Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 27.04 – 03.05.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 27.04 – 03.05.20

Седмичен хороскоп – 27.04 – 03.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитайте се да разпределите рационално силите си за цялата седмица. Трябва да бъдете по-гъвкави и по-дипломатични. Избягвайте финансови отношения с приятели тази седмица, особено ако имате известни затруднения. Помагайте само ако сте уверени в собствените си ресурси, така че след известно време да не се окажете в затруднено положение вие. През тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение, да не се поддавате на злобни или завистливи коментари, да не отговаряте на провокации. 

Благоприятни дни – 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04. 

Телец –През тази седмица ще има различни благоприятни обстоятелства и дори могат да възникнат неочаквани възможности. Благоприятно време за развитие и изпълнение на професионалните задължения и задачи, за постигане на важни успехи и резултати. Сега е вашето време, колкото и далеч от истината да ви се стори това изявление. Не  е по вашите сили да влияете на хода на събитията, но можете да се подготвите за всякакви изненади. Ще имате желание да промените нещо в собствения си живот. 

Благоприятни дни –28, 29.04.;02, 03.05.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05. 

Близнаци – През тази седмица се старайте да не пропуснете добри възможности и късмета си. Бъдете внимателни в личните и професионалните отношения. Бъдете честни, отговорни, дръжте се професионално в работата. Пазете се от човек, който умишлено или не, ще ви подведе и ще ви постави в неприятна ситуация. Една новина ще ви натъжи. Не е изключено да се появят проблеми във връзка с близки хора, повреда на битова техника или други обстоятелства свързани с дома ви. 

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05. 

Рак – През седмицата нарастват ангажиментите ви. Много хора разчитат на вас. Ентусиазмът, творческата нагласа и доброто настроение няма да ви напуснат през целия период - възползвате се от това успешно съчетание. Ще имате време да помислите за смисъла на живота и да откриете новото значение на вече познатите неща. Контактите ви ще бъдат важни за вас, защото ще получите чрез тях важна информация, полезни съвети или нови шансове за развитие на ваши идеи и планове. 

Благоприятни дни – 02, 03.05.

Бъдете внимателни – 28, 29.04. 

Лъв – Седмицата е благоприятна за вас в много отношения. Разбира се нищо няма да получите даром. Плувайте по течението. Не бързайте нещата да се случват, не форсирайте събитията. Оптимизмът ще ви позволи да се справите с всеки проблем. На практика през цялата седмица ще бъдете придружени от една лекота, която ви позволява да овладеете ситуациите и да се справите с препятствията майсторски. По-добре да бъдете внимателни, тъй като неудържимият ви темперамент може да доведе до сериозни кавги с онези, които са важни за вас. 

Благоприятни дни – 27.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05. 

Дева – Сега сте активни и позитивни, готови да изследвате света и да се наслаждавате на живота. Трябва просто да насочите мощната си енергия в творческа и съзидателна посока. И гарантирано ще постигнете успех и печалба. Вашите творчески идеи ще привлекат много хора и при някои даже ще донесат доходи. Старайте се да бъдете приятни събеседници, а не мърморещи сухари. Обърнете повече внимание на партньорствата. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за нещо от вашето минало, за нещо, за което не сте се сещали отдавна. 

Благоприятни дни –28, 29.04.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05  

Везни – В началото на седмицата все още може да изпитвате някакво вътрешно безпокойство.  Заемате се с въпросите, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но по някакви причини са били отлагани досега. Добре е да усмирите малко своите пориви, защото всяка импулсивност е противопоказна. Спокойно изпълнявайте практическите си ежедневни задачи. Движете се с малки крачки, придържайки се към правилните действия. В семейството (или връзката ви) има вероятност да възникне конфликт, който може да бъде както на битова основа, така и на междуличностна.  

Благоприятни дни – 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04. 

Скорпион – Сравнително добра и благоприятна седмица. Може да решите да се върнете към свои стари идеи и планове. Не бъдете прекалено критични, не оказвайте натиск върху хората. Старайте се да не давате обещания, защото ще бъде много трудно да ги изпълните. Каквото имате да свършите, направете го сами доколкото ви позволяват възможностите и ресурсите, които имате. Някои от вас ще се притеснят или разтревожат за нещо свързано с близък човек. Ще чуете новина, която ще ви заинтересува. 

Благоприятни дни –28, 29.04.;02, 03.05.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05. 

Стрелец – В общи линии това е спокоен период за вас. Отделете повече внимание на професионалните си отговорности. Някои Стрелци ще се окажат пред избор за нов път на своята кариера. Бъдете крайно внимателни с финансите си. В личен план са възможни интересни обрати. Избягвайте да стигате до преумора. Ако отделяте повече време за отдих, бързо ще възстановите силите си, в противен случай здравето ви ще пострада. За свободните представители на знака, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече. 

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05. 

Козирог – Включете се с пълна сила в работните ритми на седмицата. Залогът за успех са решителност и енергичност. Помислете за разширение в областта на вашите възможности, а също и за придобиването на нови знания- нова специализация няма да ви навреди, а само ще увеличи шансовете ви. Възможно е да стоите пред прага на сериозни промени в живота си, за които може и още сами да не подозирате. Най-голямо внимание изисква личната сфера. Връзката с вашата половинка трябва да бъде укрепена, отделете максимално време. 

Благоприятни дни – 02, 03.05.

Бъдете внимателни – 28, 29.04. 

Водолей – Тази седмица ще бъдете толкова енергични и оптимистични, че изобщо няма да има пречки за вас. Просто ще ги изтласкате настрана от пътя си. Ситуациите през периода ще са по-скоро радостни, емоционално позитивни, отколкото обратното. Сега е подходящо време да експериментирате, но не се увличайте прекомерно, всичко хубаво е в умереността. Има опасност да се обади старо хронично заболяване. През уикенда се нуждаете от активна почивка. Желателно - в добра компания. 

Благоприятни дни – 27.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05. 

Риби – Седмицата е великолепна дотолкова, доколкото ще ви обезпечи с мощен прилив на жизнени сили и ще ви донесе прекрасно настроение. Постепенно ще се потопите в кръговрата на различни делови и лични проблеми. Близки хора могат да ви причинят не малко грижи, но бъдете снизходителни с тях и атмосферата в къщи ще бъде практична и идеална. Дипломатическият подход към хората и ситуациите, ще ви изведат на предни позиции и ще можете да постигнете много повече, отколкото с каквито и да е други средства. 

Благоприятни дни –28, 29.04.

Бъдете внимателни –27.04.; 02, 03.05  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати