Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 20.01-26.0120

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 20.01-26.0120

Седмичен хороскоп – 20.01-26.0120 - Tribune.bg

Овен – Седмица може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели, не хабете енергията си за празни приказки. Нещата ще вървят лесно, трябва само да насочите енергията си в правилната посока, поддържайки собственото си движение в потока от събития. Препоръчително е да не влизате в открит конфликт с другите. По-добре не спорете и се съгласявайте, а продължете спокойно да правите нещата по свой начин.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Телец – Вероятно ще трябва да направите труден избор, да вземете отговорно решение, което може да се отрази на бъдещия ви живот. Промени са възможни по време на работа. Преди да вземете решение, обмислете внимателно всички опции за развитието на събитията, анализирайте възможностите си, вземете предвид предишния си опит. Ще имате възможност да реализирате по-голяма част от плановете за дома си. През втората половина на седмицата ще трябва да се справите с проблемите на приятелите. И наистина можете да помогнете. Опитайте се да подновите и обновите отношенията с партньора си - обърнете му специално внимание.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 25, 26

Близнаци – Добър период за завършване на това, което сте започнали по-рано. Бъдете подготвени за факта, че по пътя на реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия. Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация, защото ако емоциите надделяват над здравия разум, тогава е малко вероятно да избегнете проблеми. За да се справите с поставените задачи навреме, ясно се придържайте към графика и не се разсейвайте от малките неща. Ако слушате и наблюдавате внимателно, ще получите ценна информация, която ще бъде полезна в бъдеще за работата ви. В личен план не се изключва възраждането на чувства, на които почти сте сложили край.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни –20, 21

Рак – Когато решавате сложни въпроси, послушайте интуицията си, тя няма да ви подведе. Бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с непознати хора – някоя безобидна шега може да предизвика сериозна кавга. Енергийният ви потенциал е леко намален, затова се опитайте да ограничите силния физически и психически стрес. Възползвайте се от всяка възможност да се отпуснете. Сега има голям риск да настинете, пазете се от преохлаждане, обличайте се според времето. В семейните отношения е възможно известно напрежение, опитайте се да стигнете до компромис в спорна ситуация, не довеждайте въпроса до сложен размисъл, който отнема вашите сили.

 

Благоприятни дни – 20, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

 

Лъв – Тази седмица ще ви даде нова сила, за да постигнете целите си. Много ще зависи от вашата решителност. Ако искате да постигнете успех, тогава трябва да определите приоритетите си. Време за обновяване в много области на живота. През този период обаче е нежелателно да ходите на дълги пътувания или да подписвате документи, свързани с недвижими имоти. В някои случаи проблемите ще бъдат свързани с роднини, което ще внесе допълнително напрежение в ежедневието ви. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си. Бъдете внимателни с появата на вирусни инфекции и се пазете от простудни заболявания.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни –25, 26

Дева – Трябва да се подготвите за изпитания през тази седмица. Ще имате да разрешавате неотложни дела. Дори дребните неприятности могат доста да изпънат нервите ви. Бъдете търпеливи, мислете позитивно.  Емоционалното състояние може да има ефект върху здравето. Обърнете си внимание, дори и най-малките симптоми са повод да се консултирате с лекар. Прекарвайте време сред природата, разговаряйте с приятели, наслаждавайте се на живота. Самотните представители на знака трудно ще открият нови отношения през следващата седмица.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21

Везни – По време на работа рутината може да бъде досадна, шегите на колегите да засегнат гордостта ви. Обичайните задължения могат да изглеждат твърде сложни. Нуждаете се от почивка тази седмица. Отпуснете се. Уединението е необходимо, за да определите по-нататъшната посока на действие. Може да ви се струва, че всички неща сякаш са „заседнали“, че всичко се случва твърде бавно. Не обръщайте внимание на дреболии. Анализирайте какво пречи на вашето движение напред.  В семейните отношения се очаква период на мир, уют и топлина в дома и кръга на близките ви.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Скорпион – Тази седмица може да ви изглеждат нещата трудни и не много успешни. Причината е вашето вътрешно напрежение. Тревожността може да развали дори най-благоприятните външни обстоятелства. Във всеки случай внимателно измислете план за действие, това значително ще намали риска от неочаквани завои - емоционално не сте много готови за тях. Може да бъдете преследвани от чувство на самота. Това е само вашето вътрешно усещане, то няма нищо общо с реалността. Сега е противопоказано да бъдете сами и тъжни. Добре е да събирате компании от приятели и познати, да излизате на разходки, на кафе и на кино.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Стрелец – По време на работа ясно дефинирайте плана, очертайте кръга от задачи и внимателно ги изпълнете. Тогава никакви ексцесии и конфликти няма да ви заплашат, а седмицата ще премине съвсем спокойно. Въпреки цялата неприязън към правилата, ще трябва стриктно да се придържате към инструкциите. Не се забърквайте в измами и съмнителни проекти. Вероятно ще ви се наложи да оправите някаква документация, да разрешите някои проблеми, да направите важни покупки. Фокусирайте се по-добре върху себе си. Отделете време за самоусъвършенстване и интроспекция.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни –20, 21

Козирог – Мнозина ще получат награда от Вселената - нови перспективи и възможности. Въпреки това внимателно анализирайте постъпващите предложения, защото изкушенията и миражите също ще бъдат много в общия поток от събития. Следвайте набелязания си план, не се отклонявайте от предварително зададения курс. Седмица не е благоприятен период за стартиране на собствен бизнес или проект, малко вероятно е да успеете да изчислите всички разходи и да съставите ясен план за действие. Следващият период може да пристъпите към това.

Благоприятни дни – 20, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

 

Водолей – Обещаваща и хармонична седмица се очертава. Можете да се подготвите за положителни промени. Това влияние няма да изглежда забележимо веднага на пръв поглед, осъзнаването ще дойде малко по-късно. По време на работа можете да покажете най-добрите си качества и професионални умения. В личния си живот използвайте предпазливост, не се поддавайте на илюзии. Склонни сте да виждате в партньора си качества, които бихте искали да видите в него. Това може да доведе до разочарование. Ако става въпрос само за запознанства, опитайте се да не идеализирате избраното от вас лице.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни –25, 26

Риби –  През новата седмица трябва да мобилизирате силите си. Всекидневната рутина е причината за натрупването на малко апатия. Ще имате късмет в решаването на материални проблеми. Не пропускайте времето. Проверявайте внимателно документите, избягвайте нарушаването на закона. Ще успеете да реализирате някои от плановете си за дома. Седмицата е идеална за романтични флиртове и връзки без продължение. Свободните представители на знака може да ги очаква приятна среща или преход на несигурни взаимоотношения на ново ниво.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати