Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 18 – 24.11.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 18 – 24.11.19

Седмичен хороскоп – 18 – 24.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Можете да сбъднете мечтите си с упорит труд и разумен, реалистичен подход. Ще придобиете по-задълбочено разбиране на духовните си цели и как те се вписват в по-широката картина. Духовната мъдрост носи търпение и самодисциплина. Гледайте къде поставяте фокуса си и се уверете, че е за вашето най-добро благо. Ще плачете ли над „разлято мляко” или ще се съсредоточите върху това, което все още е останало и да продължите напред? Трябва да бъдете подготвени за факта, че някои завистници ще се опитат да ви провокират чрез конфликт или умишлено да създадат различни препятствия и проблеми. Затова проявете максимална предпазливост и търпение.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23


Телец- Колелото на късмета се завърта и сякаш нещата започват постепенно да се променят. В повечето случаи това показва положителни, необходими промени, но за някои хора самата промяна е много трудна и почти може да бъде травматична. Това е много духовно и „кармично” време. Приемете, че промяната е част от цикличния характер на живота. Ще притежавате магнетична привлекателност, която привлича хората от другия пол на подсъзнателно ниво, което може да доведе до интензивни сексуални преживявания. Моментното привличане може да доведе до дълбока и кармична връзка.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19


Близнаци-Първата половина на периода увеличава емоционалната ви чувствителност и засилено психическо възприятие. Има вероятност някой да ви повлияе дълбоко и да окаже силно влияние върху живота ви. Някои неща могат да ви накарат да се чувствате сякаш носите много тежък товар на плещите си. Ако погледнете внимателно, може да откриете, че част от тежестта, която носите емоционално, всъщност принадлежи на някой друг. Възможно е да се появят неочаквани разходи, така че е важно да се обърне голямо внимание на финансовите въпроси, без да си позволявате прекалено много.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21


Рак-Може да бъдете обсебени от някого и да не успеете да го изкарате от ума си. Нужни са ви търпение и емоционална сила, за да се справите с чувствителни или трудни проблеми в отношенията. Други хора може да дойдат при вас за съвет по личен въпрос или просто за рамо, на което да си поплачат, но не се раздавайте прекомерно, чуждите проблеми могат допълнително да ви обременят. Можете да разчитате на силните си инстинкти и здравият разум, за да вземете важни решения за вашия дом, семейство и отношения. Сега имате голяма доза умствена и физическа енергия. Използвайте ги разумно.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв-Въпреки че като цяло всички ваши взаимоотношения вероятно вървят доста добре, може да се наложи да разгледате в дълбочина личните си проблеми. Това е чудесен момент да поговорите по въпросите на взаимоотношенията, защото ще бъдете във връзка с чувствата си. Вътрешното спокойствие и равновесие ви дават увереност да разбиете леда между вас. Приятелствата, семейството, романтичните и работните партньорства - всички се нуждаят от вашето внимание. Може да се наложи да опитате няколко подхода към нещата, преди да откриете това, което наистина е подходящо за вас.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19, 24

Дева- Някои представители на знака често ще изпитват безпокойство и страх. Погледнете внимателно за какво се притеснявате. Опитайте се да не обвинявате хората или ситуациите за това как се чувствате. Ако сте притеснени, разгледайте добре дали нещо от това е под ваша власт и контрол или дали други неща или хора в живота ви допринасят за това безпокойство. Ако е последното, помислете добре над това и вижте дали нещо в отношенията може да бъде променено или не. Опитайте да намерите радост в обикновените неща. Точно там е красотата.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 20, 21


Везни-През седмицата ще се почувствате по-емоционални и чувствителни от обикновено. Представителите на знака трябва да се предпазват максимално от влиянието на чужда негативна енергия, избягвайте да общувате с неприятни хора. Повишава се нуждата ви от любов и обич, а чувствата ви стават по-дълбоки и по-интензивни. Едно пътуване ще ви се отрази много добре и ще разсее насъбраните негативни емоции и чувства, а също така ще допринесе за добро настроение. Втората половина на този период ще доведе до значителна промяна в ситуацията към по-добро.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23


Скорпион- От понеделник до четвъртък ще се чувствате щастливи, оптимистични, щедри и доволни. Успехът идва като възможности за личностно, професионално и духовно израстване. Може да получите комплименти, подаръци или пари. Хората около вас ви ценят и вашите усилия също и забелязват качеството на това, което правите. Продължавайте да правите това, което правите, докато сте на правилния път. Марс може да ви накара да се чувствате доста секси, но също така да ви донесе ядове и разочарования. Разредете напрежението чрез спорт, секс, физическа работа, плуване в басейн или друго.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19


Стрелец- Вашите емоционални пристрастия може да повлияят на мислите ви, а интелектуалните ви разсъждения могат да повлияят на това как се чувствате спрямо даден човек или предмет. Венера ви прави по-спокойни, любящи и привързани. Това е време на мир, хармония, романтика и забавление. Повишеният чар и харизматичност ви правят по-привлекателни и популярни. Очаквайте повече внимание и нежност от партньора си. Това е едно от най-добрите времена в годината за запознанства и печелене на пари. Някой или нещо желано е на път да ви потърси.


Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21


Козирог- Седмицата ви носи оптимизъм, късмет и щастие. Това е време на материален и духовен растеж с много възможности. Възможни са финансови печалби, нови придобивки, които ще увеличат нивото на удовлетвореност. Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да се насладите на живота, да достигнете целите си. Самочувствието и позитивното ви отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат да успеете. Затова използвайте инициативата си и постигнете истински напредък.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете внимателни – 22, 23


Водолей- През следващата седмица трябва да се пазите от вземане на импулсивни решения, подхранване на конфликти и влизане в спорове. Квадратурата на Марс към вашия знак създава натрупване на напрежение и остра нужда от самоутвърждаване. За да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и неудовлетвореността си чрез упражнения, спорт, секс или по друг начин. Вероятно ще се чувствате оптимистично настроени към бъдещето си, но също така ще бъдете реалисти какво всъщност можете да направите. Това ви дава самочувствие и решителност да превърнете мечтите си в реалност.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19, 24


Риби- Възможностите за личностно и духовно израстване могат да дойдат чрез проучвания, открития и пътувания, за да разширите вашите възгледи за живота. Марс в тригон към вашият знак носи енергия и страст, които са добре балансирани. Харизмата и сексуалният магнетизъм правят това подходящ момент за вашия любовен и социален живот. Може да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм. Избягвайте да губите пари или да изпадате в дългове. Венера увеличава нуждата ви от обич и любов, но ще трябва да поработите и вие усилено, за да ги получите.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 20, 21


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети