Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 18-24.02.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 18-24.02.19

Седмичен хороскоп – 18-24.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устоите на изкушението да отложите важните неща. Период на творчески подем. Ще получите подкрепа от близки хора и ще създадете нови контакти. Вслушайте се в мнението на мъдрите си наставници и не правете прибързани решения.

Благоприятни дни –18, 19

Неблагоприятни дни – 22, 23


Телец – Тази седмица сте загадъчни и непредсказуеми. Дава ви се възможност да възстановите реда в живота си и да осъществите свое желание. Дисциплинираността и стриктното спазване на плановете ще помогнат на Телеца да завърши това, което е започнал, а честността и упоритата работа ще бъдат ключът към новия успех. Мнозина ще предприемат решителни крачки напред към поставените цели. Интересни възможности за любов се отварят пред вас. Може да почувствате, че нещата се обръщат във ваша полза. Дошло е времето да се предприемат активни стъпки, а не да се чака съдбата сама да определи решението за вас.

Благоприятни дни –20, 21

Неблагоприятни дни – 18, 19, 24


Близнаци – Може да претърпите загуби, ако се поддавате на моментните си желания. Имате трудна ситуация, която изисква незабавно решение, което ви изглежда на пръв поглед невъзможно. Погледнете ситуацията под различен ъгъл. Така ще можете да разберете, че решението е точно на повърхността. Опитайте се да решите проблемите възможно най-бързо, за да намерите спокойствие. Всички трудности са разрешими. Не забравяйте да живеете в настоящето. Не зацикляйте на проблемите си, защото това не помага да ги елиминирате. По-добре е да се опитате да намерите правилното решение.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21


Рак – Въпреки че не сте в най-благоприятният си период, нещата ви постепенно се нареждат. Хороскопа ви показва, че ще постигнете реализация на замислени идеи, проекти или дори изпълнението на една мечта. Но не очаквайте, че ще получите огромен успех в начинанията си. В близко бъдеще ще бъдете изненадани от промените, които ще настъпят. Понякога възникват непредвидени обстоятелства. В личния живот се очаква всичко да бъде спокойно и хармонично. Е, нещата няма да са перфектни. Може да имате незначителни недоразумения с партньора си, тъй като сте много взискателни.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Неблагоприятни дни – 22, 23


Лъв – В близко бъдеще ви очакват хубави неща. Слънцето предвещава само положителни емоции, нови впечатления, предимно на родените през третата десетдневка. Трябва да работите над себе си, да се научите на търпение, за да не предприемате прибързани действия, които пречат на постигането на успехи. Не се натоварвайте с неподходяща работа. Уверете се, че поради желанието си за съвършенство, не губите от поглед важните детайли. Ако планирате да участвате в нови инвестиции или да теглите кредит, трябва много да внимавате. Близък човек около вас ви оказва благоприятно въздействие. Освободете се от тези хора, които пречат на развитието ви.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 18, 19,24


Дева – През седмицата ще видите светлата, слънчева страна на живота. Жизнерадост и увереност в бъдещето. Разкрийте слънчевата си натура. Има сили, които ви помагат да получите яснота и да победите дълбоките страхове и опасения, да преодолеете заблужденията и да пристъпите към реализацията на новите проекти. Работата ще ви доставя радост и ще ви изпълва с ентусиазъм. С наближаването на пролетта ще се освежат и чувствата ви, сякаш току що сте се родили отново. Не се доверявайте на никого, докато не получите документ или подпис за потвърждение. Ако търсите работа, ще получите обнадеждаващи новини.

Благоприятни дни –24

Неблагоприятни дни –20, 21


Везни – Пред вас ще се открият добри перспективи. Предпазливостта и благоразумието ще бъдат най-добрите ви спътници, а бързината и импулсивността няма да помогнат за постигане на желаното за кратко време. Ще разрешите недоразуменията, довели до дискомфорт в работната среда. Може да намерите нов път и да се откажете от остарелите принципи. Някои могат да изпитат самота (дори, когато са двама) и отчужденост от света, но други сами ще потърсят усамотението в желанието си да се изолират от суетата и хората. Настъпил е моментът да се вгледате в душевния си свят, да намерите покой и най-главното – да намерите себе си.

Благоприятни дни –18, 19

Неблагоприятни дни – 22, 23


Скорпион – Ще попаднете във временно затишие, когато  ще можете да намерите правилното решение, да се отървете от илюзиите и да се сбогувате с невъзможните цели. Приемете факта, че да се изпълни всичко е невъзможно. Няма да имате достатъчно време и енергия да направите всичко сами. Научете се да разчитате повече на другите. Когато решавате проблемите си, ще разчитате на импровизаторските си умения. Време за задълбочен размисъл, за преосмисляне на предишните си представи, да разберете по-добре истинските си потребности и да откриете призванието си. Има вероятност да се срещнете с някого, когото не сте виждали от дълго време.

Благоприятни дни –20, 21

Неблагоприятни дни – 18, 19, 24


Стрелец – Тази седмица ще трябва да разчитате само на собствените си сили. Навлизате в „силово поле”, което изисква от вас максимално внимание, но за сметка на това ще ви подари усещане за радост от битието и ще ви даде допълнително енергия и сили. Промените, които ще настъпят в следващите дни, ще бъдат за по-добро. Ако сте упорити и отговорни, ще можете да постигнете успех в работата си. Избраният път непременно ще доведе до успех. Разчитайте на съдбата и се доверете на интуицията си. Има необходимост от преосмисляне на много неща в живота, за да разберете в коя посока да продължите по-нататък.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21


Козирог – Благоприятен период в живота, когато всичко се развива без проблеми. Преразглеждайте целите си и се откажете от тези, които не са осъществими. Преизпълнени със самочувствие, енергия и смелост, вие ще стигнете до реализирането на някои от целите си. Тази седмица е желателно да отделяте по-малко време за другите и да посвещавате повече на себе си. Бъдете предпазливи и не влизайте в открити конфликти, пазете се от отмъстителността на други лица. Преди всичко за вас започва нов етап от живота. Бъдете готови да приемете всичко, което срещнете по пътя си и то ще ви подскаже какво и как да правите по-нататък.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Неблагоприятни дни – 22, 23


Водолей – Късметът ви очаква във всички сфери на живота. Постигане на някои цели, разрешаване на проблеми или конфликти. От вас се изисква напълно да владеете себе си и да подхождате към работата дисциплинирано и методично, да се отнасяте към всичко чисто практически. Проявете повече конструктивност. Ако плановете ви са осъществими, то започвайте да ги претворявате в живота. В противен случай е по-добре засега да се откажете. Избягвайте рискованите действия, както и твърде смелите надежди. Поемайте отговорността за своите решения. Личните ви отношения укрепват и стават по-здрави. Стремите се към максимална стабилност и безопасност.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 18, 19,24


Риби – През периода ще бъдете закриляни от Висшите сили. Ще се разминавате на косъм с някои ситуации, в други ще минавате сухи между капките. В живота всичко е относително и трябва да разчитате на интуицията, да се научите да четете между редовете и да разбирате неизказаното. Ще имате възможност да разрешите всички проблеми и спорни въпроси още в началото на седмицата. Постигате поставените цели без много усилия. В живота ви се промъква някаква двойственост. Обърнете специално внимание на мечтите, които се зараждат в дълбините на душата ви. Намирате се в очакване, готовност за нещо, което трябва да се случи. Не насилвайте нещата.

Благоприятни дни –24

Неблагоприятни дни –20, 21

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети