Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 14.10 - 20.10.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 14.10 - 20.10.19

Седмичен хороскоп – 14.10 - 20.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата може да се окаже за мнозина трудна. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Някои от вас ще стигнат до повратна точка в живота си.  Време е да се разплатите с някои кармични дългове. Ще бъдете настроени да се борите с външния свят. Конфликтите могат да възникнат навсякъде – с колеги, с приятели или с партньора. До края на седмицата интензивността им ще отшуми, а спокойствието и способността да мислите трезво ще се върне към вас. Поддържайте вътрешния си баланс.  Възможно е да получите сърцебиене и главоболие на нервна почва, да се появи безсъние.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Телец – Седмицата ще бъде доста активна и динамична. Чакат ви много различни задачи под форма на спешни дела, неотложни въпроси. Може да имате здравословно неразположение, обостряне на хронични заболявания. Обърнете си повече внимание, както и на диетата и съня. Добре е да започнете здравословен начин на живот. Почивните дни е най-добре да прекарате с партньора си в романтична обстановка. Потребността от любов и сексуални отношения ще се увеличи. Ще излъчвате невероятен сексапил. Ако сте свободни, тогава са възможни нови романтични запознанства. Те обаче няма да ви донесат нищо, освен сексуални приключения.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15,16

 

Близнаци – Работоспособността ви ще се увеличи, концентрирането върху решаването на важни задачи ще бъде много по-лесно. Особено благоприятна ще е седмицата за представителите на творческите професии. Откажете се поне за известно време от рискови операции в бизнеса. Рутинните задължения  за вас ще са твърде досадни и скучни. Ще търсите забавления и приключения. Но в стремежа си към удоволствията е важно да не забравяте за умереността. Не нарушавайте диетата си. Въпреки че сте заети, отделете време на децата и съпруга/та си.  Внимавайте с новите контакти - запознанствата направени през тази седмица, могат да бъдат разочароващи.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Рак –  Ще усетите прилив на сила и жизнен тонус, което ще ви помогне по-лесно да се справите с отговорностите си. Покупко-продажби с недвижими имоти са изключително нежелателни. През цялата седмица вниманието ви ще бъде фокусирано върху семейните въпроси. Домашните работи ще изискват вашето пряко участие. Роднини, съпрузи, родители или деца може да се нуждаят от вашата помощ и подкрепа. Ако вече сте женени, тогава се пригответе за щастлива и хармонична седмица. По това време всички противоречия ще избледнеят и преминат на заден план, ще се насладите на общуването помежду си и може би ще изпитате нещо ново в сексуален план.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Лъв – Тази седмица ще бъде трудна за повечето от вас. Чака ви здрава работа. Много е вероятно клюките, интригите, безпочвените слухове да пречат на работата ви. Контролирайте реакциите си, не се забърквайте в конфликти, избягвайте празни и безсмислени спорове. Най-добрият начин да се предпазите от външна агресия е по-малко да общувате. Подобна тактика ще ви позволи да останете успешни в работата. Седмицата обещава да бъде много романтична в личен план, особено ако се потрудите за това. Не щадете усилията си, за да направите живота на любимия си човек по-приятен и по-щастлив. Направете изненада, поканете на среща, направете подарък - всичко това ще бъде оценено.

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Дева – Способността ви да мислите логично ще се изостри и най-накрая ще успеете да разрешите някакъв проблем. Възможно е да възникнат конфликти с колегите, свързани с факта, че по различен начин разбирате едни и същи неща. През седмицата ще се занимавате предимно с материални въпроси, например - търсенето на нови източници на доходи. Вероятни са непредвидени разходи. Правете покупки само след като внимателно сте обмислили всичко. Придобиването на скъпи неща е по-добре да се отложи. Командировки, важни преговори, посещенията в държавните учреждения няма да са много благоприятни.  Интензивните емоции ще доминират, може да се появят експлозивни заряди. 

Благоприятни дни –15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Везни – Преговорите по финансови въпроси могат да бъдат успешни. Ако трябва да пътувате, вземете предпазните мерки, проверете автомобила си и внимавайте по пътищата. Интензивните емоции са "в пълен разцвет", много чувствителни сте към всеки конфликт, който възниква във вашето обкръжение. Не забравяйте, че прекомерната самоувереност може да ви навреди много. Рискувате да изразходвате твърде много енергия, за да се утвърдите в безполезни спорове. Романтично запознанство, което може да започне тази седмица, е възможно да премине после в сериозна връзка. Основното е да останете себе си и не забравяйте да се усмихвате по-често. 

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Скорпион – Бъдете готови за неочаквани промени, плановете ви може да се сринат в един момент. Вероятни са внезапни пътувания и командировки. В понеделник и вторник ще бъдете импулсивни и агресивни. Внимавайте как се държите, другите могат да ви класифицират като неприятен и опасен човек. Емоционалното ви състояние ще се стабилизира към края на седмицата. Ще станете по-фокусирани и съсредоточени. Вашите приятели ще ви потърсят, за да ги подкрепите и да им помогнете за решаване на ситуации и проблеми. Обърнете внимание на здравето си, сега лесно можете да хванете вируси поради ниския имунитет. Да, и в любовта явно ще имате късмет.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15,16

 

Стрелец – Важно е да следвате здравия разум и да не рискувате напразно, за да избегнете финансови загуби. Ако организирате добре времето си и изпълнявате плановете си, ще можете да получите ранни постижения, които оказват влияние върху вашия престиж. Ако разчитате на подкрепата на съмишленици или спонсорство, най-вероятно ще останете разочаровани. Не се обезкуражавайте, защото в любовта ще имате късмет със сигурност. Тази седмица много от вашите желания ще се сбъднат. Съсредоточете се върху любовната сфера. В любовта всичко трябва да е спокойно и премерено.  Ще можете да решавате семейните проблеми, да намирате компромиси.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Козирог – Тази седмица обещава да бъде емоционално наситена и събитийна. Вашите желания ще получат подкрепа и шанс да се реализират. Трябва да използвате момента, за да покажете своите таланти. Трябва да преминете от думи към действия, да се справите със сложни проекти по време на работа. На работното място има голяма вероятност от конфликти. Неприятното е, че може да има напрежение и в отношенията с половинката ви, но тези моменти са временни и бързо ще отминат. Опитайте се да бъдете по-мъдри, умейте да мълчите и да намерите компромис. Ще почувствате нуждата от спокойствие и уединение, което ще се отрази на всички области на живота - от лични до професионални. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Водолей – В началото на седмицата са възможни затруднения.  Ще трябва да бъдете по-благоразумни. Ще се нуждаете от повече предпазливост и предвидливост. Не забравяйте, че всички проблеми са временни. Всички решения трябва да се вземат с трезв ум, не позволявайки на емоциите да пречат на процеса. В средата на седмицата са възможни определени проблеми в семейните отношения. Не оказвайте натиск върху любимите хора. Прекарвайте повече време с приятели и хора, които харесвате. Тази седмица те ще ви дадат позитивен заряд и нова информация. Съдбата в най-неочаквания момент ще ви се усмихне. Време е поне леко да освежите имиджа си, това ще ви даде нова енергия.

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Риби – Вашата взискателност и категоричност може да доведе до конфликти.  Запазете спокойствие, грижете се за нервите и здравето. Не се оставяйте да бъдете привлечени в решението на проблемите на други хора. В средата на седмицата напрежението ще се облекчи. Има вероятност да страдате от безсъние или други прояви на стрес. Трябва да се научите как да се отпуснете и да освободите стреса, за да подобрите състоянието си. Ще бъде полезно да обмислите бъдещите си стъпки и да решите в коя посока да продължите. Не оставайте в уединение в свободното си време. Трябва да вършите добри дела, да помагате на близките, да бъдете опора за тях във всичко. В края на седмицата трябва да се съсредоточите върху себе си. 

Благоприятни дни –15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати