Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 15.06 - 21.06.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 15.06 - 21.06.20

Седмичен хороскоп – 15.06 - 21.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Необходими са мъдри действия на финансово ниво. Меркурий преминава в ретроградна фаза и може да започне да хвърля пясък в трансмисията ви, но вие сте креативни, знаете как да си помогнете бързо и можете да убедите с идеите си. Търпението ще ви се отплати. Сатурн насърчава вътрешния мир и необходимостта от релакс. Двойките изпитват ново усещане за сплотеност и знаят как да си осигурят разнообразие в ежедневието. Сега нещата вървят наистина добре, защото лоялността и доверието са лесни за вас. 

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Телец – Вие сте амбициозни, ентусиазирани и пълни с идеи. Ще имате възможности за напредък, които сега звездите ви предлагат. Меркурий и Юпитер също създават най-добрите условия за всичко, свързано с преговорите и договорите. Марс допълнително ви мотивира. Трябва да излизате по-често на чист въздух, защото природата е източник на енергия за вас. Вие сте отворени за нови неща, но няма да прелитате от цвят на цвят, докато флиртувате, а ще оставите всичко да се случва спокойно.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – В момента вие разчитате на сигурността повече от всякога. Иначе сте готови да поемате рискове. Тази седмица нямате толкова много сила за действия. Поради това се фокусирате повече върху релаксацията. Марс ви държи напрегнати. Има много неща за правене и се чувствате под напрежение в работата си. Работите отлично на творческо ниво: от рекламни лозунги до нови решения, можете да проектирате всичко без усилие и със специален усет. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – Меркурий ви прави отворени и любопитни на комуникативно ниво. Използвате социални медии, мрежи и всичко, което ви доближава до правилните хора. Финансово се появяват нови възможности. Енергийното ви ниво е високо и психическото, емоционалното и интелектуалното ви състояние също е на върха. Марс пришпорва свободните представители на знака в търсене на половинка. Активното търсене може да донесе успех. При двойките нещата вървят по инерция.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 21

Лъв – Колкото повече творчески и креативни импулси намирате във вашата работа, толкова по-мотивирано работите. Независимостта е много важна за вас. Слънцето и Венера ви оказват положително и хармонично влияние. Направете съзнателно нещо за себе си и не мислете само за другите. Двойките могат да общуват много добре в момента, но се усеща малко липса на еротично привличане. Необвързаните представители на знака сега предпочитат само да се забавляват, вместо да търсят сериозно обвързване.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева – Лесно е да се концентрирате върху същественото в работата. Меркурий и Юпитер активират вашето сиво вещество и ви правят невероятно бързи и умствено будни. Въпреки това, не се разбирате добре с времето, затова направете следното: Организирайте по-добре работния си ден. Венера и Марс ви подлагат на кръстосан огън и изискват повече усилия от вас и строго управление на времето в ежедневието. Духовната стимулация и пълното физическо отпускане имат особено положителен ефект върху вас в свободното ви време.

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20

Везни – Тъй като Меркурий става ретрограден е много важно внимателно да боравите с парите си. Може да се наложат неочаквани разходи и да бъркате в скритите резерви. Богинята на любовта Венера прави седмицата хармонична за отношенията ви. Двойките проявяват голямо разбиране един към друг по време на общуване и изживяват страстна фаза в леглото. Топло разбиране между вас и партньора ви е добра основа за предстоящи хубави дни.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Скорпион – Меркурий ви прави находчиви и комуникативни. Марс и Юпитер ви дават много енергия да изпълнявате ежедневните си задачи, но също така внасят движение и във вашия любовен живот. Силните импулси ви вдъхновяват да развиете по-еротична изтънченост и страст. Вашият сексапил е много добре приет и въздействащ върху партньорите ви. Сега покажете още веднъж защо вие като Скорпион имате репутация на най-страстните съблазнители на зодиака. 

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – Разчитате повече от всякога на сигурността и предпазливостта. Сатурн събужда способността ви да спестявате и да търсите по-евтини оферти. Малко труден е контактът с колегите. Ще е необходима по-прецизна координация, за да продължите да работи ефективно. Но ако можете да работите сами, можете да постигнете повече, отколкото сте предполагали. Когато става въпрос за любов и еротика, изключете предавка. Венера и Марс ви обстрелват кръстосано и причиняват вълнения във връзката. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Козирог – Хармоничният аспект между Марс и Юпитер ви мотивира за всичко свързано с работата и кариерата.  Сега можете по-добре да отстоявате собствените си интереси и да постигнете впечатляващи резултати. Търпението е важно за финансовите проекти. Колкото повече действия и разнообразие внесете в ежедневието си, толкова по-добре ще се чувствате. Благоприятно време както за тези, които имат връзки, така и за свободните представители на знака. Сега всичко може да се случи много бързо.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 21

Водолей – Имате страхотни идеи тази седмица и по-важното - изключителна смелост и увереност да вярвате в тях! Това е добро време за обмен или за разработване на креативни идеи. Венера улеснява работата ви в екип и изобщо комуникацията. Дарява ви с много увереност и пълна хармония. Работите под пълна пара. Управлявайте енергията си разумно. Двойките се наслаждават на приятна фаза в отношенията си. Спалнята ви ще стане свидетел на много бурни страсти.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби – Вашият боен дух и постоянство са впечатляващи. Изпълнени сте със сила и ентусиазъм. Когато работите или правите нещо важно, настъпвате до дупка газта. Нещата ви се получават добре. Сега сте доволни от себе си и от живота. Меркурий ви прави емоционално будни и комуникацията върви добре. Еротичният Марс предизвиква трескави ефекти в личния ви живот. Хармонията, която ви придружава тази седмица е както се казва черешката на тортата.

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети