Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 20-26.05.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 20-26.05.19

Седмичен хороскоп – 20-26.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена

Празнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина, Елеонора, Лора, Лена, Ленко, Койчо, Динко, Тинко, Дито, Дичо, Динка, Тинка. Денят на св. св. Константин и Елена се чества като църковен празник, посветен на император Константин Велики и на неговата майка Елена, която се отличавала с красота, ум и нравственост. Тяхното царуване е важно събитие в историята. Константин обединява империята и официално въвежда християнството като държавна религия в Римската империя. Елена отива в Палестина и открива Христовия кръст. Ден на нестинарите.

На 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Ден на Българската просвета, култура и славянската писменост, Просветен празник на учители, учени, ученици и просветни дейци. Ден на българската журналистика. Ден на народните читалища.

 

Овен –През първата половина на седмицата ще предпочетете да действате по-бавно, тъй като търсите повече стабилност. Ще осъзнаете, че е по-добре да бъдете търпеливи, вместо да налагате определени изисквания. Избягвайте интриги по време на работа и се опитвайте да оставите настрана различията с колеги. Нямате време и място за отровни и злонамерени хора в живота си. Вие ще постигнете целите си, което несъмнено ще подобри вашата репутация. У дома не проявявайте твърде много изисквания към партньора, децата, другите членове на семейството. Тази седмица се характеризира с вълнуващи развития по отношение на семейния и домашния живот. Енергийните ви нива ще се колебливи. Насладете се през уикенда на добра почивка, след интензивната седмица.

Дни на хармония – 20, 21, 24, 25
Бъдете предпазливи – 22, 23


Телец – Съединението на Венера с Уран ви пренасочва в нова посока тази седмица. Готови сте да опитате нови неща. Нови хора ще се появят в живота ви, нови интереси, както и необходимостта от промяна на начина ви на живот. Бъдете отворени за предложения. От средата на седмицата вашето търпение, спокойствие и добра преценка ще бъдат възнаградени с моменти на радост. Вероятно скоро ще се отвори пътуване. Възползвайте се, защото това пътуване може да донесе редица ценни нови възможности. Може да има някои незначителни конфликти между колеги, но нищо сериозно, което да не можете да решите. Когато правите добри дела, Вселената ви награждава съответно. Силният ви личен магнетизъм води до повече възможности за любов, но това не означава, че всичко ще е само в цветя и рози.

Дни на хармония – 22, 23, 26
Бъдете предпазливи – 24, 25


Близнаци – Поздравления. Фантастична седмица, в която ще сияете със собствената си светлина. На 21-ви май планетата Меркурий и Слънцето влизат във вашия знак, увеличавайки вашето остроумие и интелигентност. За вас започва много щастлив период.Те ще ви дарят с висока енергия, жизненост и привлекателност. Ще почувствате потока от положителна енергия, който ще ви обгръща. Ще привличате хората по много специален начин. Възползвайте се от своя магнетизъм и вземете това, което искате. Не се отказвайте от мечтите си. Отделете време да научите нови неща. Има възможност да получите покана за пътуване или дори да сключите добра сделка или да намерите нова работа. Моментите с любимия човек обещават да бъдат интензивни. Разчитайте на съблазнителните си способности.

Дни на хармония – 24, 25
Бъдете предпазливи – 20, 26


Рак – Сега, когато Марс е във вашия знак, той ви носи добра енергия, а приоритетите ви са напълно посветени на семейството и кариерата. Възможни са промени на работното място, както и да има известно противопоставяне на определени идеи. Вие сте мотивирани да защитавате нещата, които са най-важни за вас. Изразявайте ясно емоциите си, за да избегнете погрешното им възприемане от околните. Можете да очаквате интересни срещи и нови контакти. Един прост, но специален жест ще ви накара да се чувствате прекрасно. Толкова сте заети с работа, че забравяте да се концентрирате върху личния си живот. Трябва да направите съзнателно усилие да посветите повече време на любовта и романтиката. Това е положителен и благоприятен период, в който да правите нещата, които най-много обичате, с хората, които ви интересуват. Приносът на тези, които уважавате, ще ви даде нова перспектива.


Дни на хармония – 26
Бъдете предпазливи – 21, 22


Лъв – Отделете време да пренаредите работното си пространство. Това ще ви помогне да почувствате, че имате по-добър контрол над нещата. Тази седмица вашият управител Слънцето влиза в Близнаци, заедно с Меркурий, планетата на комуникациите. Това означава, че фокусът на вашите интереси се променя от кариерата към социалните събития и приятелите. Това е интересен период, за да се срещнете с нови хора и да се включите в групи с различни интереси. През следващите дни ще изразите някои желания за бъдещето и ще очертаете нови планове. Някои от вас се нуждаят от повече яснота, защото са претоварени с много възможности и различни гледни точки. Животът ще върви добре. Търпението ви може да бъде най-голямата ви добродетел в тези дни. Може да имате романтично предизвикателство в края на седмицата.

Дни на хармония – 20
Бъдете предпазливи – 24, 25


Дева – В началото на тази седмица Меркурий, вашият управител се премества в Близнаци заедно със Слънцето. Това ще съответства на нови развития във вашия професионален живот, по отношение на сътрудници, клиенти и възможности. Бъдете уверени в своя потенциал, особено ако представяте нов проект на работа. Време е да преведете творческите си идеи в конкретен план за действие. Може да искате да присъствате на семинар или да се запишете на курс за обучение, за да развиете уменията си и да направите пътя към успеха по-гладък. Животът е много интензивен и може би малко стресиращ. Погрижете се по-добре за здравето си и обърнете повече внимание на домашните въпроси. Съберете се с приятели, за да се забавлявате. От средата на седмицата ще се чувствате по-свободни да се наслаждавате на живота и хората, които обичате.

Дни на хармония – 21, 22
Бъдете предпазливи – 20, 26

Везни – Възможно е да има грешки в работата или други неприятности, които ви засягат. От 21-и май започвате да получавате положителна астрална енергия и вашият късмет се променя. От средата на седмицата ще бъдете особено фокусирани върху личния живот и това ще ви донесе повече предимства, отколкото недостатъци. Ако поддържате връзка, която не ви задоволява, е време да разчистите пътя си към нови възможности. Добрите енергии ще спомагат да се подредят при вас нещата. С вашата харизма лесно ще създавате нови контакти или приятелства. Ако сте сами, дайте на някой шанс. Не пренебрегвайте признаците на глад, болка или умора. Това може да бъде потенциално опасно в дългосрочен план.

Дни на хармония – 20, 21, 24, 25
Бъдете предпазливи – 22, 23


Скорпион – Вие преминавате през фаза, в която най-много искате да проучите и разширите хоризонтите. Пътуването и ученето или търсенето на нови възможности за обучение може да е това, от което имате нужда. Това е особено възнаграждаващо време за професионалните стремежи. Време е да потърсите работа и да създавате полезни контакти като цяло. Тази седмица вероятно ще бъдете особено заети с вътрешни и семейни проблеми. Отделете време да се отпуснете и да се забавлявате. Ако подозирате, че някой просто иска да ви използва за това, което можете да предложите в материален смисъл, този човек не е подходящ за вас. Съществува вероятност на работното място да се увлечете романтично, което ще предизвика голямо разсейване.

Дни на хармония – 22, 23, 26
Бъдете предпазливи – 24, 25


Стрелец – Тази седмица е изключително положителен период - удовлетворяващо и продуктивно време за вас. Може да изпитате възходи и падения, но добре знаете какво трябва да направите, за да продължите да се чувствате добре. Наслаждавайте се да създавате нови цели. Добре е да се мисли за всичко като цяло, но сега е по-важно да се фокусирате върху детайлите. Съсредоточете се върху малките неща, които бихте искали да подобрите във връзката си и направете малка крачка към тяхното изпълнение. Ако вие и вашият партньор постигнете съгласие за бъдещи цели, вашият път ще бъде много по-лесен. Отношенията ви ще бъдат интелектуално стимулиращи и интересни. Противоположностите се привличат и може да срещнете своята половинка, ако още не сте.

Дни на хармония – 24, 25
Бъдете предпазливи – 20, 26


Козирог – Предстоят интересни събития. Това е моментът, в който трябва да направите избора си и да решите какво искате да промените, за да сте по-щастливи. Енергията през седмицата е положителна, ако търсите работа, поставяте си конкретни цели или се стремите да увеличите финансовите си ресурси. Трябва да бъдете по-гъвкави, ако искате да избегнете недоволството и многото напрежение. На 22-ви и 23-ти месец Луната във вашия знак ви помага да видите пътя си ясен и да възстановите хармонията. Планетата на любовта Венера много добре аспектирана, ще ви помогне да сте щастливи в любовта. В романтичен план и по отношение на децата това е особено компенсиращ период. Имате способността да впечатлите всеки, който пожелаете.

Дни на хармония – 26
Бъдете предпазливи – 21, 22


Водолей – Пълната Луна ви води към успех и ви помага да завършите проектите, които сте започнали. Насладете се на дните 24 и 25 май, когато Луната преминава през вашия знак и ви прави магнетични. Няма да ви бъде трудно да постигнете това, което сте си поставили за цел. Имате реалистични очаквания и сладкото усещане за успех! Ако попаднете в ситуация, в която наистина трябва да направите ход, изучете всички подробности и не действайте импулсивно. Хората искат да чуят какво имате да кажете, особено за вашите идеи. Сега можете да създадете положително впечатление. Домът и семейството остават основният ви фокус. Избягвайте, ако е възможно, покупки с висока стойност или значителни инвестиции. Препоръчва ви се да си направите масаж на цялото тяло или на краката или гърба през седмицата.

Дни на хармония – 20
Бъдете предпазливи – 24, 25


Риби – Тази седмица бележи началото на нова фаза в професионалния ви живот. Все пак нямайте твърде високи очаквания. Имате нужда от малко повече късмет и ще го получите. Звездите ви изпращат сигнали в тази посока. Направете всичко възможно в рамките на възможното и осъществимото. Опитайте се да поддържате мисленето позитивно и конструктивно. Много хора може да се нуждаят от вас, но няма да можете да бъдете навсякъде едновременно. Старайте се да поддържате емоционален баланс, не се оставяйте да бъдете обсебени от проблемите на другите хора и това да попречи на други аспекти на живота ви. Съсредоточете се върху това, което наистина има значение. В следващите дни семейството и домът ще бъдат сред вашите приоритети. Някои от вас ще бъдат ангажирани със здравето на членовете на семейството.

Дни на хармония – 21, 22
Бъдете предпазливи – 20, 26

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот" 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети