Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 23-29.12.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 23-29.12.19

Седмичен хороскоп – 23-29.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще бъдете готови да покажете невероятна смелост в отстояването на своите интереси. Много правилни решения ще ви дойдат сякаш сами от себе си под формата на интуитивни прозрения. Не вземайте важни решения и не влизайте в конфликти в понеделник - вторник, по това време може да сте доминирани от емоции или заблуди. Не се изключват и интимните отношения с човек, който е по-висок ранг от вас в социално или служебно положение. При определени условия може да започнете романтична връзка с шеф или друг и събитията ще се развиват бързо и спонтанно.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Телец –Вашите идеи могат да бъдат правилни и дори прекрасни. Може да се наложи да играете ролята на посредник и миротворец, за да разрешите някакъв продължителен конфликт между вашите приятели. По време на общуването може да почувствате, че отношенията с някои хора вече не са искрени. Също така, това не е най-подходящото време за запознанства в Интернет, във форуми, в социалните мрежи и сайтовете за запознанства. Рискувате да се сприятелите с човек, който всъщност не е такъв, за какъвто се представя. Уикендът, изглежда, ще се превърне в „репетиция“ на празниците - ще бъде бурен, светъл и забавен.

Благоприятни дни - 26, 27

Бъдете внимателни –28, 29

 

Близнаци- Очаква ви една доста благоприятна седмица, в която ще бъдете доволни от всичко, което сте успели да направите. Криле може да не ви пораснат, но всичко, каквото вършите, ще е с лекота. Приведете в идеален ред пространството, което ви заобикаля и това веднага ще доведе до повишаване на настроението и жизнеността. Ще можете да поддържате темпото и да се справяте навсякъде с много неща наведнъж. Има надежда за интересни срещи и запознанства. При утвърдените двойки ще има романтичен подем. Това е чудесно време за лесни флиртове и свободни, необвързващи връзки.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Рак - До около средата на седмицата можете да действате някак бавно, сякаш ходите до шията във вода. Това не е причина да се отказвате, просто ще се наложи да вложите повече усилия и енергия. За щастие ситуацията се променя. Типичните Раци тази седмица ще бъдат заети с решаването на семейни проблеми. Тези дни имунитетът може да е отслабен и вие ще сте предразположени към вирусни инфекции. Старайте се да държите краката си топли. Тази седмица се развива благоприятно за влюбените представители на знака. Чувствата ви може да са преизпълнени с романтика.

Благоприятни дни - 23

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Лъв – Юпитер в Козирог придава много смисъл на нещата, а Марс в Скорпион е достатъчно силен, за да помага. Ще изпаднете в работна страст, защото осъзнавате, че още много неща могат да се направят. Светът ще изглежда по-светъл за вас. Отново ще имате желание да излизате, да се шегувате, да се забавлявате. Венера във Водолей изразява копнеж за свобода и лекомислие. Ако имате партньор/ка, може  би и той/тя изпитват същите копнежи. Направете нещо „лудо” и избягайте от ежедневието и ангажиментите за известно време. Трябва да се възползвате от тези възможности повече, преди да се върнат трудните времена.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Дева – Знакът Козирог става силно подчертан и това е от съществено значение за вас, защото става въпрос за вашето самоизразяване, саморазбиране и вашата независимост. Типичната ви нагласа да имате „малък зъб” в голямото колело вече не ви подхожда. Ако отношенията ви във връзката ви са били трудни досега, предстои коренна промяна. Явно трябва да се възстановите или да се освободите от нещо. Проблемите в отношенията си остават важни, но начинът, по който ще си взаимодействате помежду си се променя. Вашият партньор ще бъде развълнуван от вас. Ще откриете в него нова, романтична страна, която никога досега не сте виждали. Ще трябва да си давате един на друг повече свобода.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Везни - На 26 декември ще има новолуние във вашия 4-ти дом на дома и семейството и слънчево затъмнение, което ще ви донесе непредвидени събития. Може да откриете, че вашето семейство скоро ще се обогати с нов член. Енергичният Марс ще пътува през втория ви дом на парите, насърчавайки ви да търсите начини да подобрите финансите си. През последната седмица от годината емоционалното ви здраве ще зависи основно от вашите близки. Когато под вашия покрив има мир и любов, вие ще бъдете спокойни. Никакъв стрес от работа или други странични проблеми не могат да ви изнервят, стига да имате хармонични отношения с близките си.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Скорпион – Можете да демонстрирате невероятна издръжливост. Това се отнася като цяло за всяка работа, където всеки може да се откаже, но не и вие. Ще се борите до самата победа, като онази жаба, която не се успокоила, докато не разбила сметаната в масло. Само избягвайте да бъдете прекалено придирчиви и агресивни, така всичко ще е наред. От гледна точка на събитията, седмицата обещава да бъде много наситена и интересна. Може би обстоятелствата ще са такива, че ще се включите в решаването на проблемите на друг човек. Бъдете внимателни в контактите, пазете се от измама или кражба.

Благоприятни дни - 26, 27

Бъдете внимателни –28, 29

 

Стрелец – Седмицата ви ще бъде изпълнена с късмет. Ако до днес сте се страхували да рискувате, сега смело действайте. Всяка физическа активност е добре дошла. Ще сте много убедителни и ще можете да повлияете на други хора. Възможно е да направите някои открития или да разкриете тайни. Чакат ви приятни изненади от страна на близки хора. В живота ви може да се появи персонаж, който напълно съответства на вашите мечти. Поддържайте външният си вид изрядно, дори отивайки до магазина за хляб. Съдбата може да ви причака навсякъде.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Козирог – Ще бъдете изключително концентрирани, много претенциозни и готови да излезете от зоната си на комфорт, за да постигнете целите си. Използвайте методите на дипломацията, за да успеете. Може да се наложи да се сблъскате с някаква пречка, която не можете да разрешите с прости и открити методи. Използвайте своята изобретателност и въображение и се опитайте да подходите към решението на всеки въпрос нетрадиционно. Това е подходящ момент за неформално лидерство, дейности зад кулисите, когато неусетно можете да окажете силно влияние върху резултата от събитията във ваша полза.

Благоприятни дни - 23

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Водолей – Ще намалите стресовия темп на работа и ще се съсредоточите върху завършването на проекти, които вече сте започнали. Юпитер ще ви насърчава да се грижите по-добре за себе си. Дисциплинирания Марс няма да ви позволи да се извинявате и да се отклонявате от „маркираната“ пътека. Венера подхранва вашите емоции и ви прави много отворени и възприемчиви към всички около вас. Нарастват възможностите да срещнете по празниците някоя интересна личност. Ако вече имате връзка, то отношенията ви ще се развиват доста хармонично.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Риби - Понеделник до сряда е време на вълнения, положителни промени и по-голяма лична свобода. Ще почувствате силно желание да се освободите от рутината, правейки нещо съвсем различно от нормалните си дейности. На 26 декември новолунието ще ви направи да бъдете непредвидими и да реагирате импулсивно. Шансовете за кратко любовно приключение са високи. Някои Риби ще открият, че имат таен почитател. Очакват ви любовни отношения с огромна интензивност. Ако досега сте били „между два огъня“, време е да решите коя е любовта на живота ви. Не можете да седите на два стола дълго време, така че решавайте. В противен случай няма да ви остане нищо.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети