Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 26.08. – 01.09.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 26.08. – 01.09.19

Седмичен хороскоп – 26.08. – 01.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Време за правене на равносметка и анализиране на промените в живота ви. Подходящо време за разкриване на вашите способности. Като цяло доброто настроение ще ви придружава през целия период, можете спокойно да реализирате най-приключенските си планове, без да се страхувате от усложнения. Впечатленията ви ще бъдат особено ярки, добре възприемате всичко ново и бързо възстановявате потенциала си. Може да започнат проблеми в областта на финансите и работата. Следването на правилата не е вашето верую. Вие сте склонни да ги нарушавате и да създавате свои, но в края на август и началото на септември е по-добре да не правите това.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Телец – През седмицата ще успеете да свършите повече неща, отколкото сами сте очаквали. Препоръчително е да продължите напред, да започнете да търсите себе си, да проведете малка интроспекция, за да разберете какво пречи на развитието ви. Рисковите дела ще успеят, само ако изчислите правилно силите си. Някои от вас изпитват известно безпокойство, но най-вероятно това се дължи на нерви и е добре да направите малко релакс. Главният акцент на грижите ви ще падне върху дома. Старайте се да се вслушвате и в гласа на останалите членове на семейството и не настоявайте само на своето. Добре е да спрете да провокирате околните в конфликти.

Благоприятни дни – 26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Близнаци – Мнозина влизат в нов етап от своето развитие. Интуицията ви ще ви донесе късмет, но не губете такива качества като решителност и самодисциплина. Неочаквано може да бъдете въвлечени в ситуация, която ще постави на изпитание търпението ви. Прекрасно ще ви се отдава самопрезентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. В личният ви живот имате светли перспективи. Използвайте времето да укрепите отношенията с любимия човек. Трябва да сте готови за компромиси. Възможни са нови запознанства. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

 

Рак –  Настъпва благоприятен период за тези, които са готови здраво да поработят. За да можете да успеете във всичко, разпределете работата си по степен на важност. През новия период имате всички шансове да реализирате някои свои идеи. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. Важно е да се научите да давате на хората втори шанс. В личен план нещата вървят добре, но ако има сложни ситуации, те могат да се решат от само себе си. Звездите ще помогнат за увеличаване на харизмата и очарованието ви, което ще ви помогне в привличането на вниманието на противоположния пол и в завоюването на нови сърца.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Лъв –  Не насилвайте нещата и не се опитвайте да правите по няколко неща наведнъж. Много е полезно да ограничите дейността си, да не се преуморявате и да водите спокоен начин на живот. Спадът на активността ще доведе до факта, че ще се изморявате по-бързо, няма да ви останат толкова сили, колкото бихте искали. Тези, които вече имат отношения, е по-добре да се погрижат за тяхното укрепване. През повечето време ще бъдете подвластни на чувствата и емоциите. Не вземайте важни решения импулсивно. Бихте могли да похарчите малко пари за себе си, като си направите хубав подарък. Можете също да инвестирате пари в собственото си развитие, в получаване на знания и опит.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29.08.

 

Дева – Не правете опити да моделирате действащите условия според собствените си желания. Така само ще предизвикате допълнително напрежение, което едва ли ще помогне за осъществяване на целите ви. Ако планирате нещо, ще трябва да съберете повече информация. Вие сте предразположени към промени в настроението заради различни дреболии и това причинява неудобство не само на другите, но и на вас. Възможно е да се почувствате несправедливо обидени от някого. Планетите и звездите вече са в много добра позиция за вас, особено през втората половина на седмицата. Трябва да се постараете да виждате в хората не само лошото, но и всичко най-добро.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31

 

Везни – През тази седмица ще има малко повече вълнения, възможна е промяна на някои ваши планове, а също така може и да се простите с някои надежди. Ще изпитвате не малко напрежение в ежедневието. Не се натоварвайте с много работа и с прекалено общуване. В самото начало на периода е важно да поставите приоритетите си правилно и да следвате основните си житейски принципи, инстинкти. Идва подходящ момент за решаване на натрупаните проблеми. Ръководете се повече от вашият тънък усет,  изобретателност, практичност и работоспособност, за да вървите право към целта. Не е изключено да се появят нови възможности в различни сфери.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Скорпион – Седмицата ще ви донесе нови житейски нагласи. Старайте се да не губите ценно време. Всичко замислено може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно си вършите работата. През втората половина на седмицата можете да почувствате, че сте способни на много, да изпитате прилив на енергия. През периода трябва да бъдете максимално дипломатични и да проявите най-добрите си организационни качества. Не забравяйте за обещанията дадени по-рано, както и за най-важните и належащи въпроси, които повече не могат да бъдат отлагани за по-късно. Не се опитвайте да прехвърлите част от отговорностите на други хора.

Благоприятни дни –26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Стрелец – Успехът през седмицата е постижим само чрез последователни действия, сдържаност и самоконтрол. Първата половина на седмицата е добра за изпълнение на планове и постигане на цели. Но не се опитвайте да спрете, когато всичко, което е планирано е направено. Починете си и по-късно използвайте останалото време, за да решите още няколко задачи. Започвате да се интересувате от неща, за които не сте мислили преди. Понякога, за да успеете, не е необходимо да придобивате нещо, а да изоставите нещо. Служебните флиртове в момента не са за предпочитане. Не смесвайте двете понятия – любов и работа. Оставете ги в техният чист вид.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

 

Козирог – Някои досегашни интереси отстъпват място на по-амбициозни планове при мнозина от вас. Старайте се да избягвате крайностите и емоционалните изблици, в противен случай може да възникнат неочаквани проблеми и търкания във взаимоотношенията. Покупките ви са напълно неизгодни, ставате непрактични, можете да си купите дрехи или обувки, които изобщо не ви трябват.  В четвъртък има вероятности да сте по-конфликтни от обикновено и да започнете да отстоявате правата си. В интимен план нещата са доста променливи. Склонни сте да анализирате прекалено любовните си контакти, но не се знае до какви изводи ще стигнете. Ако сте готови за компромиси, всичко ще се нареди.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Водолей – Започва динамична седмица. Някои от вас ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. Има хора, които опитват от време на време да ви провокират, дебнат за някоя допусната грешка от ваша страна. Не е зле да бъдете по-предпазливи, да си пазите гърба и да не им се противопоставяте открито. Не се дразнете на околните, ако имат различни желания от вашите, не влизайте в конфликти и не критикувайте никого. Ще се чувствате привлечени от много нови неща. Не е препоръчително да споделяте своите планове с другите. Иначе общуването с хората ще бъде полезно и приятно. Околните ви намират за доста обаятелни и привлекателни. Оптимизмът ви е заразителен.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете внимателни – 28, 29.08.

 

Риби – Ставате твърде податливи на чуждо влияние. Не допускайте да ви влияят при вземане на решения. Не отговаряйте на опитите за провокация и не се поддавайте на манипулиране. Внимавайте с важните решения и крайните мерки. Възможно е по-късно да съжалявате за импулсивността и прибързаността си. На моменти ще ви липсва вътрешен баланс. Не обръщайте внимание на дразнещите дреболии. Имунитета ви е намален. Грижите за здравето трябва да станат приоритетни. Твърде романтично сте настроени и обръщате неусетно гръб на здравия разум. За свободните представители на знака ще има доста благоприятни възможности, стига да не ги пропилеете.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети