Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 24-30.06.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 24-30.06.19

Седмичен хороскоп – 24-30.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, отложете важните ангажименти. Наслаждавайте се на лятото с пълна сила!

На 24 юни е Еньовден, на 29 юни е Петровден, а на 30 юни – Павловден. Честито на всички именници!

Овен – Според хороскопа за седмицата е по-добре да не се захващате с нови дела, без значение колко примамливи ви изглеждат, резултатът няма да ви хареса. Успехът ще зависи до голяма степен от скоростта на реакциите ви на случващото се и вашите комуникативни умения. Възможен е да се появи нов източник на доходи. Личните взаимоотношения отиват в задънена улица, вие сте уморени да поемате инициативата, а партньорите ви не бързат с действия и предложения. Но не се притеснявайте, ситуацията е временна, всичко ще бъде наред, засега живейте мирно и спокойно, и се наслаждавайте на всичко около вас. Не забравяйте за семейството. Желателно е да отделите повече време и внимание на децата. В неделя може да поканите приятели, ще се забавлявате добре.

Благоприятни дни – 30

Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Телец – Седмицата ще прекарате нервно, което много не ви подхожда. Вие постоянно променяте плановете си, захващате се за едно, после за друго. Имате нужда от ясен план за действие. Вслушайте се в съветите на приятели или роднини. Добре е да завършите това, което вече сте започнали. Завършете ремонта у дома, направете общо почистване.  Отървете се от комплексите, които ви пречат да живеете нормално. Романтичните преживявания в момента не ви вълнуват толкова. В края на седмицата суматохата ще отшумява постепенно и ще имате възможност да се отпуснете и да си починете.

Благоприятни дни – 24

Бъдете предпазливи – 28, 29

Близнаци – Ако сте искали да направите пробив в кариерата, то сега на мнозина ще започне да им се получава. Сряда е удачен ден да се изявите. Затова пък ще имате малко търкания в семейния живот. Има проблем, който не сте успели да решите дълго време и трябва смело да заявите това, което искате. Опитайте да го направите в петък. Седмицата е абсолютно неподходяща за нови запознанства, те няма да траят дълго! Приятелските отношения ще ви радват, приятел може да ви предложи нещо много интересно. Твърде е възможно да ви се изпълни някакво желание. Уикендът ще премине на положителна вълна. Насладете се на лятото, отпуснете се, откъснете вниманието си от всичко друго и от всеки.

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете предпазливи – 24, 30

Рак – Някои Раци през седмицата ще изпаднат в много трудна ситуация и ще се опитват да намерят изход от нея. В сряда започнете да действате по-активно, ако се налага да работите даже извънредно. Възприемайте критиките по ваш адрес без обида, те са конструктивни и могат да ви бъдат полезни, ако ги вземете под внимание. В личните отношения напоследък има често разногласия по различни въпроси. Парични постъпления тази седмица не се очакват, а от нещо ще трябва да се откажете. Уикендът ще ви възнагради с добро настроение. Избирайте си да прекарвате времето си в приятна компания.

Благоприятни дни – 24, 28, 29

Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Лъв – През тази седмица ще поставяте личните си интереси на първо място. Периодът като цяло е благоприятен, макар че на работното място могат да възникват конфликтни ситуации. Не всички ще са съгласни с вашите планове и желания! Вие ще се нуждаете от концентрация и равновесие, прекомерната емоционалност може да ви попречи. През периода са възможни неочаквани срещи и запознанства, така че често излизайте на разходки. Има шанс да получите някаква парична сума. Помислете за уикенда, планирайте всичко предварително! Сега можете да си позволите много неща.

Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30

Бъдете предпазливи – 28, 29

Дева – Някои Деви през тази седмицата сериозно ще се замислят за извършване на някои промени в живота си. Повечето ще си вземат отпуска, за да имат време за себе си. Сега сте много самостоятелни и сте си самодостатъчни и правите каквото си искате. Не позволявайте да използват добротата ви за лична изгода, трябва да знаете кога да кажете „не“, когато е необходимо. Нужна ви е гъвкавост в мисленето. Личните взаимоотношения не са особено стабилни. Не се оставяйте на емоциите и чувствата, когато общувате с близките си. После ще съжалявате за грубите си думи. Всяко от вашите действия може да доведе до непредвидими последствия и накрая  може да останете сами.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете предпазливи – 24, 30

Везни – През тази седмица просто трябва да се съсредоточите върху най-важното, а не да изразходвате енергия за решаване на второстепенни проблеми. Тези дни ще отделите повече време за общуване, за срещи, за получаване на нови впечатления. На тези, на които бъде предложено сътрудничество, трябва сериозно да се обмисли. Сложността ще дойде от възникването на от неочакван проблем. Можете да преосмислите нещо и дори да вземете решение за промяна. Уикендът е подходящ за една много активна почивка, възползвайте се от това най-пълноценно! Вие сте много привлекателни за хората от противоположния пол!

Благоприятни дни – 30

Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Скорпион – Добър момент за укрепване на лидерската ви позиция на работното място, повишаване на доверието към вас. По време на работа може да възникнат непредвидени ситуации и е по-добре да се държите сдържано. Не предприемайте свои собствени инициативи. Може би чакате някакви пари, но няма да ги получите навреме.  Бъдете упорити, тогава късметът ще ви се усмихне и ще можете да реализирате старите си идеи. Сега няма да сте толкова затворени, колкото обикновено, вие искате нова промяна, повече общуване и срещи. Много е вероятно и вие сами да се обаждате по телефона на приятели, ако те не се сещат за вас. Вторник и сряда са особено успешни в това отношение. За романтични срещи - петък. Седмицата може да завърши с малко светло събитие.

Благоприятни дни –  24

Бъдете предпазливи – 28, 29

Стрелец – Все още имате възможности за нови маневри, но внимавайте някои от ходовете ви да не се окажат погрешни. Прегледайте работния си график и ако можете си вземете отпуска или поне само ден-два. Нуждаете се от добра почивка! Не се отказвайте да се срещате с приятели и да посещавате обществени места, защото там можете да срещнете интересни възможности. Повечето от вас са доволни и щастливи в личните си отношения, които са изпълнени с топлина и хармония.  Има вероятност да получите някаква новина, която драстично ще промени плановете ви за уикенда.

Благоприятни дни – 25, 26, 27

Бъдете предпазливи – 24, 30

Козирог – Според хороскопа за седмицата ще сте изключително категорични и неотстъпчиви и това ще предизвиква противоречия и кавги около вас. Най-проблематичните дни за вас са вторник и сряда, трудно ще се справите с емоциите си! На работа вероятно ще правите опити да манипулирате хората, за да постигнете желания резултат.  Не говорете прекалено много и не обсъждайте приятелите и колегите зад гърба им. Не се претоварвайте по време на работа, иначе може да се окаже, че сте затрупани с много ненужни задачи. Уикендът е добре да бъде посветен на семейството.

Благоприятни дни – 24, 28, 29

Бъдете предпазливи – 25, 26, 27

Водолей – Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия и готови за нови приключения. Вие ще покажете рядко нетърпение във всички ситуации. Абсолютно не знаете как да чакате, всички забавяния ще ви дразнят, от което настроението се влошава. Бъдете внимателни в изявленията си, можете да разкриете неволно собствените си тайни и тайните на другите. Опитайте се да се съсредоточите върху интересите си, правете любимите си неща, помислете за хобитата си. Нови запознанства са много вероятни в събота, така че не стойте у дома, излизайте сред хората и се запознавайте.

Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30

Бъдете предпазливи – 28, 29

Риби – Цялата седмица ще преобладава доброто настроение, тишина и спокойствие царуват в душата ви. Забавете ритъма на работа. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. Отпуснете се, отидете на масаж, йога, слушайте релаксираща музика. Обогатете се с нови впечатления и усещания. Слушайте интуицията си и се занимавайте само с тези проблеми, които тя ще покаже, че трябва да се решат. Внимавайте, тъй като сте лесно податливи към чуждо влияние, твърде романтични и обръщате неусетно гръб на здравия разум. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете предпазливи – 24, 30

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети