Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 16-22.09.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 16-22.09.19

Седмичен хороскоп – 16-22.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица животът ще постави нови предизвикателства пред вас. Вие сте в състояние сами да решите проблемите си. Време е да реализирате една дълго съкровена мечта и да не се страхувате да промените нещата. Енергията на следващите дни е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Талантите ви блестят силно, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Погледнете на 19 септември като на специален ден, когато Марс е в тригон с Плутон и ще се чувствате така, сякаш можете да постигнете абсолютно всичко, особено на работа. Това е време за истински блясък и заемане на лидерската позиция, за която сте родени.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете предпазливи – 16, 17 (до 13:30 ч)

 

Телец – В понеделник и вторник умът ви вероятно ще стане изключително активен с толкова много нови и различни идеи. Прескачането от едно нещо на друго толкова бързо, може да ви затрудни. Семейните въпроси се подобряват значително - там, където има воля и желание, има начини, дори ако трябва да направите първия ход към прошката. Тази седмица често трябва да проявявате такива качества на своя характер като предпазливост и бдителност. Препоръчително е да следите думите си, защото можете да станете прекалено приказливи и това не е от полза за никого. Нестандартен подход за решаване на работни проблеми ще даде положителен резултат. 

Благоприятни дни – 22

Бъдете предпазливи – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

 

Близнаци – Освободете вътрешните си демони, тъй като те са тези, които са ви възпирали досега. Независимо дали става въпрос за ирационален страх или фобия или просто липса на самочувствие, всичко може да се промени сега - ако искате. В четвъртък можете да бъдете прекалено пламенни и раздразнителни поради факта, че не всичко върви по начина, по който бихте искали. Скоро обаче ще стане ясно, че всичко отива към по-добро. Разбирате, че сте допуснали някаква грешка и това трябва спешно да бъде поправено. Ще трябва да приложите трик, може би да приемете помощта на приятели. Ще имате късмет в отношенията с противоположния пол.

Благоприятни дни –16, 17 (до 13:30 ч)

Бъдете предпазливи – 20, 21

 

Рак – Ще трябва да се справяте с голямо разнообразие от задачи. Дали ще имате достатъчно време, зависи от настроението ви, затова се опитайте да контролирате емоциите си! Седмичният хороскоп препоръчва: обръщайте по-малко внимание на хората, които ви дразнят. Това е перфектната седмица за работа върху изглаждането на всички проблеми в любовния ви живот. Ще проявите специални грижи за своите близки и ще се опитвате да им помогнете да решат сериозни проблеми. Просто не приемайте всичко присърце, както обикновено обичате да правите! Сряда до неделя носи огромен прилив на енергия за постигане на вашите цели и страстни желания. Тази насочена към целта енергия е интензивна, но е добре да бъде регулирана.

Благоприятни дни – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

Бъдете предпазливи – 16, 17 (до 13:30 ч), 22

 

Лъв – Ако не сте доволни от работата, променете нещата. Променете работата си, променете кариерата си, променете целия си път, ако трябва. Вие сте задвижвани от вътрешно желание да намерите работа, която наистина да отговаря на душевните ви потребности. Може да го направите, дори ако неизвестното ви изглежда страшно. На 19-и силният тригон Марс-Плутон носи прогрес в работата и ви връща здравия контрол над финансите, така че можете да въздъхнете с облекчение. Ще намерите дипломатичен начин да избягате от неприятности и почти сигурно ще успеете да вземете необходимото решение. Нужни са ви търпение и емоционална сила, за да се справите с чувствителните или трудни проблеми в отношенията. 

Благоприятни дни – 16, 17 (до 13:30 ч), 20, 21

Бъдете предпазливи – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

 

Дева –  Други хора може да дойдат при вас за съвет по личен въпрос или просто за рамо, на което да поплачат. Можете да разчитате на силните си инстинкти и здравия разум, за да вземете важни решения относно вашия дом, семейство и отношения.  Може да имате много дълбоки емоционални проблеми, които трябва да бъдат решени, преди да продължите напред. Ще имате издръжливост и сила да успеете в трудните задачи. Започват големи трансформации в живота ви. Въображението ви става по-живо и творческо. Засилва се сексуалният ви нагон. Вие сте необичайно романтични и лесно се влюбвате. Това е подходящ момент за медитация и други духовни дейности, имате духовна защита. 

Благоприятни дни – 17 (след 13:30 ч), 18, 19, 22

Бъдете предпазливи – 20, 21

 

Везни – Седмицата обещава да донесе положителни тенденции по много въпроси. Планетната енергия ви носи мир и хармония. Прекрасният тригон между Марс и Плутон на 19-ти отново ви зарежда с енергия и носи голяма семейна радост. Вашите планове и намерения е добре да се пазят в тайна, ако ви е важно тяхното изпълнение. Най-накрая ставате по-решителни от обикновено!  Чувствате се по-емоционални, грижовни и обичащи. Това е чудесен момент за почивка и развлечения с близки хора или за купон с приятели. Лесно осъществявате приятелства и лесно бихте могли да започнете нова любовна връзка. Петък до неделя носи промяна и вълнение в живота ви, без да причинява разстройство и хаос. Може да почувствате усещане, че предстои нещо добро. Възможни са случайни срещи.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете предпазливи – 16, 17 (до 13:30 ч)

 

Скорпион – Липсата на умствена яснота ви възпира, особено когато става въпрос за това, което наистина искате. Нещата могат да ви се струват някак объркващи. Може да ви е трудно да разберете нещо. Отделете време тази седмица, за да се съсредоточите върху целите си и да ги изясните. Само тогава ще можете да се движите силно напред. Определено сте в по-психична и интуитивна фаза от обичайното, така че за вас ще бъде важно да се доверите на инстинктите и впечатленията си. След като сте избрали курса на действие, продължете с решителност, докато постигнете целта си. Променливите цели и непостоянни настроения в събота и неделя може да затруднят отпускането ви и намирането на хармония във взаимоотношенията. Това повишено напрежение може да ви накара да се чувствате тревожни и несигурни. 

Благоприятни дни – 22

Бъдете предпазливи – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

 

Стрелец – Може да се сблъскате с някои здравословни проблеми в резултат на психически стрес и напрежение. Животът ви не е спокоен, дори ако външно изглежда така, сякаш всичко е в идеален ред. Изглежда, че имате твърде много идеи за „правилно или грешно”. И твърде много опити за завършване на всичко перфектно. Обърнете внимание на собствените си нужди. Препоръчва се да отделите внимание на здравето си, да вземете профилактични мерки, въпреки, че ще се радвате на добър жизнен тонус. Трябва да помогнете на организма си да укрепи защитните си функции. Интегрирайте любовта по-добре в ежедневието си. Може да има неочаквани срещи с хора, които не сте виждали отдавна.

Благоприятни дни – 16, 17 (до 13:30 ч)

Бъдете предпазливи – 20, 21

 

Козирог – Вратата на новите възможности ще бъде широко отворена пред вас. Не бързайте да отхвърляте никоя от тях, дори някоя да ви се струва много незначителна. Тригонът на Марс с Плутон и укрепва увереността ви без край. Бъдете предпазливи - колегите от работата могат прехвърлят цялата отговорност към вас. За да бъде седмицата просперираща, не трябва да посвещавате другите в своите планове. Имате склонност да се натоварвате твърде много и отлично знаете това. Въз основа на вашите знания и опит, вие вярвате, че знаете накъде духа вятърът и как да решавате проблемите. Имате нужда от преживявания, които да ви донесат нови положителни вибрации.

Благоприятни дни – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

Бъдете предпазливи - 16, 17 (до 13:30 ч), 22

 

Водолей – Леко намаляване на стреса и напрежението. Нещата може да не са перфектни, но те ще бъдат по-добри, отколкото може би са били в последно време. Тази седмица можете да си въздъхнете с облекчение, много неща отиват на местата си и ситуацията сякаш се подобрява. Някои събития ще ви тласнат към промяна в тактиката и ще стане по-трудно да сдържате емоциите. В петък е препоръчително да не се забърквате в приключенски или съмнителни истории. Дори кратка почивка или промяна на обстановката ще бъдат от полза.  Това е подходящ момент за споделяне на вашите дълбоки и сериозни емоции с любим човек.

Благоприятни дни – 16, 17 (до 13:30 ч), 20, 21

Бъдете предпазливи – 17 (след 13:30 ч), 18, 19

 

Риби – Полезният тригон между Марс и Плутон ви дава силата да правите положителни промени. Бъдете отворени за всичко ново и не пропускайте възможности. Заемете се с въвеждане на ред в дома и на работното си място. Заемайки се с благоустройство на пространството около себе си, ще се повиши и подобри вашето самочувствие. Здравето ви сега е свързано по някакъв начин с реда. Усещате се в мир със себе си и околните в този момент. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. Желанието за нещо по-различно ще ви подтикне към общуване с различни хора. Венера ще засили романтичността и сексуалните ви импулси и ще ви разкрие мистериите на секса.

Благоприятни дни – 17 (след 13:30 ч), 18, 19, 22

Бъдете предпазливи – 20, 21


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети