бъдете по-открити и свободни в общуването си.

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 18


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети