Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 15-21.04.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 15-21.04.19

Седмичен хороскоп – 15-21.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Личният живот е областта, в която ще стават най-важните събития през тази седмица. Ще трябва да потърсите нов подход към старите приятели и възлюбени. Тези, които са все още сами, трябва да поработят върху грешките и да разберат какво пречи на личното им щастие.

Хората, които са родени през тази седмица притежават огромна воля. Те могат да преобърнат света, ако имат опора.

Именни дни през седмицата имат: на 18-ти Виктор и Виктория; на 20-ти Лазар, Лазарина, Лазарка, Лазо; на 21-ви всички с имена на цветя и дървета – Аглика, Божура, Вероника, Виола, Виолета, Върбинка, Върбан, Гергин, Гергина, Гроздан, Грозданка, Далия, Дафина, Делян, Деляна, Диляна, Детелина, Елица, Жасмин, Жасмина, Здравка, Здравко, Ива, Ивет, Ивета, Иглика, Калина, Камелия, Латинка, Лилия, Лиляна, Малина, Маргарита, Невен, Невена, Ралица, Ренета, Роза, Росен, Росица, Ружа, Теменужка, Трендафил, Цвета, Цветан, Цветанка, Цветелина, Цветомир, Цветомира, Цвятко, Цено, Явор, Ясен, Ясмина и други.

 

Овен –Ще бъдете доста активни през седмицата и ще можете да свършите доста неща. Проявете максимално професионалните си качества. Позитивните промени в отношенията с колегите ще повлияят на вашата ефективност: ще им се доверявате повече и ще се вслушвате в техните мнения. Трябва да бъдете по-внимателни към тялото си, следвайте здравословен начин на живот. В противен случай много скоро тялото ви ще се отплати за небрежността и безразличието ви. В личния живот на някои ще настъпят значителни промени. Прекарайте уикенда край езеро, река или в гората, така че да можете да се отървете от натрупаните негативи през работната седмица и да възстановите вътрешният си баланс. Това ще бъде от полза за вашето здраве и самочувствие.

Благоприятни дни – 15

Неблагоприятни дни – 17 (след 15:00 ч.), 18, 19

 

Телец – Усещането, че сте в оковите на ограниченията е продукт на подсъзнанието. Вие сами създавате тези бариери. Болка, криене, бягство от реалността, скрити проблеми, разочарования - вие всъщност бягате от себе си, пренебрегвайки саморазвитието. Отстранете въображаемите психологически пречки, отпуснете се вътрешно и се отървете от тайните страхове и фобиите. Уроците от миналото ще бъдат полезни, ще помогнат да се отървете от илюзиите, заблудите, да осъзнаете "минусите". Погрижете се за вашето семейство, близки, роднини, благоверни, положете солидна основа за дългогодишно лично щастие. Вашият съюз трябва да запази лоялността, общите интереси, способността да споделяте радост и тъга заедно. Ако сте сами, потърсете си партньор, бъдете по-находчиви.

Благоприятни дни – 16, 17

Неблагоприятни дни – 20, 21

 

Близнаци – Помнете, че животът е училище, където всеки момент е урок, изпълнен с безценен опит. Работете с радост и вдъхновение, печелете пари, въплъщавайте творчески идеи, утвърждавайте се. Не избягвайте работата, изпълнението на задачите, отговорностите и задълженията. В екип сте специалисти с широк профил и неформален лидер, но не трябва да манипулирате груповия ресурс, за да задоволите собствените си интереси. Избягвайте екстремни ситуации, всеки риск е опасен и разрушителен.  Не оставяйте емоциите да са водещи. Много е важно да поддържате мобилен начин на живот, но не и да се претоварвате. Не е изключено да се разделите с някого. Е, ако житейските ви пътеки се разминават, не бива да съжалявате. Уикенда обещава да бъде успешен, ако го прекарате с приятели.

Благоприятни дни – 18, 19

Неблагоприятни дни – 16, 17 (до 15:00 ч.)

 

Рак – Седмицата ще бъде доста продуктивна. Ще започнете с добър работен темп, опитайте се да го запазите такъв до края на периода. Вие ще бъдете в състояние успешно да разрешите незначителните недоразумения. Попътният вятър на успеха раздува платната на скритите желания в обещаваща посока. Успокойте амбициите, обуздайте бойния дух. Придържайте се към дадената дума, правете всичко с чиста съвест, с дисциплина, творческа отдаденост - това е преход към кариерата и изкачването на Олимп. Не бъдете егоистични, показвайте искрена любов към другите и всичко ще бъде наред. В отношенията с любимия ви човек ще настъпи период на стабилна хармония. Звездите ви препоръчват уикенд някъде далеч от дома. Например да наемете къща извън града или да отидете на някое прелестно  усамотено местенце.

Благоприятни дни – 15, 16, 17 (до 15:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 17(след 15:00 ч.), 18, 19

 

Лъв – Тази седмица всичко ще върви гладко и спокойно, дори малко скучно. Вашите колеги ще играят важна роля. Не е желателно да сте нервни и раздразнени от дреболии. Не се разсейвайте от незначителни неща, вършете работата си и оставяйте другите да работят по своите въпроси. Пътувайте, експериментирайте с живота, преодолявайте пределите на собствените си граници, научете се да чувствате и гледате на света по нов начин, разширявайки обичайните си идеи за реалността, променяйте мнението си за много неща! В същото време работете за доброто на семейството, за подобряване на бита. Най-вероятно ще трябва да похарчите пари за ремонт на вашия автомобил или домакинските уреди. Планирайте предварително определена сума във вашия бюджет, тъй като тези разходи могат да възникнат съвсем неочаквано.

Благоприятни дни – 17 (след 15:00 ч.), 18, 19

Неблагоприятни дни – 20, 21

 

Дева – В изкуството да гледате в дълбочина нещата, да стигнете до същността на изучавания обект, да се потопите в собствения си свят и да изследвате мистериозните психологически слоеве, няма да имате равни. Смело се потопете в бурните вълни на живота, рискът е благородна кауза и не забравяйте, че това, което няма да ви убие, ще ви направи по-силни! Необходимо е да се реанимират брачните отношения, обединени от общи интереси и ресурси. Общувайте колкото е възможно повече, създавайте нови запознанства, попълвайте интелектуалната си банка с нова информация. По необясними причини много от вашите усилия тази седмица ще завършат с неуспех. Не търсете нечия или собствена вина. Просто понякога късмета изневерява. Личният живот ще ви зарадва с чувственост и романтика.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 15 (след 13:00 ч.), 16, 17(до 15:00 ч.)

 

Везни – Бъдещето започва гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите възможности. Трябва да влезете в резонанс с новите ситуации. Работата няма да ви интересува твърде много тази седмица. Разбира се вие ще изпълнявате задълженията си в необходимата степен, но повече не може да се очаква от вас. Възможно е здравето ви да предизвика известно безпокойство. Сега е по-добре да не правите големи покупки без основна необходимост. Скоро парите ще са необходими за нещо по-важно. Основната тема на седмицата за Везни ще бъде партньорството. Ще ви е необходима невероятна издръжливост и гъвкавост. Опитайте се да разберете желанията на вашия партньор, дори ако те изглеждат абсурдни. Фактът, че за вас сега е незначителна дреболия, за партньора ви може да бъде основният водещ мотив в поведението.

Благоприятни дни – 15

Неблагоприятни дни – 17 (след 15:00 ч.), 18, 19

 

Скорпион – Седмицата е сравнително стабилна и хармонична, но във вторник можете да бъдете обхванати от меланхолия и лошо настроение. Не се обезсърчавайте, не се поддавайте на емоционални провокации. Отпуснете се и приемете всички събития такива, каквито са. Едва ли можете да промените нещо сега. Но всичко ще се окаже за по-добро. Не е желателно да се посвещават другите в личните ви планове. Много хора ще се нуждаят от вашата помощ. Много бързо ще възникне усещането, че вие сте най-необходимият човек на планетата. Това едновременно ще ви донесе радост, но и ще отнеме силите ви в същото време. В края на седмицата ще ви обхване творчески импулс. Уикендът е добре да бъде прекаран в по-спокоен режим. Например да гледате любимия си филм или да сърфирате в интернет.

Благоприятни дни – 16, 17

Неблагоприятни дни – 20, 21

 

Стрелец – Задачите, които сте поставили пред себе си са твърде големи и отнемащи много време, за да се справите бързо с тях сами. В началото на седмицата е важно да се установи взаимно разбирателство с хората около вас и в живота ви ще се появи повече комфорт и ред. Възможни са психосоматични прояви. Например, имате треска или възпалено гърло без видима причина. Така тялото ще търси причина да не се занимава с неприятна работа или да не се срещате с неприятни хора. Спешно се нуждаете от положителни емоции. Помислете за това, което ви носи удоволствие и си го доставете. То може да бъде всичко – да отидете на кино или на театър, хапване в луксозен ресторант до закупуване на книга, облекло или други аксесоари. Благоприятен момент за промяна на живота към по-добро. Ще почувствате прилив на свежа енергия.

Благоприятни дни – 18, 19

Неблагоприятни дни – 16, 17 (до 15:00 ч.)

 

Козирог – Като цяло седмицата ще бъде приятна и лека. Всички рискови ситуации през периода не са случайно създадени от съдбата, те са необходими, за да събудят смелост и кураж в душата ви. Научете се да преодолявате всякакви трудности. Това ще открие щастливи шансове пред вас. Общувайте с позитивни хора. Неочаквано може да се простудите, дори да е топло и слънчево навън. Погрижете се за себе си и приемайте повече витамин С – например чрез лимони или киви. Може да се наложи основно да прегледате гардероба си и да си купите чисто нови неща за новия сезон. Някои от вас ще започнат платонична връзка (може и в интернет). Това любовно приключение ще ви зареди с творческа енергия, а редовният партньор ще ви бъде само в плюс.

Благоприятни дни – 15, 16, 17 (до 15:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 17( след 15:00 ч.), 18, 19

 

Водолей – По време на работа може да възникне конфликт с някой от вашите колеги, с който обикновено сте в приятелски отношения. Във връзка с любимия човек също не всичко ще е розово. Въпреки това, вашата тактичност и желание да разрешите проблема, дори в ущърб на собствените си интереси, ще помогнат бързо да постигнете мир в отношенията. За повишаване на тонуса са ви необходими повече общуване с хора, кратки пътувания, приятелски събирания, социални събития, свежи впечатления. Съгласувайте личната си свобода на действие с нуждите на обкръжението ви. Подаръците закупени за близките ви, ще ги зарадват много и ще ви направят по-щастливи. Така че не спестявайте от приятни изненади за другите. Прекарайте уикенда като отидете на разходка.

Благоприятни дни – 17 (след 15:00 ч.), 18, 19

Неблагоприятни дни – 20, 21

 

Риби – Съсредоточеността и бързите реакции ще ви позволят да се справите лесно със задачите. Старайте се да не изпускате от поглед дори най-малките дреболии. Възможни са непредвидени промени в плановете, внезапни срещи и трудни разговори. Може да попаднете в стресови ситуации, необходимо е да държите емоциите под контрол. Не си създавайте ненужни проблеми поради своята свръх-отговорност и прекомерно желание да контролирате всичко. Не можете да помогнете на всички, но те могат да се възползват от вас.  Време е да намалите малко темпа. Би било хубаво да си вземе няколко почивни дни. Тежката работа тази седмица е противопоказна. Ако това не е възможно, то поне се опитайте да намалите натоварването. Препоръчително е да оставите сега старите проблеми и да се концентрирате върху новите идеи.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 15 (след 13:00 ч.), 16, 17(до 15:00 ч.)

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети