Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 20.07.20 до 26.07.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 20.07.20 до 26.07.20

Седмичен хороскоп – 20.07.20 до 26.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата ще бъде продуктивна и ярка за онези, които планират промени или се опитват да приложат това, за което отдавна са мислили. Звездите ви обещават светъл и интересен период, за да подобрите както делата си, така и отношенията. Събитията през следващите дни могат да ви принудят да действате и да покажете повече решителност и активност от обикновено. Използвайте това време за разрешаване на проблеми. Старайте се да не досаждате на другите с поученията си - вероятно на малцина ще им хареса. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Телец – Не разчитайте на бърз успех тази седмица - всичко ще напредва по-бавно, отколкото очаквате. Някои ще се сблъскат с липса на разбиране, липса на любов или внимание от страна на близки хора. Възможно е да се появи неразбирателство с колегите или началниците, ако бъдете прекалено упорити и своенравни. В края на седмицата отношенията ще се подобрят. Не пропускайте шанса си за успех - има вероятност да ви бъде предложено това, към което се стремите от дълго време.

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Седмицата ще бъде от полза за тези, които са доста общителни и отворени за промени в личния живот и контактите си. Очаква ви интересен обрат на събитията, така че не оставайте в сянка. Пазете се от умствена умора и не се намесвайте в конфликти - това ще ви помогне да се справите с трудната работа и да избегнете нервни сривове. Не променяйте плановете си и не се отказвайте от това, което наистина си струва вашето време и внимание. Тази седмица има повишен риск от алергии или кожни заболявания.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Звездите ще ви помогнат да се справите с трудностите и препятствията, независимо какво ще се случи тази седмица. Ще бъдете много активни и ще можете да постигнете някоя от целите си, ако проявите повече активност, търпение и упоритост. Използвайте това време, за да се помирите с другите и се опитайте да обърнете достатъчно внимание на личния си живот. Избягвайте големите натоварвания. По-добре е да се откажете от големите покупки тази седмица, ако няма спешна нужда от това.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Лъв – Седмица ще ви донесе положителни впечатления и емоции, ако се съсредоточите не само върху работата си, но и върху личния си живот, комуникацията с другите. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се претоварвате психически - това може да доведе до нервен стрес и до обостряне на сърдечните заболявания. Не очаквайте, че другите ще ви помогнат или че обстоятелствата ще се движат като по часовник - много проблеми ще изискват вашето пряко участие и активност, но се старайте да не чакате бърз резултат. 

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Благоприятна седмица, за да завършите работата, която сте започнали - този път ще успеете много, при условие че сте активни и покажете повече търпение и издръжливост от обикновено. Въпреки факта, че не всичко ще се получи веднага, лесно можете да се справите с всички трудности, ако сте търпеливи и активни, решителни. Старайте се да бъдете по-внимателни в общуването с тези, които са ви интересни и скъпи. Избягвайте подозрителната храна - този път стомахът ви може да бъде особено уязвим.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – Тази седмица ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при напълно нови обстоятелства.  Успехът ще зависи изцяло от вашата активност и решителност, способността да си поставяте разумни цели и да ги постигате. Въпреки факта, че не всичко ще става толкова бързо, ще можете да намерите изход дори и от най-трудната ситуация, ако проявите повече независимост, смелост и инициативност, независимо какво правите. Добра седмица за физическа активност, ако спазвате мярката.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Скорпион – Успешна седмица във всички отношения, особено в любовта. Не бъдете ревниви и се опитайте да не се поддавате на отрицателни емоции и чувства - всичко ще се окаже напълно различно от това, което сте мислили. Не настоявайте за собствената си правота - вероятно е правейки някакви изводи, много да грешите или да не виждате пълната картина на случващото се. Тези, които все още търсят своето щастие, трябва по-често да отварят очите си на четири. 

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Благоприятен период от време, за да разрешите много проблеми, с които не сте се справяли преди. Настройте се положително - лесно можете да постигнете целите си, ако проявите характер и се движите в избраната посока достатъчно дълго. Много неща ще зависят от вашата активност, търпение и постоянство. Възможно е да има събития, които ще ви накарат да промените плановете си или да действате извънредно. Пазете се от скандали, за да не претоварвате нервната система.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Седмицата обещава да бъде успешна за тези, които са активни и мотивирани, които не са свикнали да седят безделно. Те ще могат да се справят с трудностите и да поемат пътя към успеха, ако проявят повече инициативност, упоритост и постоянство. Колкото по-активни сте тази седмица, толкова повече резултати ще постигнете, особено в самото начало. Вярно е, че са възможни изненади и препятствия, постарайте се да се справите с тях възможно най-скоро. Грижете се за здравето си и не го пренебрегвайте.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Водолей – Не чакайте бързо разрешаване на труден проблем и проявете повече търпение. Не планирайте много работа през тази седмица. Пазете се от скандали - всеки опит за оказване на натиск върху другите, конфликт и защита на собственото мнение, може да не е във ваша полза. Основният ви враг тази седмица може да бъде пиенето или злоупотреба със стимуланти като чай, подправки или кафе. В края на периода новини и неочаквани срещи вероятно ще ви донесат много приятни преживявания и емоции.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – Опитайте се да не слушате съветите на никого, дори на онези, които сякаш изглежда ви желаят доброто. Следвайте собствените си аргументи. Въпреки че сте енергични, много Риби ще бъдат изправени пред стресови ситуации и изненади, които могат да повлияят негативно на работата на нервната и сърдечно-съдовата система. Масажите, умерената физическа активност и посещението на бани, сауни и басейн тази седмица ще бъдат много полезни. Бъдете мили и нежни - вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети