Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 15-21.07.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 15-21.07.19

Седмичен хороскоп – 15-21.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

На 17 юли в 00:39ч има пълнолуние. Съзнанието и интуицията, съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в противоречие и конфликт, не трябва да слушате вътрешния си глас по това време. Чувствата преобладават над разума. Зачестяват инцидентите, бъдете предпазливи! Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

През втората половина на седмицата започва да влияе опозицията между Венера и Плутон (точният аспект е на 21.07.). Обсебването, проявата на собственически чувства и завистта ще намерят плодородна почва в ситуации, които ще срещнете през този период. Прекомерна чувствителност, неконтролируеми действия. Нарастват престъпленията на сексуална почва, изнасилвания, домашно насилие, убийства. Лесно се стига до изневяра поради засилване на половия нагон.

 

Овен – Седмицата ще премине в спокойна атмосфера. Ще преобладава положителното ви мислене. Вие сте пълни с нови идеи и решителност да ги прилагате. Не само ще имате самочувствие, но и нужната енергия, за да реализирате плановете си. Ще се стремите да се откроите, да правите нещата по свой начин, въпреки трудностите, които може да срещнете. Не започвайте нови проекти, тъй като това не е най-благоприятният период. Ще е по-добре да се върнете към нещата, които още не сте завършили.  Бъдете внимателни – има опасност да загубите предмет, ценности, документи. Добре е да се въздържате сега от всякакви обяснения и изяснявания с партньора си.

Благоприятни дни- 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Телец – Възможна е стагнация, забавяне хода на нещата. Най-важните ви планове може да се натъкнат на прегради, да трябва да се справяте с неуредици, дребни, но досадни. Тук упоритостта няма да ви помогне. Трябва да осъзнаете, че са необходими промени, защото навремето не сте направили нещо както трябва и сега това са последиците. Вашият инстинкт е силен и ще ви помага. Самочувствието е добро. Към работата подхождате методично и балансирано. Вие сте решителни и амбициозни, самоуверени и доминиращи. След пълнолунието в сряда могат да настъпят някои изменения. Вие сте неустоими, общителни и имате способността да привличате хората, които харесвате.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Близнаци – Седмицата има както благоприятни, така и неблагоприятни влияния. Ще преобладава деловата настройка основно. Ще бъдете целеустремени, ще показвате трудолюбие и дисциплина, самоконтрол над емоциите. В професионалната сфера ще се повиши вашият авторитет. Не са изключени спорове, където вие ще демонстрирате неочакван темперамент. Ще се наложи да преразгледате някои свои планове. Ще бъдете доста ярки личности през следващия период, ще греете със собствената си неотразима светлина и ще очаровате околните. Романтичните отношения в следващите дни ще бъдат особено вълнуващи и страстни.

Благоприятни дни- 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21 

 

Рак – В първата половина на седмицата все още можете да дадете живот на своите идеи. В някои случаи сътрудничеството ще ви е от полза. Избягвайте да разхищавате силите си и да пилеете енергията си в различни посоки. Концентрирайте се върху най-важните задачи. В очакване на нещо може настроението ви да е променливо и нестабилно на моменти. В някои случаи ще се наложи да играете по чужда свирка, а това ще предизвика външен и вътрешен протест у вас. В края на седмицата чувствата и емоциите няма да са най-добрият ви съветник. Трудно ще запазите стабилността в отношенията си. Може да почувствате малко напрежение в комуникацията с близките. Добре е да прекарате известно време сами, за да можете да постигнете състояние на спокойствие и хармония със себе си.

Благоприятни дни- 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Лъв –През седмицата ще се радвате на добро самочувствие и ентусиазъм. Ще се чувствате силни и смели. Лесно ще се справяте с трудните задачи. Възможно е обаче да възникнат пречки, които да повлияят неблагоприятно върху намеренията и целите ви. Различни неща могат да ви накарат да се ядосвате. През тези дни опитайте да отделите повече време на себе си, за почивка също. След това ще ви имате ярки мисли, интересни планове, идеи и хрумвания. Втората половина на седмицата ще предприемете активни и решителни действия. Подходящо време да впечатлите някого, особено в личен план. Повишеният сексапил върви в комплект с харизмата и магнетичното излъчване и очарование, с което ще привличате противоположния пол към себе си.

Благоприятни дни- 15

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Дева – През тази седмица ще имате много нови идеи. Възможно е необичайни обстоятелства да ви разкрият нови перспективи. Ще ви е трудно да се отпуснете. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от нормалното. Излишъкът от енергия ви прави нервни, напрегнати и малко неспокойни. Настроението може да е променливо, според обстановката около вас. Трудно ви е да контролирате емоциите си. Тези, които се чувстват ограничени или отегчени напоследък, ще се стремят към повече свобода и творческо самоизразяване. Втората част от седмицата поставя фокуса върху личния ви живот, дом и семейство. Мнозина ги очаква повече романтика.

Благоприятни дни- 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Везни – При пълнолунието в сряда може да изплуват някои стари спомени, които да окажат носталгично и депресиращо влияние върху чувствата ви. Но също така пълната Луна ви дава кураж и възможности да преодолеете задръжките и страховете си. Думите ви ще бъдат успокояващи и лечебни за други страдащи души. Изхвърлете всичко от дома, което ви пречи, създава проблеми или носи лоши спомени. Почистете работното си място от излишни елементи. Занесете старите, счупени неща на боклука. Каквото може раздайте на бедните. После сами ще забележите, че ще ви бъде по-лесно да дишате. Може би след това ще поискате промени в живота си - не се страхувайте от тях.

Благоприятни дни- 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Скорпион – Пълнолунието в сряда ще ви помогне да се чувствате комфортно и уверено. Това е отлично време за работа по трудни задачи, които са били отложени. Важно е да бъдете гъвкави и да се адаптирате към променящите се условия. Ако се противопоставяте на промяната и ставате арогантни, ще пострадате или ще пропуснете важна възможност. Може да се наложи отново да седнете на чина в училището на живота. Настъпва период на учене и усвояване на някои уроци. Интуицията ви се засилва и ще ви помага да действате правилно. Може дори да получите важна информация чрез сънища, медитация или случайни срещи. Нараства сексуалната ви самоувереност и потентност. Ще имате успех в постигането на лични желания и амбиции.

Благоприятни дни- 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Стрелец – Вземане на нестандартни решения в момента не е точно вашият кон за обяздване, но сега ще трябва да го оседлаете.  Подгответе се за много нови дела и отговорности. Въпреки че няма да ви е трудно да ги изпълнявате, ще ви е доста изнервящо. Трудно ще понасяте да ви дишат във врата. Възможни проблеми със здравето, което ще доведе до променливо настроение. Може да похарчите много пари, за да задоволите някои ваши нужди и желания. Що се отнася до личния живот, през първата половина на седмицата няма да имате много време за срещи, но през втората половина на периода нещата ще се променят. Труден момент по отношение на поддържането на вярност в любовта. Изкушенията около вас са прекалено големи.

Благоприятни дни- 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Козирог – Водите се от желанието за пълна реализация и себеизява. Ще действате решително, ще говорите убедително. Достатъчно мотивирани сте. Ще имате изобилие от енергия, която сте склонни да използвате в положителна посока. Време е да се разделите с някои илюзии. Не се опитвайте да заглушавате своите чувства чрез мотивите на разума. Някои от вас ще трябва да направят труден избор, да вземат трудно решение въпреки чувствата. Може би ще трябва да изпълните някаква неприятна работа или да проведете неприятен разговор. Но на хоризонта няма само облаци.  Засилва се желанието ви за романтика и любовни приключения. Свободните от вас могат да срещнат ново лице и то при много необичайни обстоятелства.

Благоприятни дни- 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Водолей – Пред вас стои успешна седмица. Нещата ще се движат в забързан ритъм, а вие ще се чувствате важни и необходими. Вие ще сте тези, които ще спасяват положението. Енергиен дефицит не ви заплашва, но ще трябва да преодолявате някои трудности. Ще започнете нещо ново. Ще бъдете доста ангажирани със себе си. Ще отделите почти цялото свободно време за решаване на лични проблеми. В края на седмицата ще трябва да намалите инициативността си, не е подходящо време за стартиране на нови проекти. Фокусирайте се върху своите взаимоотношения и подкрепяйте партньора си, вместо да му посочвате грешките.

Благоприятни дни- 15

Бъдете внимателни – 18, 19

               

Риби –Повечето от вас изпитват чувство на хармония и удовлетворение от живота. Ще се открият нови възможности. Може би трябва да помислите за някои промени във външния си облик – нова прическа, смяна на цвета на косата, нов стил на обличане. Много семейни въпроси ще се нуждаят от непосредственото ви участие и намеса. Може да се наложи да изоставите лични дела заради интересите на близките ви. Вашите интимни взаимоотношения ще станат по-здрави чрез силно емоционално обвързване и взаимно уважение. Повишената харизма и магнетизъм ви помагат по-лесно да общувате и в любовен живот. Стари чувства могат да се върнат с нова сила. Животът ви ще се просветли с нови цветове.

Благоприятни дни- 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати