Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 22-28.04.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 22-28.04.19

Седмичен хороскоп – 22-28.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Очаква ни един доста интересен период. Слънцето се свързва с ексцентричния Уран, поради което хората ще имат повече желание за нови неща, независимост и свобода, оригиналност. Тази седмица може да се изпълнят най-съкровените ви желания. Въпреки това трябва да се помни, че под лежащия камък вода не тече. Бъдете активни, поемайте инициативата и не се страхувайте да поемате рискове. Така ще постигате целта си много по-бързо

Овен – Подгответе се за оживена и доста напрегната седмица. Ключът към успеха ви ще бъде съчетанието от практическа проницателност със здрава амбиция. Трябва да се съсредоточите върху най-важното нещо и да не разпилявате енергия за дреболии.

Стремителният образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух.

В средата на седмицата бъдете внимателни - съществува риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви. Вземайте решения внимателно. В петък работното натоварване е желателно да се сведе до минимум.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Телец – Звездите ви дават зелен коридор. Сега е моментът да се обобщят някои резултати и да се решат стари проблеми. Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали.

Не преживявайте дълбоко, че нещата се движат бавно. По-добре обмислете плановете си и проверете няма ли грешка в разсъжденията ви.

Имате твърде много ангажименти и заради това пропускате доста съществени неща. Опитайте се да управлявате своето емоционално състояние, така че да не стане разрушително за другите. По-често се поставяйте в позицията на партньора си, това ще ви помогне да решите успешно много объркващи проблеми между вас.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 27, 28

 

Близнаци – Очаква ви енергично ежедневие през цялата седмица. Вашият оптимизъм ви дава криле. Имате възможност да промените много неща в живота си към по-добро. Стига да го пожелаете. Творческият потенциал ще се увеличи, ще имате ярки творчески идеи, които ще донесат успех, а в някои случаи и печалба.

Внимавайте с екстравагантните идеи и предложения. В понеделник или сряда не се изключват досадни пречки в работата или плановете, но ще можете бързо да ги преодолеете.

Четвъртък е един от най-успешните дни от седмицата и пред вас могат да се отворят нови възможности. Личната ви харизма ще играе важна роля.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 22,23

 

Рак – Седмицата ще бъде успешна в различни области. Ще престанете да се съмнявате в себе си, в своя успех, в това че сте нужни и обичани. В последно време приличахте на каменна чешма, от която не тече вода. Сега нещата постепенно започват да се променят.

Многочислени събития и интензивното всекидневие ще раздвижат вътрешните ви залежи. Съдбата ще ви накара да погледнете в бъдещето, няма да ви остави много време да се ровите в миналото.

Необходимо е да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Преди да опитате да уловите истината със своята безпогрешна интуиция, оправете предавателя на своя ум.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Лъв – При вас кривата на събитията ще се движи по средата на скалата. В ежедневието ви преобладава повече рутинност, отколкото разнообразие. Ако искате сами можете да поработите върху въпроса и да си потърсите своята весела част от живота.

През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможност да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията обаче трябва да почакат.

Потърсете някакво рационално решение на битовите и финансовите проблеми. Бъдете по избирателни в общуването си, в противен случай ще си навличате някои проблеми. Вършете само добри дела и ще ви запомнят с добро навсякъде.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 27, 28

 

Дева – Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно. Трябва да подобрите професионалното си ниво, да придобиете нови знания, да бъдете подготвени за промените в работата и допълнителните изисквания на началството.

Чудесно време за интелектуална работа, пътуване и командировки. В понеделник бързането е противопоказно, правете всичко бавно, добре обмислено, ако искате да избегнете напрежение и грешки.

Във вторник е по-добре да се въздържате от активна дейност и ненужни контакти. В средата на седмицата могат да възникнат срочни и непредвидени дела, които могат да изискват от вас цялата ви съсредоточеност и внимание.

Благоприятни дни- 24, 25, 26

Неблагоприятни дни- 22, 23

 

Везни – Дръжте здраво кормилото на живота! Седмицата ще бъде трудна, но ползотворна и успешна. Позитивна енергия и жизнена сила съпътстват вашите физически усилия. Само мързелът би могъл да ви попречи да постигнете добри резултати.

Следва да обърнете внимание на нещата и делата, които остават скрити от чуждите погледи. Позанимавайте се повече със себе си, така както ви е угодно на душата. Проявете внимание към истинските си потребности.

Ако се чудите дали посоката ви е правилна, Съдбата ще намери свой начин да ви подскаже дали сте избрали правилният път. Избягвайте да се поддавате на унили и мрачни настроения. Нека емоциите не са водещи през тази седмица. Имате нужда от разтоварващи удоволствия.

Благоприятни дни- 22, 23, 27, 28

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Скорпион – Отстоявайте своето място под слънцето! Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична. Всичко, което преди ви е изглеждало устойчиво, неочаквано ще придобие нотка на съмнителност.

Възможно е да възникнат малки, но затова пък разрешими неприятности, които са следствие от вашата недалновидност, неувереност в собствените сили и умения. Трябва да преобладава здравият ви разум, не бурните ви емоции.

Препоръчително е да прекарвате повече време в уединение, което ще бъде полезно за вас и вашата кариера. В петък не отлагайте за по-късно това, което сте насрочили за този ден.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 27, 28

 

Стрелец – Няма да сте съвсем стабилни, но и слаби няма да сте. Важното е да поддържате горивото на духа си. Тази седмица звездите не предвиждат сериозни трудности и стрес, настъпва забележимо затопляне във взаимоотношенията ви с Фортуна.

Ще станете носители на нови идеи, продуктивни мисли и планове. В семеен план ви дразни егоизмът на партньора ви, проявата на неразбиране и нежеланието за промяна. Това или други причини ще подтикне мнозина от вас да потърсите нови хоризонти. Пазете се от случайни връзки и съмнителни удоволствия, които могат да нарушат вашата стабилност, а личният ви живот да се усложни.

В четвъртък любопитството няма да доведе до нищо добро, старайте се да се въздържате и да не се намесвате в делата на другите.

Благоприятни дни- 27, 28

Неблагоприятни дни- 22,23


Козирог – Силата е във вас! Важно време за деловите хора. Увеличете самоконтрола. Подходящ момент да се освободите от всичко старо, ненужно и излишно. Ще имате перспективи да постигнете успех не само “тук и сега”, но и в бъдеще време.

По вашите възможности е да превърнете всяко нещо, до което се докоснете в положително. Мнозина ги очакват добри постижения. Обстоятелствата около вас са благоприятни за постигане на успехи във всяка една сфера.

Доброто настроение ще ви съпровожда през цялата седмица и всички промени ще бъдат за по-добро. Просто не се суетете, бъдете последователни в действията си, за да избегнете излишни недоразумения.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 24, 25

 

Водолей – Стабилна седмица без специални възходи и падения. Главното нещо е да изпълнявате съвестно задълженията си. Вашите главни трудови подвизи все още предстоят.

Всичко е относително! Не се опълчвайте на хода на събитията, а ги оставете да следват своя естествен ход. Финансовото ви положение може да се усложни от допълнителни или непредвидени разходи. Тези, които ги интересува и искат да създадат нови финансови проекти, да не бързат още при вземане на решенията. Необходимо е да се изчака.

Тази седмица преди да направите нещо, първо добре помислете, за да не си докарате излишни главоболия. Сериозно се погрижете за храненето си и спортната си форма. Време е да приведете тялото си в ред.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 27, 28

 

Риби – Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Липсата на достатъчно удоволствия, любов и нереализирани желания травмират психиката ви и влияят на здравето ви.

Трябва да стоите твърдо на земята - това е залог за доброто ви състояние. Вие ту се чувствате превъзходно, ту се намирате на границата между нервно и физическо изтощение, особено изявено при жените.

Здравето при някои от вас ще създаде проблеми, а може да се активират стари хронични заболявания. Трябва да избягвате нервните стресове. Избягвайте също всяко място, където се усеща напрежение.

Благоприятни дни- 24, 25, 26

Неблагоприятни дни- 22, 23


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети