Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 21-27.01.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 21-27.01.19

Седмичен хороскоп – 21-27.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Седмицата започва с пълнолуние и пълно лунно затъмнение в знак Лъв. Освен това Венера прави квадрат с Нептун, а Марс със Сатурн

Тези астрологични събития ще повишат нивото на емоционалност и конфликтност, така че в понеделник е по-добре да отложите важните неща и да започнете да работите и да изпълнявате плановете си от вторник. Влиянието на затъмнението ще е толкова силно, затова се погрижете за доброто си самочувствие и настроението. Лунното затъмнение ще засегне царството на чувствата и личния живот. Всички емоции, които изпитвате по това време, ще бъдат по-остри и по-интензивни. Трябва да устоите на желанието да бъдете груби, да се карате с някого или да проявявате негативни емоции. Всичките ви действия трябва да са насочени към поддържане на мира в непосредствената ви среда - в семейството и на работното място. Това е единственият начин да се възползва от благосклонността на съдбата.

Много е важно на този ден да намерите време да бъдете сами със себе си. Помислете какво сте постигнали и в какво не сте успели, какви желания бихте искали да осъществите и как да постигнете това. Прекарайте време в осъзнаване на вътрешните си конфликти, разберете какво ви пречи да намерите щастие и радост от живота.

 

Овен – Нещо зад пределите на произтичащите събития оказва съществена подкрепа на Овните. За някои представители на знака това ще означава, че е време да се заемат с ново поле на действие. Текущият период може да се окаже особено благоприятен. Ще се вдъхновите от нови планове, нови идеи или нови увлечения. Частично заради постигнатите успехи или поради добротворното разположение на планетите, но ще се почувствате безкрайно самоуверени в собствените възможности. Чрез вашият ум и обаятелност ще бъдете достатъчно убедителни в доводите, които ще представяте на другите и ще ги печелите на своя страна. В средата на периода може да се създаде малко излишна суматоха, но и това ще отмине. После неочакваният късмет може да ви стане спътник. В живота ви ще се появи стар приятел/ка, с който може да възобновите отношения.

Благоприятни дни – 21, 22

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Телец – Периодът обещава да бъде доста динамичен и ще е необходимо да се справяте с някои неотложни проблеми. Възможно е да има прекомерно натоварване на работното място. Сериозни изменения във вашите планове сега няма да има. В личния ви живот може да се създаде някакво напрежение, тъй като може да усетите охладняване и дистанцираност в поведението на партньора ви. Ако нещо започне да ви безпокои, това ще се отрази на резултатите или качеството на вашата работа. Някои от вас ще търсят покровителството на влиятелни хора, но едва ли ще могат да го получат. Не е изключено да се появят допълнителни препятствия по пътя към вашите цели. Старайте се колкото е необходимо да почивате. Ще си бъдете напълно самодостатъчни. Добър период да бъдете насаме със себе си.

Благоприятни дни – 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22, 27

 

Близнаци – Вятърът на промяната тази седмица ще бъде доста силен. Може да ви обземе внезапен порив да промените мястото и начина си на живот. Започва благоприятен период за тези, които са готови добре да поработят. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. На работното място атмосферата се очаква да е спокойна. Някои от колегите ви отвръщат с голяма доза симпатия. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Внимавайте, тъй като сте лесно податливи към чуждо влияние, твърде романтични и обръщате неусетно гръб на здравия разум. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Неблагоприятни дни – 23, 24

 

Рак – През настоящата седмица бъдете много предпазливи. Във вашите разработки сте вложили своите нови стратегии, сили и време, но чрез някоя незавършена мисъл или пропусната дреболия, може да подарите на своите опоненти възможности за плагиатство. Все още имате възможности за нови маневри, но внимавайте някои от ходовете ви да не се окажат погрешни. Не се отказвайте да се срещате с приятели и да посещавате обществени места, защото там можете да намерите интересни възможности. В личните взаимоотношения ще трябва да правите често компромиси, тъй като у вас ще се проявява склонност да игнорирате интересите на останалите, отделяйки внимание само на собствените нужди. Именно любовта може да ви възроди.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Лъв – Успехът ще ви съпътства почти навсякъде, но въпреки това е по-добре да избягвате излишните рискове. Може да забележите, че плановете на вашите опоненти съвсем не са в разрез с вашите интереси. Дори ако успеете да стигнете до взаимно сътрудничество, това ще бъде благоприятно и за двете страни. Необходимо е да проявите постоянство, упоритост и търпение. Звездите са подготвили щастливо стечение на обстоятелствата за мнозина от вас. Кръговратът на събитията няма да ви остави на спокойствие до края на периода. Засилва се и сексуалното ви влечение, което ще ви разсейва и ще отклонява вниманието ви от съществените дела. Избягвайте да се самолекувате при нужда. Вместо това се обърнете към лекар специалист.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 21, 22, 27

 

Дева – Продължавайте да следвате своите планове, които сте си набелязали и ако ви предложат нещо, което ще доведе до тяхната промяна, много внимателно преценявайте ситуацията. Възможно е някой опонент да реши да ви предложи примирие. В средата на седмицата едно събитие ще ви помогне да се раздвижат нещата, да се настроите по-позитивно. Хороскопът ви препоръчва да се използват всички налични способности, таланти и знания за получаване на финансова печалба. В сферата на семейният живот и любовните интереси, не оставяйте на заден план своите нужди. Жените Деви лесно ще провокират конфликти благодарение на своята импулсивност и несдържаност. Мъжете Деви трудно ще остават верни на своите партньорки.

Благоприятни дни – 27

Неблагоприятни дни – 23, 24

 

Везни – Време е да влезете в крак със ситуациите. Съдбата ще е благосклонна към вас. Може да се отпуснете малко, но останете бдителни. През новата седмица значително ще нарасне самочувствието ви. Ще укрепне и здравето ви. Получаването на някаква информация може да ви разстрои, но не бива да го приемате много навътре, тъй като тя е непроверена и е малка възможността да е наистина достоверна. Ще имате много работа, но делата ви ще се развиват задоволително. Важното е да не разпилявате силите си между различните задачи, а да се стремите да сте по-последователни в действията си. В личните връзки избягвайте да бъдете хладни и пресметливи, особено ако партньора ви се стреми към топлота в отношенията.

Благоприятни дни – 21, 22

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Скорпион – Някои от вас ще изпитват съмнение, безпокойство, несигурност по отношение на правилността на направен по-рано избор или взето решение.  Тази седмица ще е важна за личните ви взаимоотношения. Особени изменения в графиката на ежедневието ви не се предвиждат, така че ще можете да посветите своето време на близките хора. За ваше удивление те ще бъдат твърде възприемчиви към думите и идеите ви. Бъдете по-спонтанни и искрени, измислете някаква приятна изненада за половинката си. След това опитайте да се изясните с любимия човек, да обсъдите недоизказаното и премълчаното и да потърсите разрешение на натрупаните противоречия. Какво му трябва на човек, за да е щастлив? Мир, любов и добри приятели!

Благоприятни дни – 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22, 27

 

Стрелец – През първата половина на седмицата ще бъдете повече ангажирани с работа и обществени дела. Все още ще се налага да доказвате на някои хора от какво тесто сте замесени и да оправдавате правомерността на вашите действия. Могат да се случат някои неочаквани неща във вашия дом или семейство. По-голяма е вероятността да има приятни изненади. При повечето Стрелци ще се появят нови перспективи в личния живот. Не смесвайте работата и приятелството. Не се препоръчва да смесвате и приятелските отношения с любовни, а също и да запознавате своят/а избраник/ца със своите познати. В семейните дела и въпроси проявявайте повече инициативност. Радостта е нещо, което идва с времето.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Неблагоприятни дни – 23, 24

 

Козирог – Началото на седмицата може да бъде много напрегнато, затова, моля, бъдете търпеливи и не предприемайте решителни стъпки. Има голям шанс за намиране на средства за реализиране на вашите идеи. Възможни са положителни промени в работата. Ще има отлагане във времето на някои ваши дела, колкото и да не ви харесва това. Звездите ви предупреждават да не се месите в чуждите дела и да не вземате участие при решаване на проблемите дори на ваши познати. Съсредоточете се върху собствените затруднения.  Ако някои принципи ви пречат да се наслаждавате на живота, то откажете се временно от тях. Тъй като ще бъдете повече словоохотливи от обикновено, внимавайте какво говорите, за да не кажете нещо излишно. Избягвайте диктаторското поведение в къщи.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Водолей – Тази седмица ще има шанс да разрешите някои от противоречията, които ви безпокояха и тревожеха. Но това ще изисква разумен компромис от ваша страна. „Каквото посеете, това ще пожънете” - именно така може да се интерпретира положението на планетите през периода що се касае до въпросите на сътрудничеството и взаимоотношенията. Дадени обстоятелствата ще ви принудят да вземате бързи решения, но това не означава, че може да са необмислени. Ще осъществите ново запознанство, което ще се окаже важно за по-нататъшните ви лични или делови отношения. Не предизвиквайте партньора си като провокирате чувство на ревност. Избягвайте да давате и най-малкия повод за това.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 21, 22, 27

 

Риби – Вратата на новите възможности широко е отворена пред вас. Ще можете да разкриете себе си откъм нова страна. Не е желателно обаче да бързате и да плувате срещу течението, така просто си губите напразно енергията. Не е изключено вашето поведение да се промени до толкова, че вашите познати да ви питат какво се е случило с вас. През периода може да ви се появи и силно желание да промените нещо във външността си. Нека обаче да не е нещо кардинално, не защото няма да е удачно, а защото има вероятност да съжалявате по-късно  тези решения. През втората половина на седмицата е благоприятно за проява на приятелски и любовни чувства. Някои събития може да се завъртят около семейството.

Благоприятни дни – 27

Неблагоприятни дни – 23, 24

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети