Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 21.10 – 27.10.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 21.10 – 27.10.19

Седмичен хороскоп – 21.10 – 27.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Използвайте седмицата, за да се концентрирате и да се съсредоточите върху това, което смятате за най-важно.  Ако успеете да намерите правилния баланс между усилия и късмет, ще ви бъде дадена сила да направите значителни промени. Периодът е благоприятен за по-къси пътувания. Когато става въпрос за сферата на любовта и семейството, ще имате сили и търпение да се справите с по-трудни въпроси и деликатни ситуации. Интуицията ви ще бъде засилена, мисленето ви ще бъде рационално. Необходимо е да се вслушвате във вътрешния глас и да не давате отдушник на сарказма.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

 

Телец – Приемете новите предизвикателства и решавайте нещата с помощта на по-добра организация. През седмицата се увеличава и вероятността за печалба, важни придобивки или парични постъпления. За представителите на творческите професии това е особено успешен период. Някои от вас ще се борят с перспективата за тайна любовна връзка. Страстта няма да ви даде мира и вие ще водите силна борба между разума и чувствата. Би било по-добре да имате повече разум. Носейки „розови“ очила, сега сте склонни да идеализирате както своя партньор, така и отношенията си.

Благоприятни дни –21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Близнаци – Работната седмица, която предстои е пълна с потенциал, който можете да използвате, ако се ангажирате с това, което ви е важно и да се отървете от ненужните малки задачи и всичко, което ви разсейва. Цялата седмица ще бъде активна, изпълнена с приятни срещи и запознанства. Ще излъчвате оптимизъм и ще усетите пълнотата на живота. През този период ставате особено привлекателни за противоположния пол и лесно ще се влюбвате. И въпреки че звездите предупреждават, че това е време на мимолетни афери, мимолетни флиртове и любовни приключения, също така има всички шансове да започнете сериозна любовна връзка.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Рак – Що се отнася до личните отношения, вие ще бъдете чувствителни към чуждата енергия и ако не намерите начин да се дистанцирате, може настроението ви да се променя твърде често. Общуването ще бъде много важно за вас.  Ще бъдете романтично настроени. В мнозина ще се проявят артистични способности. В този период отношенията ви ще се характеризират с импулсивност. Ще жонглирате с думите с лекота. В любовните обяснения ще бъдете магьосници. Любовта може да пламне изключително бързо, защото нервната ви система мигновено ще реагира на зова на романтиката.

Благоприятни дни –24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

 

Лъв – Една ползотворна и наситена със събития седмица. Ще бъдете в кръговрата от срещи, общуване, пътувания, в постоянно движение. Но не се притеснявайте, енергията ви ще бъде достатъчна, за да решите всички задачи. Идеалният период за размисъл върху предприетите проекти и действия. Съществува риск от нараняване. Дори по време на рутинни задачи може да бъдете наранени, така че бъдете предпазливи и внимавайте колкото е възможно повече. Внимавайте също с поведението си към партньора си, особено ако не се разбирате напоследък. Противопоказно е да изпадате във всякакъв вид крайности. Тези, които искат да започнат любовна връзка, не трябва да се доверяват прекалено на новите си познати.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Дева – Може да поискате да останете сами и да си починете от ежедневния прилив на обстоятелства, но някой или нещо винаги ще ви притеснява. Не са изключени материални затруднения. През този период се увеличава вероятността от кражба и измама, особено в процеса на пазаруване. Разходите за ремонт или подмяна на домакински уреди и електроника също могат да се увеличат. По-малко посещавайте места, където има голяма концентрация на хора. Сега тялото е слабо и уязвимо, което означава, че шансовете да се разболеете са големи. Напрежение може да се създаде с приятели: например, или вашите намерения няма да получат одобрението им или може да се дразните от опитите им да повлияят на вашите решения, критиките към вас. Сега не е най-подходящото време за нови запознанства.

Благоприятни дни –21

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Везни – Очаква се трудна седмица. Запазете спокойствие и позитивизъм. Периодът може да бъде много продуктивен, ако не сте мързеливи. Говорете по-малко - правете повече. Ще има възможност за увеличаване на доходите - не я пропускайте. Много Везни тази седмица ще трябва да се сблъскат с препятствия при постигане на целите си или в процес на работата. Възможно е неразбиране в общуването с по-старото поколение. Опитайте се да избягвате конфликтите, колкото е възможно повече. Не подценявайте силата на своята привлекателност: с нейна помощ сте в състояние да постигнете по-лесно целта си. Ще има известно затишие в личния живот. Но сега това е за по-добро!

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

 

Скорпион – Предстои ви една умерена седмица. Ще се чувствате по-уверени и ще бъдете съсредоточени върху всичко, което има значение. Ще преобладава добро настроение почти през цялото време. Главата ви ще бъде изпълнена с много идеи. Венера е във вашия знак и ще ви накара да се почувствате красиви, привлекателни и неустоими. Ако сте сами, сега е моментът да прекарате повече време пред огледало, да подобрите имиджа си и да излезете. Сега имате възможността да привличате точно това, което искате, точно това, което търсите - хора, щастие, пари, успех ... Ако можете, пътувайте някъде през уикенда, защото вашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка.

Благоприятни дни –21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Стрелец – Ще оказвате голямо влияние върху хората, които срещате ежедневно и трябва да приемете това като сериозна отговорност и да подбирате внимателно думите си, особено когато другите се обърнат към вас за съвет или помощ. През тази седмица ще бъдете склонни да поемате рискове, за да постигнете целите си. Звездите ви призовават да бъдете по-предпазливи. Колкото по-малко промяна има в живота ви сега, толкова по-силна ще бъде вашата позиция. На първо място, това се отнася за професионалната дейност, както и за всякакви лични планове. Избягвайте хората  на високи позиции: разговорите с тях могат да бъдат трудни. Също така през този период рискът от нараняване се увеличава. Внимавайте при работа с остри инструменти и огън.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Козирог – Активните действия са противопоказни тази седмица. Вероятно делничните дни ще отнемат целия запас от жизненост и енергия, и може да почувствате умора. Суетата ви  ще бъде подложена на изпитания. Съсредоточете се върху вътрешен самоанализ, върху промяна в мирогледа. Това е чудесен момент да промените себе си отвътре навън. Така представителите на този знак ще могат да се отърват от негативните нагласи. Нещата ще започнат да напредват и някои от вас дори могат да достигнат до финалния етап с минимални усилия и време. На тези, които все още търсят любовта, не се препоръчва да отворят сърцето си пред първия срещнат.

Благоприятни дни –24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

 

Водолей – През тази седмица на Водолеите се препоръчва да обърнат специално внимание на своето здраве. През този период се увеличава рискът от развитие на вирусни инфекции. Вземете предпазни мерки. Във вторник е по-добре да не вземате важни, отговорни решения. Няма да бъдете склонни да се примирявате с никаква намеса във вашите дела и планове. Всяко възражение или опит за оказване на натиск върху вас ще предизвика гнева ви. Проявете повече предпазливост по въпроси, свързани с парите. Целите определено ще бъдат постигнати, но сега е важно да не бързате.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Риби – Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. Ще усетите прилив на сила и ще се почувствате в страхотна форма. Някои събития или неочаквана среща могат да причинят истинска буря от емоции! Не се отклонявайте от предвидения път и не се отдавайте на моментни капризи. Ще можете да неутрализирате страховете си, да намерите нова мотивация в познати дела. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси. По-добре е да координирате всяко свое действие с близките си, за да не съжалявате по-късно. Очакват ви приятни задължения, срещи с роднини, нови придобивки, както и финансова подкрепа или неочакван доход.

Благоприятни дни –21

Бъдете внимателни – 24, 25

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати