Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 18 – 24.03.2019

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 18 – 24.03.2019

Седмичен хороскоп – 18 – 24.03.2019 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата.

Към края на седмицата всичко ще отиде на местата си, ще бъде ясно и прозрачно. Щастието може да почука на вратата ви. Не се занимавайте с проблемите на чуждите хора. Това не означава, че трябва да станете пълни егоисти, не. Може да оказвате своевременна помощ само на нуждаещите се, роднини, приятели и близки. Ще имате възможност да наваксате пропуснати възможности.

Благоприятни дни – 18

Неблагоприятни дни – 21, 22


Телец – Време е да се избавите от негативните мисли и да поддържате нормална аура в дома си по всички възможни начини. Ще трябва да определите дали да промените нещо, да направите цялостно почистване или пренареждане.

19 и 21 март са най-положителните дни от тази седмица, така че в тях ще трябва да действате. Сега е моментът да завършите натрупаните дела. Между другото, би било хубаво да си вземете и почивка, ако можете. Но за онези, които ги очаква обичайната работна седмица е важно да се поддържа емоционален баланс, тъй като са възможни конфликти с колеги и допълнителни изисквания от страна на ръководството. Старайте се да не се поддавате на емоционални провокации и да не се намесвате в спорове. В неделя, пасивната почивка е за предпочитане, наспете се хубаво.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни – 18, 23, 24 

 

Близнаци – Успешна седмица за вас. Но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. Понеделник ще ви завихри водовъртеж от приятни събития. Във вторник можете да влезете в завиден работен ритъм. Нищо не може да попречи на вашата енергична дейност. Бъдете уверени и се усмихвайте по-често.

Хората от въздушната стихия се нуждаят от големи количества енергия. И въпреки че подемът ще настъпи на 19-ти, в останалите дни ще трябва да бъдете изключително внимателни във всичко, умерено да изразходвате силите си. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте, дори ако обстоятелствата го изискват. Препоръчително е да се обградите с добри и разбрани хора. Необходимо е да си поставите вече нови цели.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20

 

Рак – Като цяло седмицата за Раците ще бъде доста обикновена. Често ще разчитате на своята интуиция, особено на 20 март - в този ден планетите и звездите ще бъдат активни и креативни. Тяхната хармония ще се предаде на поведението ви. Енергийните ви запаси имат тенденция към намаляване. Могат да настъпят сериозни промени в живота, за което свидетелстват различните аспекти на планетите.

Трябва да укрепите авторитета си и да защитите репутацията си. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого, това само ще отблъсне другите от вас, а се нуждаете от поддръжници. Имате да довършвате дела, а не да ги изпращате в килера. Очаква ви успех в сферата на любовта и повишаване на енергията като цяло. През следващите дни звездните влияния ще ви направят по-харизматични и очарователни.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

 

Лъв – И тази седмица успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваност в действията. Ако имате неуспехи, това ще се дължи на вашата прекомерна лековерност и нежелание да се анализира ситуацията. Вече сте се държали твърде дълго примерно, време е да се даде изход на вътрешното напрежение, но това трябва да се направи по такъв начин, че никой около вас да не пострада.

В понеделник не трябва да планирате нищо солидно, бъдете готови да действате според обстоятелствата. Във вторник не разчитайте на другите, правете всичко сами, а ако не можете - строго контролирайте дейността на помощниците си. Възможни са измами и изкривяване на информацията, старайте се да го избегнете. Отделете повече свободно време на семейството и децата през уикенда.

Благоприятни дни – 21, 22

Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

 

Дева – Седмицата като цяло ще бъде благоприятна, но са възможни някои корекции от страна на Вселената. Настроението ви може да бъде помрачено, дори ако всичко върви по най-добрия начин. Девите могат да бъдат раздразнителни и мрачни през следващия период. Трябва да се научите как да се отпускате от негативите, недоволството и неприятностите. Гневът и раздразнителността могат да погубят всеки успех. Придържайте се към законите на етиката и морала и продължете пътя си към целта.

В любовни дела животът ви ще бъде подобен на мелодрама. Възможни са раздели, временни разриви, кавги, банални недоразумения. Просто трябва да се отпуснете и да не насилвате нещата. Не реагирайте с лошо на лошото. Звездите ще ви дадат възможност да оставите назад всички съмнения, да заобиколите проблемите и да разрешите конфликтите.

Благоприятни дни – 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20

 

Везни – Очаква се седмица да бъде доста благоприятна, така че вероятно ще се размине без непредвидени проблеми. Пролетта ще ви посрещне с усмивка и отворени обятия. Останете спокойни и уверени. Тези дни са белязани с повишаване на енергията и вътрешна хармония. Професионалните и финансови въпроси се подобряват благодарение на вашето постоянство и самоотдаденост. Ограничете нервността си. Преди да предприемете нещо, бъдете сдържани и предпазливи.

Трябва да се стараете максимално да поддържате позитивно начало у себе си. Предстоящият период ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Трябва да сте подготвени за това, а резултатите могат да изненадат. В личните отношения си позволете да бъдете романтични, внимателни и нежни.

Благоприятни дни – 18

Неблагоприятни дни – 21, 22

 

Скорпион – През периода ще се почувствате като въжеиграчи под купола на цирка наречен Живот. Някои планетни енергии ще бъдат креативни, други разрушителни, което като цяло ще доведе до енергиен дисонанс. На 21 март ситуацията ще се стабилизира и ще стане по-благоприятна. В следващите дни разчитайте само на собствените си сили, тъй като помощта на другите може да се окаже в някои случаи лоша услуга.

Тази седмица на представителите на този знак може да им изглежда, че им липсва нещо много важно, но това не е така. Лекарството срещу всички беди и ядове е възможността да се заемете с нещо приятно. Периода ще бъде белязан от различни емоционални преживявания, но по-голямата част от тях няма да са толкова важни. Очакват ви от позитивни събития и интересни срещи.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

 

Стрелец –Това ще бъде една приятна седмица от енергийна гледна точка. Необходимо е да се постараете да решите всички най-основни проблеми и задачи у дома и на работното място, да се погрижите за детайлите, свързани с разпределението на отговорностите. Що се отнася до комуникацията, ограничете контактите и общуването (доколкото това е възможно, разбира се) - така ще има по-малка вероятност от кавги и скандали.

На хоризонта може да се появят нови възможности. Но не трябва да ги преследвате, защото Вселената иска първо да ви види освободени от дългове и нерешени проблеми. Препоръчително е да не пропускате подробностите и да бъдете последователни, да не рискувате напразно. Физическата активност ще ви спаси от всякакви проблеми с настроението и мотивацията. Необходимо е да бъдете повече време по-чист въздух, да вървите пеша, да правите сутрешна гимнастика.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20

 

Козирог – Вселената ще премахне всички възможни ограничения, така че трябва да си поставите ясни планове. Подгответе се за това, че работата ще бъде повече и ще разполагате с по-малко време за себе си. Не се затормозявайте съзнателно да мислите какво ще бъде утре. Планетите ще способстват вашите начинания. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум.

Концентрирайте силите си в основните неща и не ги разпилявайте в дребните. Сега не е подходящо да предприемате бързи и важни решения. Не бързайте, иначе бързината може да ви изиграе жестока шега. Всяка стъпка трябва да бъде добре премерена и точна. Ще бъде възможно да се решат проблемите и конфликтите, ако се научите да признавате грешките си. Освобождение от това, което е загубило значение. Това могат да бъдат безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

 

Водолей – Първите три дни от седмицата са с повишена активност. Влиянията на планетите имат доста добър ефект върху вас, но може да ви направят по-нервни или егоистични. Трябва да слушате гласа на разума и да не се оставяте да бъдете водени от вашите желания и страсти. Всичките предстоящи дни мислете за нещо добро и хубаво, а също освободете съзнанието си от съмненията и негативите по всякакъв начин.

Съдбата може да ви изправи пред трудни избори. Твърде прибързани решения могат да доведат до фатални събития, в която и да е област. Във всяка ситуация трябва да имате резервен план. Той няма да бъде панацея за всичко, но може да ви спаси от някои проблеми. Искате промени, но не трябва да става всичко наведнъж - всички промени трябва да бъдат последователни, добре обмислени.

Благоприятни дни – 21, 22

Неблагоприятни дни – 18, 23, 24

 

Риби – Край на черния период. През тази седмица е добре да се вслушате в собствената си интуиция и сами да изберете темпа си на живот. Отварят се нови възможности, затова трябва да започнете да разширявате хоризонтите си. Обърнете внимание на нещата, които от дълго време отлагате. Желателно е да не бъдете импулсивни. Постарайте се да действате последователно. Не стигайте до крайности и не ставайте твърде сантиментални. Вашият позитивизъм трябва да достига до всеки.

Това е добър момент да се правят планове в дългосрочен аспект. Любителите на социалните мрежи в Интернет ще срещнат и ще се сприятелят с интересни хора. Тази седмица ще ви се отдаде да придобиете стабилност в партньорствата. Ако сте имали трудни отношения с партньора си, сега ще можете да се изясните и да постигнете съгласие по най-спорните въпроси.

Благоприятни дни – 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети