Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 25.02 – 03.03.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 25.02 – 03.03.19

Седмичен хороскоп – 25.02 – 03.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Темпът на събитията започва да се забавя. Слънцето е вече във вашия 12 дом на мистичното и тайнственото, на подсъзнанието. Няма нужда да бързате, всички най-важни неща ще се случват на вътрешното ниво. Вашата чувствителност се увеличава, от дълбините на подсъзнанието възникват неизразени емоции, комплекси и стари страхове. Осъзнавайки ги, можете да оставите зад себе си този ненужен „багаж”, включително емоционалните проблеми от миналото. По време на този период не забравяйте да спите достатъчно. Може да имате необичайни, ярки сънища, изпълнени със скрит смисъл. Ще приключите февруари на позитивна вълна.

Благоприятни дни – 26, 27.02.; 03.03.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.


Телец – Време е да се оценят перспективите за бъдещето. Слънцето е във вашия дом на приятелството и социалната активност. Вашето внимание ще бъде привлечено от социално ориентирани проекти, сътрудничество, групова работа, взаимоотношения с приятели. Взаимодействайки с други хора, ще получите подкрепа, на която не можете да разчитате, ако работите сами. През този период не трябва да се опитвате да бъдете като всички други, а напротив, по-добре е да разкриете истинската си идентичност на света. Не се учудвайте, ако ви дойдат оригинални идеи или се появи необичайно увлечение. Вместо да криете своите странни и необичайни интереси, намерете възможност да ги изразите творчески.

Благоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни – 25.02.; 03.03.


Близнаци – Време е да излезете от сенките и да се покажете пред света. Слънцето вече е в дома на кариерата ви, където ще остане до 21 март. Основните събития ще са на работното място и в бизнеса, къето се очаква да успеете. През следващите четири седмици е възможно да се сключат изгодни договори, да постигнете успех в работата, да получите признание. Ако сте трудолюбиви и отговорни, то скоро ще дойде времето да се възползвате от предимствата и наградата за вашия труд обещава да бъде щедра. Е, ако харесвате работата, която имате сега. Но ако смятате, че сте способни на повече и заслужавате повече, може би е време да помислите за нови перспективи.

Благоприятни дни – 03.03.

Неблагоприятни дни – 26, 27.02.


Рак – Време е да се открият нови хоризонти. Слънцето вече се намира във вашия дом на пътуванията и приключенията. През този период можете да се запознаете с хора от други градове и държави, общуването, с които, ще ви накара да видите света от различна гледна точка. Рутината ще изчезне и ще се появи нещо необичайно, различно от ежедневния фон. Може би ще научите нещо ново, било то нов начин за възприемане на света или чужд обичай - всичко това ще разшири границите на вашата лична Вселена. Пътуване, образование, придобиване на духовен опит са чудесни начини за разширяване на светогледа и ще се почувствате свободни. Чувствайки прилив на енергия, не трябва да се впускате бързайки в морето от събития, което ви изглежда сега до колене. Възможно е да допуснете грешки от бързане.

Благоприятни дни – 25.02.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

 

Лъв –Слънцето се намира във вашия дом на трансформацията и секса, където ще остане до 21 март. Стават актуални партньорските отношения и съвместните финанси. Вместо да работите усилено, за да увеличите доходите си, помислете как да използвате ума си, да печелите повече пари без да се претоварвате. Засилва се вашето либидо. В личните отношенията физическата страна на любовта придобива особено значение, тук ще получите вълнуващи впечатления. От друга страна, периодът може да донесе несигурност, неувереност, да възкреси някои страхове и подозрения за искреността на чувствата на любимия човек. В резултат на това са възможни изблици на ревност.

Благоприятни дни – 26, 27.02.

Неблагоприятни дни –25.02.; 03.03.

 

Дева – Звездите ви препоръчват - не настоявайте за признаване на вашите достойнства; просто продължавайте да ги използвате! Позволете Вселената да се погрижи за вашето благополучие. Слънцето е в дома на партньорството ви, където ще остане до 21 март. През този период ще сте по-благосклонни към вашата половинка, по-лесно ще намирате компромиси. Вие ще общувате с партньора си на равни начала, ще уважавате неговата личност. Връзките в този период могат да достигнат до ново ниво, ако положите достатъчно усилия, за да разберете любимия човек и да се вслушате в неговото мнение. Възползвайте се от това време, за да подобрите отношенията си. Заминете за ден-два на ново място, за да се разнообразите и да заздравите връзката си. Светът е за двама.

Благоприятни дни – 25, 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни –26, 27.02.


Везни – Слънцето се намира в дома на работата и здравето, където ще остане до 21 март. Този период е много подходящ за смяна на работата, ако не сте доволни от предишната, както и да се погрижите за здравето. Можете да предприемете профилактични мерки, да си направите изследвания. Ако имате някакви здравословни проблеми, звездите ви съветват да не се отлага посещението при лекаря и началото на лечението. Ще бъдете по-активни физически. След дълъг работен ден е хубаво да се разхождате из парка. Ще усетите енергията на природата и ще се заредите с лечебна сила. Благоприятно за творчески изяви, творческа работа и за бохемски живот.

Благоприятни дни – 26, 27.02.; 03.03.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.


Скорпион – Обикновено вие сте господари на живота и съдбата си, но през тази седмица ви е отредена пасивна роля. Някои Скорпиони ще преживеят нещо необичайно. Ако все още не сте се влюбили в никого, то е напълно възможно да стане сега. В сектора на любовта ви се намира блестящото Слънце. В следващите четири седмици не си седете в къщи, а се отдайте на търсене на приключения. Периодът на „домстой” приключи. Любов, романтика, флиртове, забавление - всичко това е за вас, просто следвайте желанията на сърцето си. Свободните представители на вашия знак може да очакват съдбовна среща (големи са шансовете до 21 март), която ще отбележи началото на нова любовна история. Добър момент за хора с творчески професии, когато е възможно да се постигне голям успех.

Благоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни – 25.02.; 03.03.

 

Стрелец- Съвета към вас е да забавите малко темпото на живот и да се обърнете към семейството, към корените си. Слънцето е в семейния сектор на вашия хороскоп, където ще остане до 21 март. Посветете се на дома, семейните грижи и решаване на семейните въпроси. Добре е да се занимавате с ремонт по време на този период, смяна на обстановката и интериора. Жените и децата ще играят важна роля в живота ви. Вероятно ще станете по-емоционални. Не се опитвайте да потискате емоциите иначе резултатът ще бъде противоположен. Ако не можете да се справите с лошото настроение сами, говорете с любимия си човек или близък приятел, изразете с думи какво ви е на сърцето.

Благоприятни дни – 03.03.

Неблагоприятни дни – 26, 27.02.


Козирог – Вие ставате по-общителни, лесно ще можете да установявате нови контакти. Дори мълчаливите представители на вашия знак ще са по-приказливи и ще търсят събеседници. Слънцето се намира във вашия дом на комуникациите, където ще остане до 21 март. Преговори, презентации, творчески срещи, интелектуален труд и обучение ще бъдат изключително плодоносни. Можете убедително да изразявате себе си устно и писмено. Възползвайте се от това време, ако искате да намерите привърженици и последователи на вашите идеи - ще бъде лесно да привлечете хората към себе си. Ще имате периоди на активност, когато ще биете всички рекорди, но и периоди на пасивност, когато нищо няма да ви се прави.

Благоприятни дни – 25.02.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.


Водолей- Вие ставате по-практични и прагматични.Вашата самоувереност се основано на опит, компетентност, интуиция и подкрепата на съзвездията. Слънцето се намира в дома на парите ви, където ще остане до 21 март. През този период вие ще се стремите към материална стабилност. Може би ще разработите нова финансова стратегия. Прегледайте приоритетите си по отношение на финансите, анализирайте приходите и разходите, покупките и сметките. Някои от вас ще открият нов източник на доходи. Който не прави нищо, той не печели, а който не печели, съответно няма какво да празнува и не пие шампанско. Така че вие решавате дали да предприемете инициативи и да участвате в активни действия.

Благоприятни дни – 26, 27.02.

Неблагоприятни дни –25.02.; 03.03.


Риби – Седмицата ще бъде изпълнена с грижи и отговорности. Делата ще се окажат много, времето малко, но вие няма да си оставите магарето в калта. Започвате да чувствате в себе си голям творчески потенциал. Време е да се покажете пред света, защото Слънцето ще се движи във вашия знак, отбелязвайки началото на вашата лична нова година. Вие сте сърдечни и приятелски настроени, с удоволствие общувате с хора, близки и не толкова, споделяте с тях душевната си топлина. В този период решенията ще идват сами, издигайки се от дълбините на подсъзнанието ви. Вие ще се амбицирате да търсите нови постижения. Дерзайте и действайте, звездите са на ваша страна.

Благоприятни дни – 25, 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни –26, 27.02.


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети