Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 16-22.03.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 16-22.03.20

Седмичен хороскоп – 16-22.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тези дни ще имате много притеснения. Опитайте се да се тревожите по-малко за дреболиите, като се съсредоточите върху наистина важните неща. Седмицата обещава да бъде успешна за активните и целенасочени Овни, които не са свикнали да седят бездейно. Те ще могат да се справят с трудностите и да поемат пътя към успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Периодът ще изисква вашата решителност и способност да вземате решения бързо, да бъдете активни във всяка ситуация. Някои неща ще изискват вашето пряко участие, смелост и решителност.

Благоприятни дни – 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Телец – Тази седмица може да бъде трудна и непредсказуема за вас, особено ако сте планирали нещо ново. Не очаквайте, че другите ще ви помогнат. Събитията през следващите дни могат да ви накарат да действате и да бъдете по-решителни и активни от обикновено. Старайте се да се настроите положително, но не действайте бързо. Възможно е да има конфликти в семейството и ще се окажете между два пожара. Не вземайте страна, бъдете миротворци.  Някои ще се сблъскат с липса на разбиране, липса на любов и внимание от страна на близките, но не бързайте с изводите. Много проблеми ще бъдат напълно разрешими, ако имате търпение и се научите да чакате. Сега е важно да избягвате стреса. Отделете повече време за почивка и размисъл.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Близнаци – Креативните хора ще бъдат посетени от вдъхновение в следващите дни, ще се появят нови идеи. Бъдете активни и се опитайте да доведете до края всичко, което вече сте започнали. Шефовете ще поставят високи изисквания към вас, опитайте се да се покажете от най-добрата страна и усилията ви ще се оценят. По-добре е сега да се отпуснете със семейството, на което липсва вашето внимание.  Седмицата е подходяща за размисъл и вземане на мъдри решения. Някои могат да започнат да витаят в облаците и да живеят в собствените си илюзии. Но това е пагубно за самите тях. Струва си да се потопите в реалността и да се опитате да намерите нещо добро в случващото се.

Благоприятни дни – 19, 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 22

 

Рак – Тази седмица ще бъде стресиращо както на работното място, така и у дома. Не очаквайте бърз успех - ще трябва да преодолеете много трудности и препятствия, особено в работата. Много проблеми ще трябва да се разрешат. Вероятно ще се наложи да се намесите в делата на други хора.  Финансовата ситуация може да се окаже трудна. Някои неща могат дори да се окажат по-сложни, отколкото сте си мислили, затова се опитайте да бъдете по-активни и имайте търпение. Обърнете внимание на любимите хора - те ще ви помогнат да преодолеете много трудности и неприятности.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18


Лъв – Началото на пролетта ще донесе не само приятни изненади, но и сериозни изпитания. Препоръчително е обаче да се отървете от прекомерната самоувереност, за да оцените трезво своите възможности. Добре е да държите емоциите под контрол, да мислите предварително за всяко действие. Подкрепата може да дойде от неочаквана посока, но в повечето случаи ще трябва да разчитате само на себе си. Хроничните заболявания могат да се влошат. В средата на седмицата можете да бъдете посетени от вдъхновение. И това ще помогне не само да разкриете потенциала си, но и да направите някои корекции в имиджа си. 

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Дева – Звездите ви обещават добро развитие на събитията, при условие че проявите повече отговорност и помагате на другите. Ще се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Трябва да откажете активно да се занимавате с бизнес, като се съсредоточите върху собствената си личност. С правилния подход ще бъде възможно да се реши всеки проблем, ако се задълбочите в същността. Не е нужно да се притеснявате за финансите - не се очакват значителни разходи и рискове. Старайте се да не вземате прибързани решения. Научете се повече да слушате и да чувате какво се опитват да ви кажат околните.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 16, 22

 

Везни – Звездите не ви обещават големи успехи, но ще ви помогнат да решите много проблеми в комуникацията и в личния живот. Именно през този период тежестта на домашните проблеми ще падне върху силните ви рамене, решаването на които може да стане само чрез рационализиране на действията и правилно определяне на приоритетите. Не поемайте много работа и не се опитвайте да се справите с всичко наведнъж - седмицата ще изисква да обръщате повече внимание на близките, да им дарявате любов, кураж и вдъхновение.  Ще ви се предостави уникална възможност да погледнете на живота отстрани, както и да преоцените своите възгледи и убеждения. 

Благоприятни дни – 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Скорпион – Тази седмица неочаквани новини могат да променят живота ви и плановете ви за близкото бъдеще. В началото на пролетта серия от дребни неприятности и ежедневни трудности очакват представителите на знака: кавги с близки, повреда на важни уреди, загуба на неща и т.н. Съветът на звездите в този случай е само един - с усмивка да възприемате всичко, което се случва. Обърнете внимание на близките - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да решите много от проблемите си. Имунитетът ще бъде слаб, така че започнете да го укрепвате. Ако все пак се разболеете, не прекарвайте болестта на крака! 

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Стрелец – През седмицата всичко ще зависи от вашата активност, търпение и постоянство, особено през първата половина. Настройте се на положителна вълна – така по-лесно ще постигнете целите си, ако проявите характер и решително продължите да се движите в избраната посока. Резултатите от всяка работа ще зависят само от вашето търпение и упоритост. Без тези качества справянето с трудностите ще бъде доста трудно. Погрижете се за своите дела и се опитайте да доведете до край всичко, което сте планирали - звездите ви обещават много продуктивен период от време, за да се справите с всички трудности.

Благоприятни дни – 19, 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 22

 

Козирог – Сами е по-добре да не предприемате сериозни проекти. Колективната работа ще доведе до отлични резултати, така че привличайте подкрепата на другите. Мнозина ще бъдат завладяни от вътрешна апатия, която не им позволява да разкрият потенциала си и да започнат да се движат напред. Седмицата ще бъде от полза за онези Козирози, които са доста общителни и отворени за промени в личния си живот и контакти. Тях определено ги очаква интересен обрат на събитията. Обърнете внимание на близките хора – вероятно е и те да се нуждаят от вашата подкрепа и външна помощ. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Водолей – Опитайте се да бъдете позитивни и проявете повече активност и решителност от обикновено, и тогава ще видите резултата. Периодът е идеален за преосмисляне на собствения ви опит и създаване на планове за бъдещето, а цялата комуникация трябва да се провежда изключително по положителен начин. Подкрепата на близките и дългите разговори в семейния кръг ще ви помогнат да намерите спокойствие в себе си. Възникващите съмнения и страхове трябва да бъдат потиснати, в противен случай можете да придобиете постоянна несигурност.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Риби – В началото на седмицата трябва да разчитате на силните си страни и интуицията - те ще ви помогнат да разрешите спорна ситуация или въпрос. Звездите ви съветват правилно да разпределяте ресурсите си. През периода умората ще се натрупва, вниманието ще се разсейва и в това състояние ще бъде трудно да поддържате темпото. Въпреки това избягвайте бездействието. Постепенно мнозина ще започнат активно да променят обичайния си живот.  Представителите на знака сякаш започват да се събуждат от продължителен сън, в който са останали много дълго време. 

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 16, 22

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати