Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 24.02.20-01.03.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 24.02.20-01.03.20

Седмичен хороскоп – 24.02.20-01.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Много добре знаете какво искате и се движите право към целите и желанията си. Не ви е кой знае колко трудно да изпълняване намеренията си. Получавате страхотни възможности. Ако нещо не работи в живота ви, променете тактиката. В личните ви отношения ще възникне напрежение, ако постоянно критикувате партньора си. Не е необходимо винаги последната дума да е вашата. Приятелството ви с някого се превръща в нещо повече и това ще ви носи радост.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Телец – Пазете се от скандали и не провокирайте агресия у околните. По-добре се погрижете за себе си и се опитайте да доведете до края всичко, което планирате. Позволете си да си починете, отпуснете се, опитайте се да се справите сами с всички трудности и проблеми или отложете решението на труден проблем за известно време, ако смятате, че не можете да го направите сами. Свържете се с приятелите си - това ще ви помогне да преодолеете почти всички трудности и да погледнете по-различно на проблемите и неприятностите си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Близнаци – В най-неочакваните моменти ще ви споходят още по-добри идеи, които можете да приложите на практика. Настройте се за промените - тази седмица ще има много, но какво да направите ще зависи само от вашата разумност и рационалност. Някои от вас ще се изправят пред изненади и дори ще се объркат малко. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения - те могат да повлияят негативно на случващото се наоколо. Избягвайте конфликтите и се старайте да не се месите в делата на други хора.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Рак – Седмицата е благоприятна за вас и колкото по-пълно използвате възможностите на тези дни, толкова по-добре. Интуицията трябва да стане ваш основен съветник. Ще успеете в нещо, което не ви се е получавало преди. Не очаквайте бързо да получите това, което искате - вероятно, за да постигнете истински успех и стабилност, ще трябва да изчакате малко. В края на седмицата сведете активността до минимум.  Погрижете се за здравето си и се опитайте да се отпуснете правилно. Срещнете се с тези, с които не сте се виждали от дълго време. Прекарайте уикенда в приятна компания.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Лъв – Ще бъдете настроени за конструктивна работа. Ще можете да покажете най-добрите си делови качества, като упорит труд, старание и професионализъм. Не е лесно да балансирате емоционалния си живот с практическите си цели. Във всеки случай продължавайте да опитвате. Силата и постоянството ви ще ви помогнат да изпълните желанията си. Бъдете търпеливи, внимателни, толерантни. Не действайте в ущърб на никого. Не подкрепяйте хора, които злоупотребяват с вашето доверие.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Дева – Трудно ви е да намерите спокойствие, защото реалността на настоящето е далеч от вашите мечти и желания. Вашите човешки взаимоотношения са станали несигурни. Не знаете как да се държите, защото чувствате, че някои хора не са честни с вас и дори искат да ви наранят. Бъдете внимателни за момента. Това ще ви спести огорчения в бъдеще. Ако имате по-малко очаквания от другите, ще бъдете по-малко разочаровани. Пуснете вече нещата, които не помагат в живота ви, дайте си място за нови възможности и предизвикателства.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Везни – Не е необходимо да полагате твърде много усилия за реализиране на вашите цели и желания на всяка цена. Вие също трябва да приемете временните неуспехи и да осъзнаете някои неща. Реална промяна може да се случи, само ако вече знаете какво може да се промени. Едва тогава ще можете да продължите напред. Може би още не ви е дошло времето. Във връзката си не мислете кой повече дава и кой получава по-малко. Любовта не е обменна стока. Време е да сложите ценностната си система в ред.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Скорпион – Много е вaжнo дa ce paбoти въpxу пoддъpжaнeтo нa oтнoшeниятa и нaмиpaнeтo нa взaимнo paзбиpaтeлcтвo мeжду вac и вaшaтa половинка. Може да възникват разногласия, но вие се дръжте спокойно, запазвайки търпение. Някои от вас могат да преживеят сериозна духовна криза. Старайте ce дa oбмиcлятe внимaтeлнo нeщaтa, да уреждате конфликтите спокойно. Не винаги е полезно да ударите по масата и да кажете истината, понякога е твърде рисковано.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Стрелец – През първата половина на седмицата се препоръчва да прекарвате повече време в уединение. Може би това е единственият начин спокойно да се справите с работата си. Време е да организирате любовния си живот, да предприемете, ако трябва нужните инициативи. Искате най-накрая да бъдете щастливи, да се наслаждавате на живота, но някои представители на знака се чувстват безсилни и просто се носят по прилива. За съжаление често правите и казвате неща, различни от това, което мислите.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Козирог – Ще се насърчите да поемете инициативата по всякакви въпроси. Ще можете да успеете в реализирането на вашите идеи. В същото време е важно да действате енергично и упорито – в този случай бързо ще постигнете желания резултат. Толкова сте решителни, че никой не може  да ви спре да направите това, което сте намислили. Може да получите даже неочаквана подкрепа отнякъде. Понякога е по-добре да оставите емоциите да излязат на повърхността, отколкото да ги потискате в себе си.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Водолей – Изключително успешна седмица! Светилата ви облагодетелстват във всичко. Не се страхувайте от нестандартните решения: именно те могат да донесат максимален успех. Обстоятелствата обещават да се развиват изключително във ваша полза. И от гледна точка на романтичните отношения, седмицата също е много положителна. Готови сте за голяма промяна. Може да затворите старата страница и да отворите нова. Възползвайте се от свободното си време, за да обогатите живота си с радостни удоволствия и разнообразни преживявания.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 28, 29


Риби – Нека инстинктите ви да ви напътстват. Бъдете готови да променяте концепцията си в движение. Трябва да сте търпеливи. Сега именно търпението и упоритостта могат да ви донесат успех. Седмицата е положителна, ще бъдете активни в работата си, но в края на седмицата може да получите енергиен спад. Включете режима за пестене на енергия и се наслаждавайте на добри книги, филми или концерти, други развлечения. Масажите и потапянето във ваната са много подходящи за релакс.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни –24, 25


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети