Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 18.05.20 – 24.05.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 18.05.20 – 24.05.20

Седмичен хороскоп – 18.05.20 – 24.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. На работа в следващите дни е по-добре да привличате по-малко внимание. Възможно е да се сблъскате с конфликтни ситуации по време на работа. Вероятно ще бъдат завишени изискванията на ръководството. Очаква се втората половина на седмицата да бъде по-спокойна. Не се увличайте по пазаруването в онлайн магазините. Бъдете внимателни при преминаване на прелези, по мостове и на скоростни отсечки, където спирането е забранено. Внимавайте и при паркиране, особено в близост до скъпи коли. 

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19 

 

Телец – Началото на седмицата може да е свързано с трудности в работата. Ако получите интересно делово предложение, трябва сериозно да го обмислите. В средата на седмицата може да сте прекалено раздразнителни и прекалено критични, което няма да ви е от полза при решение на проблемите. Избягвайте да влизате в открити конфликти и обстоятелствата постепенно ще се подредят във ваша полза. Не е необходимо да показвате емоционалността си пред партньорите си и колегите, това може да пречи на работата ви. 

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

 

Близнаци – През седмицата физическото ви състояние ще бъде на високо енергийно ниво. Не разсейвайте вниманието си от пътя, докато шофирате. През втората половина на периода интелектуалните ви възможности ще бъдат на високо равнище. Ще трябва да вземате решения бързо. Не влизайте в спорове, сдържайте критичното си отношение към другите. Важно е да се поддържа спокойствието и да се вярва в най-доброто. Тогава със сигурност ще получите това, за което мечтаете. И любовта ще ви помогне в това. Тя ви вдъхновява и дава сила. 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24 

 

Рак –През тази седмица ще сте склонни към внезапни и необмислени действия. Напрежението на работното място малко ще ви поизпоти, но няма нищо страшно. Работа ще имате много, но се опитайте да намерите време за личен живот и за общуване сприятели. Това също е важно. Сложете в ред документацията си и нещата си, и работете с повишено внимание. Препоръчва се да обърнете внимание на здравето си, да вземете профилактични мерки, въпреки, че ще се радвате на добър жизнен тонус. Трябва да помогнете на организма си да укрепи защитните си функции. 

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19 

 

Лъв – Тази седмица е особено важно да не се поддавате на суетенето. Работата ще донесе значителни резултати и съответно удовлетворение. Обмисляйте ситуациите от всички страни. Като цяло ще се чувствате добре, но някои от вас все пак трябва да се справят с някои хронични заболявания или пренебрегвани здравословни проблеми. Например, ако не сте ходили на зъболекар дълго време, трябва да го посетите. Или се запишете на фитнес, за да влезете в добра форма за лятото. Към края на седмицата бъдете внимателни, защото умората ще надделее. 

Благоприятни дни – 18, 19, 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

 

Дева – Тази седмица се постарайте да направите всичко, което не сте завършили. Не бива да имате никакви илюзии относно финансовите си възможности, още повече, че можете да разчитате само на собствените си сили. Би било хубаво да намалите разходите.  Ще се срещнете със стари, добри приятели. Не започвайте диета, ако ви причинява негативни чувства - по-добре се движете повече, танцувайте. Не се поддавайте на провокации и на негативните емоции и раздразнителност през следващите дни. Поддържайте достойнство във всяка ситуация. 

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24 

 

Везни – Въведете ред в дома и на работното си място. Заемайки се с благоустройство на пространството около себе си, ще се повиши и подобри вашето самочувствие. Здравето ви сега е свързано по някакъв начин с реда около вас. Натовареността на работното място може да не ви позволи да отделите достатъчно време за личния си живот.  В неделя компенсирайте липсата на внимание, излезте някъде с любимия човек. Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно. Може да отворите нова страница или да преоткриете отново човека до себе си. Не забравяйте за камерите по пътищата, докато шофирате. 

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19 

 

Скорпион – Старайте се да не бързате за никъде, не се карайте с никого. Трябва да балансирате нервната си система и тялото си. Ако е възможно, се откажете от месото - поне за няколко дни. Звездите съветват да се движите повече. Разходка, изкачване на стълби, а не с асансьор. Джогинг, упражнения за разтягане - това е, което ще ви помогне да поддържате форма, да не наддавате на тегло, да не чувствате умора и апатия. Ще имате малка афера с някой от колегите си. Хвърлете всички сили и средства за постигане на основната цел. 

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

 

Стрелец – Хората, които влязат в живота ви тази седмица, ще ви предложат свежи идеи и ще ви отворят нови перспективи. Вашият авторитет ще бъде значително засилен, което ще създаде основа за положителни промени във вашата професионална или социална позиция. Идните дни обещават да бъдат изключително ползотворни и щедри откъм приятни изненади. Сега ви е простена всяка щуротия, използвайте чара си в интерес на каузата. Звездите ви съветват да пиете по-малко кафе. Една чаша сутрин ще бъде достатъчна. През останалото време пийте повече вода. Билковите чайове също са полезни: с лайка, липа, мента. 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24 

 

Козирог – Вашата дипломация и чар ще изгладят острите ъгли в различни ситуации. В петък можете да ви посети оригинална идея, която ще реализирате в близко бъдеще.  Тази седмица би било хубаво да помислите за здравето на гърба, гръбначния стълб - особено ако водите предимно заседнал начин на живот. Звездите казват, че много проблеми във функционирането на вътрешните органи и системи са свързани, включително с неправилната стойка. Правете упражнения за мускулите на гърба; би било хубаво да е като масаж, може би трябва да помислите за йога. Старайте се да прекарате неделята в уединение или в най-удобна и приятна атмосфера. 

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19 

 

Водолей –  Преди да предприемете нещо, добре е още веднъж да анализирате ситуацията и да не бързате. Трябва внимателно да следите речта и поведението си, в противен случай няма да можете да избегнете кавги и интриги. Тази седмица трябва да сте по-внимателни в близост до пешеходните пътеки и като шофьори, и като пешеходци. Забавете се преди зебрата, особено в близост до училища, детски градини и магазини. Усещате се в мир със себе си и околните в този момент. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. 

Благоприятни дни – 18, 19, 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22 

 

Риби – Сполуката ще бъде ваша спътница през тази седмица. Планетарната обстановка е благоприятна за вас. Служебните дела ще изискват максимална концентрация, дисциплина и организираност. На вас ще ви е необходима спокойна, комфортна и уединена обстановка. Едва ли ще изпитвате остра потребност от общуване. Външният свят ще пречи на стремежа ви за вътрешна хармония. Сега е по-подходящо времето за съсредоточаване върху индивидуални проекти, а не върху колективните. В главата ви се въртят доста практични идеи. 

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Таня Асенова Много е добър, дано да е верен?
Благодаря за сега!
21.05.2020 12:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати