Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 17 – 23.06.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 17 – 23.06.19

Седмичен хороскоп – 17 – 23.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

През новата седмица имаме дългосрочен астрологически фактор, при който плановете могат да загубят своята яснота

есто ще се появява несъответствие между поставените цели и собствените намерения или непоследователност на предишните идеи.

Някои могат да изпитват недоволство от постигнатото. Други ще започнат да си задават въпроси за Бога, смисъла, любовта и душата.

В обществото може да започне да се разпространяват странни идеологии, манипулирайки религиозните или национални чувства на хората.

При работа е препоръчително да се борави по-внимателно с химическите вещества и да се имат предвид възможните проблеми с влагата (например, гниене и плесен).

В любовен и романтичен план може да се стигне до сериозни разочарования, тъй като сега лесно се възприема фалшивото или привидно щастие, появяват се идеалистични фантазии, които в един момент ще започнат да се пукат като сапунени мехури.

В понеделник в 11:32ч е Пълнолуние.
Пълнолунието се приравнява на лято, топло, сгряващо. То е толкова загадъчно и много процеси ставащи по това време са необясними. Старайте се да не спите на лунна светлина по време на пълна Луна.

Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва.

Не е най-доброто време за извънградски разходки, особено за лесно възбудимите и неуравновесени хора.

Пълнолунието оказва силно влияние върху психиката и емоционалността, затова творческите хора (художници, поети, музиканти) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли.

В този период не вземайте сериозни решения.

 

Овен – Това е една седмица пълна с предизвикателства за вас. Пригответе се за усърдна работа.

Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. Можете да постигнете много, ако признаете грешките си и ги поправите.

Възможно е недоброжелателите да се опитат да ви провокират и да се опитват да ви въвлекат в конфликт. Покажете търпение и такт.

В края на периода може да се случи събитие, което да отвори нови възможности за кариера за вас.

Погрижете се за здравето си. Без добро здраве е трудно да постигнете целите си или да изпълните мечтите или амбициите си.

Благоприятни дни – 17, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19


Телец – Решавайки лични въпроси, можете да изоставите работата в най-отдалечения ъгъл. Бъдете нащрек. Не се настройвайте за почивка. Скоро може да се наложи да се включите в борбата срещу нечия подлост, злонамерени намерения или клевета.

Когато преговаряте или подписвате договори, бъдете особено внимателни и прочетете всичко, което е написано с дребен шрифт.

Липсва откритост във взаимоотношенията ви, избягвате преки разговори с партньора или вземането на важно решение.

Много е възможно да срещнете човек, който ще ви направи много силно впечатление.

Благоприятни дни – 18, 19, 23
Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Близнаци – За повечето от вас седмицата ще бъде скучна, без особени събития. Вие спокойно и ефикасно ще изпълнявате служебните си задължения, без да се сблъсквате с опозиция.

Благодарение на вашата воля, сила, ловкост и ум, вие знаете как да манипулирате хората и обстоятелствата около вас, винаги достигайки до желания резултат.

Бъдете предпазливи, когато правите големи обещания. Те биха могли да имат обратен ефект.

Времето, прекарано с партньора, ще ви донесе много приятни емоции, а детето може да ви зарадва с някои нови постижения.

Благоприятни дни – 20, 21, 22
Бъдете внимателни – 23


Рак – Тази седмица може да получите признание за професионалните си заслуги. Може да става въпрос за финансов стимул.

Вървейки по пътя, който сте поели, трябва да сте уверени в целите си. Приемете предизвикателствата на съдбата или се предайте на волята на обстоятелствата без борба. Среден път няма.

Вслушвайте се по-често в съветите на по-възрастните хора.

Тази седмица ще разберете, че за всичко в този свят трябва да се плати определена цена.

Някои ще са щастливи да намерят нов приятел, други ще започнат романтична връзка, трети ще се помирят с брачния си партньор.

Благоприятни дни –23
Бъдете внимателни – 18, 19


Лъв – Тази седмица не сте застрашени от особено големи проблеми. Въпреки това можете да бъдете прекалено емоционални и с това да предизвикате неприятност на себе си или на някой друг.

Бъдете внимателни с новите познанства, тъй като съществува опасност да попаднете на не толкова доброжелателни и приятни хора.

Обогатете диетата си с растителни храни. Трябва да помислите как да подобрите семейния живот, как да създадете домашен уют.

Доброто настроение, вкусът към живота, както и силата и енергията ще останат с вас през цялото време. Късметът в крайна сметка може да ви се усмихне.

Благоприятни дни –17
Бъдете внимателни – 20, 21, 22


Дева – Гледайте напред, не поглеждайте назад, мислете за бъдещето. Готвите се да направите някаква реформа.

Вашето мислене е практично и последователно. На ясно сте с отговорността, която поемате.
Имате огромен потенциал на вътрешна енергия, работите ефективно, с пълна отдаденост и винаги завършвате работата и проектите, които сте започнали.

Вие сте воин, който решително преодолява възникващите трудности и препятствия, показвайки изобретателност и интелигентност.

Преумората и стресът могат да повлияят негативно на вашето самочувствие. Не се опитвайте да се отпуснете с алкохол. Това само ще влоши проблема.

Благоприятни дни –18, 19
Бъдете внимателни – 17, 23


Везни – Това е важна седмица за вас. Сегашната астрална конфигурация е много специфична. Очаква се през следващите дни да имате няколко възможности в ръцете си. Някои от тях са пряко свързани с вашите мечти.

Избягвайте прибързани решения както по делови, така и по лични въпроси.

Наближават добри промени. Даже можете да очаквате радост. Колелото на съдбата скоро ще се завърти за вас.

Трябва да спрете да се съобразявате с второто място в живота си. Вие сте човек, който знае как да обича и който заслужава да получи любовта, която дава.

Скоро някой ще благодари на небето за това, че ви познава.

Благоприятни дни – 17, 20, 21
Бъдете внимателни – 18, 19


Скорпион – Положителна седмица, която може да донесе в живота ви различни възможности, особено в сферата на работата.

Ще бъдете пълни с енергия и сила. Опитайте се да ги вложите в нещо добро и полезно.

Може да направите непланирани разходи, които да нарушат всичките ви финансови планове.

Понеделник и вторник са благоприятни дни за занимание и решаване на материални въпроси.

Сряда, четвъртък и петък са по-социални дни, трябва да използвате добрия си вкус, дипломация, личен чар и открита усмивка за привличане на вниманието на трети лица, които може да станат ваши покровители.

Подходящ е момента за организиране на пътуване.

Благоприятни дни – 18, 19, 23
Бъдете внимателни – 20, 21, 22


Стрелец – Много продуктивна седмица, през която можете да решите много важни задачи. Резултатите ще бъдат дори по-високи от планираните. Ще почувствате, че успехът е много близък.

Пълнолунието в понеделник ще ви даде страст да насочите вдъхновението и ентусиазма си към упорита работа, за да можете да реализирате надеждите и мечтите си в бъдещето.

В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите своя избор - действайте спокойно, без да бързате. Ще трябва да вземате решения в движение.

Ситуацията ще се развие по такъв начин, че трябва да действате още по-бързо, за да не изтървете предлагащите се възможности.

Благоприятни дни – 20, 21, 22
Бъдете внимателни – 23


Козирог – Седмицата ще бъде изключително продуктивна, наситена с различни събития. Колкото по-активни и гъвкави сте, толкова по-лесно ще можете да намерите правилните решения.

Преди да започнете да действате, трябва добре да обмислите всичко до най-малкия детайл.

Бъдете това, което сте. Не е нужно да отговаряте на очакванията на другите, затова ги поставете здраво на мястото им, ако решат да ви критикуват. Вие имате собствени планове, собствени цели и собствена съдба.

Насладете се на чувството за лична сила, тъй като вашите приятели и близки признават вашето естествено лидерство, дори ако това е роля, в която все още не сте въплътили напълно.

Благоприятни дни –23
Бъдете внимателни – 18, 19


Водолей – Възможно е да се наложи да се изправите пред последствията от действия, предприети преди това. Избягвайте пристрастието и вярата в непогрешимостта на собствената си преценка. Трудностите изглеждат по-големи, отколкото са в действителност.

Понеделник и вторник са подходящи дни за справяне с професионални и лични проблеми, подобряване на външния ви вид, смяна на гардероба, запознаване с нови хора.

Личният чар и дипломацията трябва да бъдат част от всички ваши преговори.

Трудностите в личните ви отношения са причинени от упоритостта и на двете страни. Не се колебайте да направите първия ход. Все някой трябва да го направи, а вие имате по-голямо сърце.

Благоприятни дни –17
Бъдете внимателни – 20, 21, 22


Риби – Съществува опасност да повторите стари грешките в личния си живот, само защото е по-удобно да вървите по утъпкания път.

Задават се промени, чрез които можете да достигнете до нови брегове, но за да преминете на новият бряг, първо трябва да напуснете стария.

Сега състраданието ви е нежно стимулирано, така че подавате съчувствено рамо на всеки, който се нуждае от него. На вас не ви струва нищо, но то помага на другия да се почувства много по-добре.

Семейството и любимият човек ще се превърнат в крепост, която ще ви помогне да оцелеете при всякакви бури.

Благоприятни дни –18, 19
Бъдете внимателни – 17, 23

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати