Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 25.05.20 – 31.05.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 25.05.20 – 31.05.20

Седмичен хороскоп – 25.05.20 – 31.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си по-сериозно, това ще ви донесе добри ползи. В края на седмицата ще си починете добре в кръга на най-скъпите хора. Повишената сексуалност ще привлече вниманието на членовете на противоположния пол.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – От вас се изисква да участвате активно във всички домашни и битови въпроси. Опитайте се да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Не се съпротивлявайте на разгръщащите се събития. Времето ще постави всичко на мястото си. Не е изключено да изпаднете в затруднено финансово положение. Не губете силите си за дреболии. Избягвайте конфликти на работното място и у дома. Помнете, че всеки има своя собствена истина. Търсете компромиси. Постигайки спокойствие, ще се почувствате като господари на ситуацията.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Близнаци – Тази седмица ще донесе много късмет на представителите на този знак. Вашите начинания ще имат добър шанс да завършат успешно. Ще се създадат благоприятни условия и ще можете да реализирате важни планове и да постигнете отлични резултати. В момента можете да направите много. Използвайте този шанс. През следващите дни здравето ви ще е податливо на външни влияния, пазете се и вземайте предпазни мерки. Препоръчителна е лека физическа дейност.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 30, 31

Рак – Седмицата е изключително благоприятно време за бизнес и работа. Избягвайте да говорите празни приказки, а вместо това обръщайте повече внимание на делата си. Представителите на този знак трябва да се отпуснат от натрупаната умора и рутина. Опитайте се да направите нещо, което ще ви разсее и ще донесе положителни емоции. Трябва да избягвате конфликти и спорове, особено с мъж от зодиакалния знак Лъв. За да постигнете желаната цел в любовта, би било хубаво да използвате метода на малките компромиси.  Действайте меко и нежно.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Вие сте преизпълнени с енергия, работата е лесна и спорна. За да работите максимално продуктивно през тази седмица, трябва да съставите ясен план за действие. Избягвайте спонтанните мисли и особено спонтанните действия. Това ще ви помогне да се концентрирате. Но не забравяйте за почивката, без нея ще бъдете като изцеден лимон. Личният хороскоп препоръчва да бъдете по-активни - в този случай има шанс вашите очаквания да бъдат удовлетворени максимално.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Дева – Седмица ще ви донесе напрежение и известна нервност. Можете да намирате вина в другите, възможни са конфликти. Личният живот също попада под това влияние. Бъдете внимателни и не забърквайте каша повече. Съсредоточете се върху изпълнението на рутинните задачи. В някои ситуации няма да ви е лесно. Дръжте щастието си далеч от любопитни очи и уши. Опитайте се да говорите възможно най-малко за себе си и за любимия човек. И не слушайте съветите на други хора, важно е какво казва сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31

Везни – Тази седмица ще ви донесе много положителни емоции. Най-накрая можете да си починете и да се отпуснете, да прекарате времето както искате. Късметът ще ви съпътства почти през цялото време. Поставете си нови цели и се концентрирайте върху тях - сега е подходящ момент за нови задачи. Прекарвайте повече време в общуване, което ще ви донесе вдъхновение за нови постижения. Покажете всичките си ораторски умения и покажете на хората любовта си към живота.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Предстоят ви доста активни действия. Седмицата ще донесе много спонтанност и непредсказуемост. Всяко действие трябва да бъде балансирано и добре обмислено. Всички значими събития ще се случват на пръв поглед случайно поради независещи от вас обстоятелства. Имате нужда от разнообразие в интимната сфера, което ще помогне за облекчаване на умората. Най-добрият избор обаче е да не влизате във връзка или да свързвате живота си с нов за вас човек, защото чувствата ви лесно могат да се променят в близко бъдеще.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Стрелец – Тази седмица ще ви донесе много разсеяност. Можете да забравите за своите обещания и задължения. Бъдете внимателни, но по-добре записвайте най-важното. Не планирайте много неща за вършене. Бъдете готови за всичко. Взаимоотношенията с вашите близки ще бъдат на преден план. Не забравяйте за ретроградната Венера и съмненията, които тя ви изпраща. Бъдете внимателни и не им позволявайте да съсипят нещо красиво в живота ви.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 30, 31

Козирог – Идващата седмица ще събуди у вас желание да уредите делата си и да възстановите реда в тях. И ако нещо е излязло извън вашия контрол, тогава няма по-добър момент да се справите с това. Периодът ще ви донесе много положителни моменти. Вдъхновението ви ще бъде на ново равнище. В личен план ви очаква успех, може би подобрение на ситуацията, сближаване. Ако животът ви трябва да бъде реформиран и да промените избрания път - не го отлагайте за по-късно. Вашият живот ще придобие нови цветове във всички области.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей – Слънцето транзитирайки през петия ви дом ще ви осигури добро настроение и ще ви помогне да се почувствате по-леки и ярки. То ще отвори за вас прекрасен период от време за правене на неща, които наистина харесвате и да се освободите от ненужния стрес. Представителите на този знак трябва да бъдат малко по-внимателни и да контролират емоциите. Можете по невнимание да обидите някого, на когото държите. Следващите няколко дни ще са чудесни за реализиране на вашите оригинални идеи и за следване на вашето вдъхновение.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 27, 28

Риби – Мисленето ви през седмицата ще бъде повърхностно, което ще се отрази на ефективното вземане на решения, не винаги най-добрите. Опитайте се да се концентрирате повече върху плановете си, в противен случай има шанс да се заблудите. Старите проблеми още са плаващи, а умът ви още не е в състояние да ги разреши. Не бягайте от проблемите във вашия подводен свят, по-добре ги разрешавайте с нечия помощ веднага. Това ще ви помогне да възстановите емоционалното си състояние, което може да бъде малко разклатено.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 30, 31


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети