Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 22 – 28.07.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 22 – 28.07.19

Седмичен хороскоп – 22 – 28.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата ще бъде напълно различна от това, което бихте очаквали. Във финансов план не са изключени затруднения, внезапни промени. Защо да се връщате към миналото, когато има много какво да очаквате от бъдещето? Ако вашият партньор иска нещата по определен начин, така да бъде. Вие сте двама души, разединени от две различни гледни точки и няма нужда да се опитвате да повлияете на другия сега. Заемете изчакваща позиция. Бъдете по-внимателни към близките си. Добро време за колективна работа, среща с приятели, съвместни проекти. Възстановяването на стари познанства и връзки може да донесе много ползи.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете предпазливи – 23, 24


Телец – Ставате по-практични от обикновено. Можете да извлечете известна полза от всичко, което се случва. Отделете време да организирате всеки план или проект. Работата ще изисква да увеличите усилията си. Може да почувствате прилив на творческа енергия. Сега имате шанс да постигнете много, но избягвайте празни, изтощителни разговори. Не си губете времето с повърхностни и безотговорни хора. Възможно е седмицата да е емоционално трудна, затова помислете как да прекарате уикенда, за да се отпуснете напълно и да забравите за проблемите. Посветете това време на себе си. Постарайте се да пътувате, което ще ви подейства като отдушник от проблемите.

Благоприятни дни – 22

Бъдете предпазливи – 25, 26


Близнаци – Вселената ви моли да бъдете по-фокусирани върху работата, по-важните дела, напредъка си. Не оставяйте всичко на случайността. Организирайте се. Колкото повече неща можете да планирате, толкова по-добре. Къде остана вашето чувство за хумор? Понякога приемате неща твърде сериозно, особено когато сте нервни, което може да е причина за влошаване на взаимоотношенията ви напоследък. Отпуснете се и си направете някои шеги или разкажете някои лични истории, за да предразположите хората към себе си. Мнозина са напълно посветени на личните взаимоотношения и търсят да намерят изход от ситуацията на любовен триъгълник. Тях звездите съветват: засега оставете всичко, каквото е, няма да можете да повлияете на нищо.

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете предпазливи – 27, 28


Рак – През седмицата на повечето от вас ще им се наложи да се справят със сложни въпроси. На работното място може да бъде стресиращо време. Може да се почувствате обидени или неспособни да накарате другите да ви сътрудничат. Би било по-добре да се посветите на незавършената работа и да се опитате да избегнете конфронтация. Понякога се затваряте в рутината си. Всичко това ви кара да се фокусирате върху "чакането на точното време" и да се движите по инерция. Добре е да станете по-решителни и предприемчиви. Може да се наложи да бъдете по-креативни. Няма нищо лошо в това да изглеждате ентусиазирани и амбициозни. Това е чудесно време да се погрижите за себе си, а не за другите. Подарете си това, от което имате нужда по отношение на диета, почивка и удоволствия.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете предпазливи – 23, 24

Лъв – През цяла седмица ще сте придружени от добро настроение и ще планирате много неща. Фокусирането върху домашните задължения няма да ви носи много удовлетворение. От вас се иска да обърнете повече внимание на това как изглеждате, как действате и се проектирате в света. Като цяло личните ви отношения са в хармония. Някои ще преживеят доста романтични моменти. Можете да увеличите приема на вода и да намалите приема на кофеин и газирани напитки. Пазете от тежки храни и поддържайте естествената си енергия "добре позиционирана", като ядете домашно приготвени супи и свежи салати със зеленчуци. Тези малки усилия могат да имат максимален ефект.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете предпазливи – 25, 26


Дева – Поставяте под въпрос вашите избори, направени в миналото? Не можете да живеете живот изпълнен със съжаление. Ако наистина не можете да преминете през нещо, опитайте се да се върнете и да поправите ситуацията, доколкото можете. Трудно е да се предскаже как ще протекат вашите отношения, но дори да имате някакви проблеми, успокойте се, разсейте се като прекарвате повече време с приятелите си и да стоите у дома по-малко. Това ще ви помогне да се отпуснете, когато има с кого да поговорите. Не се отказвайте да излезете от града през почивните дни, това ще помогне да се балансирате, да се отпуснете и да помислите внимателно за всичко.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете предпазливи – 22, 27, 28


Везни – По време на работа може да попаднете в трудна ситуация. Много неща, които се надявате да се движат напред, могат да се сблъскат със закъснения или неочаквани промени. Едно недоразумение може да ви загуби твърде много време. Не прехвърляйте вината върху другите, по-добре е да анализирате грешките и да поставяте правилните акценти. Може да почувствате, че закъснявате или вървите по някакъв начин назад, но вие сте точно там, където трябва да бъдете. Организирайте живота си така, че да отговаря на вашите нужди. Планетите ви насърчават да седнете на шофьорското място на живота си и да поемете управлението му.Флирт с някой в службата, когото виждате всеки ден, може да ви накара да започнете да фантазирате.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете предпазливи – 23, 24


Скорпион – Очакват ви щастливи летни дни. Обмисляте интересни възможности. Тази седмица най-накрая ще можете да постигнете осезаем резултат в това, в което сте инвестирали толкова много време и енергия. Съсредоточете се върху малките практически детайли и не приемайте навътре критичното отношение на другите. Доверете се на интуицията си към хората. Това ще ви помогне да вземете най-добрите решения. През втората половина на седмицата можете да получите доста неясна оферта, не бързайте да я приемете. Не се занимавайте с интриги и не обръщайте внимание на клюките. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не оставяйте настрана личния си живот. Имате достатъчно енергия за един страстен роман.

Благоприятни дни – 22

Бъдете предпазливи – 25, 26


Стрелец – Предстоящата седмица ви обещава чудесно настроение и възможности за самореализация. Може да има благоприятна възможност за промени в личния живот. Близки хора могат да ви причинят много ядове (неприятности), но да бъдат снизходителни към тях, атмосферата в дома трябва да бъде топла и позитивна. Бъдете внимателни на обществено място, защото има опасност от загуба или кражба на важни вещи и документи. Някои хора можете да видите в нова, благоприятна светлина. Между другото, време е да отидете на почивка. Ако все още нямате време да предприемете нещо през тази седмица, не се притеснявайте, ще получите втори шанс.

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете предпазливи – 27, 28


Козирог – Покажете повече активност и инициатива тази седмица. Забравете за мързела и умората, работете колкото можете. И ще можете да реализирате вашите стремежи и намерения. Ако една задача не може да се реши по един начин, то използвайте и другите възможности, които ви остават. Бъдете предпазливи, тъй като са възможни опити за манипулация или действия във ваш ущърб. В отношенията с колегите проявете дипломатичност. През седмицата ще ви се наложи да направите промени в плановете си. Сега е важно да се погрижите за здравето си, да избягвате стреса и преумората. Не бива да се поддавате на апатията и лошото настроение. Не давайте на никого напразни обещания, ако не сте напълно сигурни, че ще можете да ги изпълните! Не носете със себе си големи суми пари!

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете предпазливи – 23, 24


Водолей – Главно през тази седмица вниманието ви ще е съсредоточено към работата и деловите отношения. Финансовите въпроси също ще ви занимават. Възможни са краткотрайни конфликти. Ръководните кадри от вас ще са склонни към радикални мерки в кадровата политика на фирмата. Въздържайте малко своите амбиции и бъдете по-тактични и вежливи с близките и околните. Някои от вас ще преживеят преломен момент в чувствата, тъй като се намират в зоната на илюзиите. Необходимо е да се примирите с реалността. Звездите ви съветват да бъдете последователни и да не вземате прибързани решения. Сведете обема на работата си до приемливия минимум и се постарайте повече време да почивате.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете предпазливи – 25, 26


Риби – Седмицата няма да бъде благоприятна за ново начало или за големи промени. Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или ресурси. Бъдете търпеливи към близките хора, въздържайте се от критики. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение битови или имотни проблеми. Поставяте под въпрос стабилността на връзката си? Имате ли някаква причина за това? Ако сте стъпили на нестабилна почва, направете каквото е необходимо, за да изградите по-добра, по-солидна основа. Като цяло ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на отношенията. Предстои ви приятно преживяване.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете предпазливи – 22, 27, 28


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети