Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 23-29.09.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 23-29.09.19

Седмичен хороскоп – 23-29.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – За представителите на този знак настъпва стабилен период, когато те могат спокойно да решат всичките си проблеми. Месецът ще завърши с почивка и релакс, а след това периодът ще бъде белязан от особен късмет. Овенът трябва да се вслушва в съветите на другите - дори и да вярва, че изобщо няма нужда от тях. Думите на други хора могат да ви предпазят от грешки или обратното - ще почерпите ценна идея, която ще доведе до добри резултати във времето. Звездите благоприятстват всички сериозни проекти и допринасят за успешния резултат от всички бизнес/делови срещи.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

 

Телец – Последната седмица на септември обещава на Телец радост и късмет. Освен това целият този период ще бъде положителен. Отделете време за най-важните събития в живота. Добре е да задържите идеите си (особено иновативните) само за себе си. Малко вероятно е те да намерят разбиране сред другите, но това може да ви навреди много. Най-интересното е, че вредата може да е неочаквана. Например, някой ще вземе вашата идея, ще я промени малко и ще я използва. С други думи, за да избегнете недоразумения трябва да устоите на изкушението да покажете колко сте умни.

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Близнаци – По важните въпроси се доверявайте единствено на собствената си интуиция, игнорирайки съветите на другите. Показвайки целеустременост и решителност, ще постигнете това, което искате. Вашите способности и професионализъм ще бъдат оценени. Възможно е планетите да създадат напрегната атмосфера у дома. Отношенията с любимите хора заплашват да стигнат до неразбирателство. За да избегнете грешки, най-добре е да не правите и казвате нищо. Опитайте се спокойно да решите ситуацията. Най-вероятно причините за появата ѝ се крият дълбоко във вас самите.

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

 

Рак –Раците в края на септември ще бъдат настроени на вълната на късмета. Освен това в този момент може да се случи нещо съдбовно и положително. Трябва да помислите за укрепване на авторитета си. Очарованието ви ще ви отвори пътя към сърцата на хората, но тази симпатия трябва да бъде подсилена и с дела. Ще е добре да поработите върху своя имидж: да поемете инициативата в свои ръце, да изразите интересна идея или да демонстрира пред другите своя талант. Откриват се нови перспективи и възможности, както в работата, така и в личния живот. Може да има насърчаващи събития, които ще подобрят настроението ви.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

 

Лъв – Доброто настроение, благополучието и самочувствието могат да станат фон за тази седмица. Ясният план за действие в близко бъдеще ще ви помогне да се ориентирате в трудната обстановка и да избегнете всякакви грешки и недоразумения. Доколкото е възможно, избягвайте срещи и контакти, които не обещават никакви ползи. Ще ви трябва издръжливост и самочувствие, за да постигнете целта си. Успехът изисква внимателна подготовка и проверка на необходимата информация. Не отхвърляйте помощта на приятели, но не разчитайте само на тях. През уикенда се опитайте да отделите повече време на любимите хора.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Дева – Предстоящият период е благоприятен за онези, които са готови да пожертват личните си интереси за голямата цел. Внимателно обмислете предложенията. Насочете усилията си да осъществите необходимите делови контакти и да получите достъп до източник на надеждна информация - вашето финансово състояние зависи до голяма степен от това. Не се доверявайте на случайни познати. Благодарение на спокойствие, търпение и такт ще можете да постигнете желаното без много усилия. Ще имате възможност да промените живота и кариерата си към по-добро. Възможни неочаквани срещи и познанства.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

 

Везни – Време е да се отърсите от мързела и блаженството и отново да се втурнете към нови цели и постижения. Започнете направо от понеделник. Вярата в себе си е първото условие за по-нататъшен напредък. Нови познанства, интересни срещи са ви гарантирани, така че се настройте за общуване. Звездите предсказват късмет в романтичната сфера за този знак. Свободните Везни могат да получат шанс да срещнат втората си половинка. За семейните – последната седмица на този месец ще бъде чудесно време за изграждане и хармонизиране на любовните отношения.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

 

Скорпион – Очакват ви нови проекти, задачи, планове. Основното правило за Скорпион  трябва да бъде предпазливост, а не риск. Вземайки решение за необмислена стъпка, ще загубите много. Имате нужда от предпазливост, дори педантичност. „Доверявайте се, но проверявайте” – това е вашето мото за седмицата. Имате всички шансове да се проявите като лидери в дадена среда или ситуация. Към препятствията, които могат да възникнат по пътя ви, трябва да се отнасяте философски. Приятните промени в личния ви живот не могат да не ви зарадват, така че се настройте за най-доброто.

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Стрелец – Спрете да живеете по навик. Новите тенденции са на прага ви. Не се страхувайте да отворите вратата. За Стрелец този период е обозначен и от успех и късмет. През последната седмица на септември ще можете да се справите с всички трудности, тъй като енергията ви обещава благополучие. Вие сте по-динамични, красноречиви, решителни и предприемчиви. Връзките или контактите с хората преминават през благоприятни моменти. Трябва да внимавате какво чувствате и в изразяването на тези чувства. Старайте се да не закъснявате и вършете цялата необходима работа навреме.

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

 

Козирог – Научете се не само да слушате, но и да чувате, не се поддавайте на моментни импулси, в противен случай ще съжалявате за направените грешки или изтърваните думи. „Издърпването на одеялото“ към себе си в семейните отношения, както и невъзможността за разрешаване на спорни въпроси, може да доведе до сериозни конфликти и да повлияе неблагоприятно на интересите на семейството и децата. Вие правите живота си много по-труден, отколкото е необходимо, като отказвате да правите компромиси. Също така трябва да се пазите от необуздани страсти и рисковани действия, тъй като могат да попречат на изпълнението на предварителните планове.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

 

Водолей – Професионално успешна седмица. Ще се справите с всички задачи, които сте си поставили за себе си. Успешно ще се справите с всички текущи проблеми и задачи. Помислете за алтернативни източници на доходи. Не поемайте рискове с пари, дори ако смятате, че можете да си позволите да ги загубите. Хазартът е много, много лоша идея - стойте далеч от този хлъзгав терен. Ще забележите някой, на който досега не сте обръщали достатъчно внимание. Ограничете общуването до минимум. Трудно ще контролирате раздразнението си. Буквално ще излъчвате здраве и енергия. Това е подходящият момент да насочите силите си в правилната посока: да спортувате или поне да започнете традицията да правите упражнения сутрин.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Риби – Успехът ще ви се усмихва през тази седмица. Бъдете отворени за промяна, не се отказвайте от нови възможности. Трудовите ви подвизи няма да останат незабелязани, ще успеете. Основните страхове и притеснения причиняват ненужен психически стрес. Лесно е някой друг да ви каже да не се притеснявате, разбира се, но много по-трудно е сами да приемете ситуацията. Медитацията може да донесе спокойствие. Не позволявайте на роднина или трети човек да се намесва във вашите лични отношения, може да вкара клин между вас. Забавлявайте се, отпуснете се, живейте си живота, дори част от вас да се чувства ограничена, тъжна или самотна.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати