Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 25 - 31.03.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 25 - 31.03.19

Седмичен хороскоп – 25 - 31.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица ще ви донесе стабилност. Очакват ви голямо количество позитиви. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Може да се очакват успехи в професионалните ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени за кратък период от време. Ситуацията в професионалната сфера е изключително успешна за активни действия и постигане на кариерни висоти. През седмицата може да има предложения за нова работа, която за мнозина ще бъде уникален шанс. Стабилността на вашите лични отношения до голяма степен ще зависи от способността да общувате и да се разбирате с хората.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

 

Телец – Вие ще имате проблеми с адаптирането към работата в екип, което може да ви причини трудности на работното ви място. Опитайте се да поддържате добри отношения поне с тези колеги, с които трябва да съвместно да работите. Тази седмица ще имате много нови възможности, добро настроение и голямо количество енергия и търпение. Ще можете да намерите начин за разрешаване на конфликти, проблеми, свързани със семейството или други. Опитайте се да предприемате задачи, които са изпълними за вас, без да се преуморявате и не поемайте цялата отговорност. Нежелателно е да се вземат прибързани решения за смяна на работата или други промени в кариерата. Седмицата е благоприятна за установяване на приятелски контакти и създаване на полезни връзки.

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

 

Близнаци – Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да започнат да се нареждат във ваша полза. Бъдете спокойни, прекомерната емоционалност пречи на обективното възприемане на ситуацията и вземането на важни решения.  Най-добрите дни от седмицата за вас са 27 и е 28 март. Тогава планетите ще бъдат в състояние на максимална активност и ще оказват благотворно влияние върху късмета и настроението ви като цяло. Пазете резервите на организма си. Не игнорирайте пълноценния сън и почивка. Ще се увеличи и сексуалната ви енергия. В личния живот всичко е много романтично и обещаващо. Тази седмица ще ви разкрие изобилие от разнообразни възможности.

Благоприятни дни – 30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Рак – През тази седмица благоприятното влияние на планетите ще помогне за развитието на вашите планове. Сега е важно да се поддържа емоционална стабилност, тъй като някои събития ще се развият твърде бързо и това може да ви направи по-емоционални. Практичност и последователност - това са качествата, които ще ви изведат до успеха. Може да срещнете човек, който ще играе важна роля в кариерата ви. Чувствайте се свободни да отделите повече време за личния си живот, независимо дали имате партньор или не, независимо дали сте женени или не. Ако имате партньор е време да укрепите връзката си и да направите планове за бъдещето. Ако нямате такъв, времето е благоприятно за регистриране в различни сайтове за запознанства или можете просто да помолите за съдействие приятели, роднини и други хора. Също така посещавайте обществени мероприятия.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

 

Лъв – Представители на този знак ще бъдат под крилото на късмета през цялата седмица. Ще успеете да се измъкнете от двусмислени или нелепи ситуации, да решите всичките си основни проблеми. Внимавайте какво казвате, ако не искате да станете заложник на собствените си думи.  Много от вас трябва да се съсредоточат върху домашните задължения, да се грижат за здравето и работата си и да помагат на своите близки с проблемите си. Засиленият емоционален фон може да повлияе негативно върху способността ви да се вземат добре обмислени и правилни решения. От друга страна, благоприятното влияние на планетите ще бъде наистина полезно за сферата на любовта. Именно там трябва да се фокусирате.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

 

Дева – Тази седмица нещата ще вървят сравнително гладко, въпреки че темпото или резултатът едва ли ще ви устройват на сто процента. Планетите ще помагат в посока увеличаване на вашата популярност, известност или завоюване на по-голям авторитет благодарение на интелектуалните ви способности. Отговорните решения взети в този период ще се окажат твърде ефективни. У вас ще се появят нови идеи, нови планове, нови перспективи. Трябва да говорите открито за проблемите, свързани с вашата работа. Успехи в любовта не се предвиждат, тъй като мислите ви са насочени в друга посока. Въпреки това, по всяко време всичко може да се промени.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Везни – Започва една положителна седмица за Везните. Въпреки това често ще променяте настроението си. Това може да забави вземането на важни решения и дори да попречи на напредъка в областта на работата. Мнозина ще бъдат изправи пред необходимостта да действат при необичайни обстоятелства. Сега е много по-конструктивно да направите кратка пауза в стремежа си към успех и да обърнете вниманието си към здравето. Не вземайте важни решения през този период. Настъпва благоприятно време за положително развитие на вашите взаимоотношения. Планетите ви съветват да внесете повече романтика в тях. Проявявайте по-специално внимание и жестове на загриженост към партньора си, правете искрени комплименти, устройте си романтично преживяване.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

 

 

Скорпион – Плановете ви през седмицата могат драстично да се променят поради обстоятелства, които не зависят изцяло от вас. На професионално ниво през този период ще трябва да се борите с двойствеността или интригите на човек, с когото работите. Той / тя може да бъде ваш колега, клиент или някой от вашите мениджъри. През следващите седем дни бъдете внимателни при сключването на търговски сделки или договори. Всичко свързано с финансите тази седмица, ще бъде нестабилно и може да ви струва различни закъснения или пречки. Тази седмица ще бъдете много чувствителни и емоционални, което лесно ще предизвика противоречия или напрежение във вашата връзка. Ще бъдете склонни към ненужни подозрения, които може да ви създаде дискомфорт

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

 

Стрелец – Тази седмица ще бъде доста напрегната поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите спорни ситуации или проблеми. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Хороскопа ви съветва да се въздържате от бурни дискусии и спорове. Въобще са противопоказни сега колективните дейности, дори и на работното място. Уикенда прекарайте в домашна среда на спокойствие. Ако не сте обвързани с постоянни отношения, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията. Нека всичко да следва своя естествен ритъм.

Благоприятни дни –30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Козирог – През тази седмица Марс ще добави енергия към вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подтикне към активни действия. Периодът може да бъде много успешен за вас. Някои Козирози ще постигнат прогрес в работата. Не са изключени трудности, но бързо ще ги преодолеете. Тази седмица трябва да бъдете особено внимателни при общуването с колеги и партньори. Не подписвайте документи, ако не всичко ви е ясно в тях. Внимателно прочетете условията на договорите. Правилно разпределяйте времето между работа и почивка. Намирайте време и за удоволствия. Положителната ви нагласа ще подпомага личните ви отношения. Във връзките, където има проблеми, нещата ще започнат да се изменят към по-добро.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

 

 

Водолей – Това е седмица, в която трябва да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилните решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция ще бъде вашият съветник и ръководство при вземането на необходимите решения. Разположението на планетите създава прекрасни възможности за общуване с приятели, а също и за съвместни и колективни начинания. Вашите идеи или идеите на приятелите ви могат да ви вдъхновят съвместно да реализирате някои проекти, които биха могли да се окажат ефективни. През периода са възможни проблеми при общуването с противоположния пол. Тази седмица не си струва да търсите романтична връзка. При брачните двойки е важно да се запази хармонията. Може да се отдадете на романтиката.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

 

Риби – През седмицата ще имате енергията да се справите със смелите и отговорни решения. Проблемите ви ще се решат постепенно. Работете по предварително изготвения план и всичко ще бъде наред. Желателно е да прекарате повече време в средата на близки хора, които могат да ви подкрепят и да ви успокоят в случай на непредвидени проблеми. Наслаждавайте се на живота си повече и се старайте да поддържате хармония в себе си и около себе си. Венера ще ви помогне да подобрите личния си живот. Проявете към партньора си повече нежност и морална подкрепа, което приятно ще го удиви. Насреща ще получите комплименти. Тази седмица ще имате възможност да актуализирате връзката си, а тези, които нямат такава, имат всички шансове да срещнат нова любов.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати