Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 27.05.-02.06.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 27.05.-02.06.19

Седмичен хороскоп – 27.05.-02.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Седмицата ще донесе усещане за благополучие, радост и забавление, а оттам и много добро настроение. Също така мнозина ще получат интуитивно вдъхновение. Благоприятно е за всякаква творческа дейност. По-предизвикателна ще е седмицата за водните знаци, които трябва да имат повече търпение и да се замислят преди да вземат решения.

Овен – Звездите ви съветват да не променяте нищо съществено в този момент. В материално отношение е възможен някакъв подем. Ще имате добра предвидливост за евентуалните проблеми и идеи как да ги отстраните. Стратегическите ви способности са важни за организационните дела, а в семейните трябва да проявите повече психологизъм и отстъпчивост. Тази седмица може да е подходящо време за преразглеждане на ценностната система, както и за практическото прилагане на теорията. Опитайте се да разгледате нещата в дългосрочен план, не се занимавайте с дреболии. В сряда може да има грешки в работата, свързани не с вашата некомпетентност, а с умора. В петък в плановете ви могат да настъпят значителни промени.

 

Дни на хармония – 02.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

 

Телец – Трябва да бъдете упорити и търпеливи, тогава рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. Не се притеснявайте, че нещата се движат бавно. Само така ви изглежда. Всъщност те следват собственият си ход. Сферата на любовта претърпява трансформация. Венера във вашия знак засилва вашата харизматичност и обаяние, така че не губете това ценно време, излизайте на срещи. Можете да изживеете моменти на пълнота и съпричастност с другите. Ще преодолеете всички неудобства, като се въоръжите с търпение и поддържате постоянство и упоритост едновременно. В края на седмицата Луната може да ви осъществи внезапно някое желание ...

 

Дни на хармония – 27, 28.05.

Бъдете предпазливи – 31.05; 01.06.

 

Близнаци – Очаква ви седмица на упорита и планомерна работа. Добре  е да предприемете творчески подход към всекидневните задачи. Ще предпочитате по-спокойната атмосфера. Шумните и големи компании няма да ви привличат сега, въпреки че ще бъдете много общителни. Меркурий ще промени вашите възприятия към някои ситуации и техните решения ще изискват съвсем нов подход.  Може да се приеме, че сега сте любимци на съдбата. Дори най-сложните и практически задачи лесно ще отстъпват пред вас. През тези дни ще се почувствате обичани и желани. Мнозина ще получат признания, внимание или хубави подаръци. Добро време да започнете да пътувате. Ще съберете много положителни емоции и впечатления.

 

Дни на хармония – 29, 30.05.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

 

Рак – Грабнете момента на късмета и се опитайте да го запазите за по-дълго. Работете за успеха си - в кариерата ви е настъпил много важен период. Вашите професионални таланти определено ще бъдат забелязани и оценени. Но не трябва да разчитате само на фактите - те трябва да се проверяват отново. В сряда се опитайте да контролирате емоциите си, да не влизате в спорове и в конфликтни ситуации поради различия в мненията.  Възползвайте се от хубавия положителен заряд, който идва от Марс, за да ви отведе до магазините и да си купите нови дрехи, да направите промени във външния си вид или да смените мебелите във вашия дом. Ако трябва да отправяте важни искания, това е точното време. Възможно е да изпитате лек дискомфорт в гърлото, в дихателните пътища, вероятно поради температурните промени.

 

Дни на хармония –27, 28, 31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

 

Лъв – Тази седмица вероятно ще имате проблеми в работата, конфликти в колектива. Опитайте се да контролирате емоциите си и равномерно разпределете работата си. Успехът ви зависи от вашите действия. Не се захващайте с големи отговорности и не давайте обещания, защото ще ви бъде трудно да ги изпълните. Това важи не само за деловия, но и за личния живот. В любовта е възможно да настъпи отчуждение, в семейния живот ще трябва да търсите компромисни варианти. Влиянието на Меркурий и Слънцето в единадесетия ви дом на приятелствата, надеждите и желанията показва, че е време за активно общуване. Опитайте се да се възползвате от този период, в който се чувствате добре настроени към другите, за да възстановите някои важни отношения, които сте пренебрегвали в последно време.

 

Дни на хармония –29, 30.05.

Бъдете предпазливи - 31.05.; 01.06.

 

Дева – Първите дни от седмицата ще бъдат по-сложни. След това ще можете да разрешите някои въпроси. Не пропускайте и най-малките възможности, от които можете да имате полза. Силата на вашите привички ще ви накара да действате шаблонно. Добре би било да промените нещо в поведението си. Комуникаторът Меркурий преминава през вашият 10-ти дом, което означава, че трябва да бъдете забелязани и чути, ако искате да имате успех в кариерата. Затова кажете ясно каквото трябва да кажете, изложете своите идеи и предложения пред когото трябва. Не всеки ден настроението ви ще бъде добро, но нищо сериозно - само проблеми, които са част от обикновеното ежедневие и с които може да се справите с добра доза търпение и мъдрост.

 

Дни на хармония –31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

 

Везни – За мнозина седмицата ще бъде като цяло добра. В понеделник очертайте всичко, което трябва да се направите през следващите дни, което ще позволи да не губите ценно време. Тази седмица ще имате възможност да покажете знанията си и находчивостта си: може би някой ще се обърне към вас за съвет или може би вие сами ще вземете участие в решението на чужди проблеми. Възможно е да изпаднете в колебания и да вземете погрешни решения за себе си. Твърде е вероятно да изоставите някои от своите планове за по-късен етап. Намерете време за повече релакс и почивка. Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения. На свободните от вас любовта може да им проговори на понятен език.

 

Дни на хармония – 02.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

 

Скорпион – Съдбата ще ви накара да погледнете към бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. Ще имате достатъчно енергия, перспективи, ресурси да постигнете успех в делата си, да реализирате плановете си. Тази седмица ще имате възможност да се възползвате максимално от възможностите си да изпълните много важни и отговорни задачи. Именно сега ще можете да комбинирате идеите с практиката и да осъществите мечтите си. Близки хора могат да се държат непоследователно, странно, което ще предизвика вашето искрено недоумение. Опитайте се да ги разберете. Звездите не благоприятстват важни промени в този период за вашия знак. Така че, по-добре изчакайте.

Дни на хармония – 27, 28.05.

Бъдете предпазливи – 31.05; 01.06.

 

Стрелец – Седмицата ще бъде плодотворна за мнозина. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. На работа ще трябва да проявите повече гъвкавост и добра комуникация, така че всичко да е наред.  Ще ви се предоставят нови възможности за разрешаване на сложните ситуации. Подхождайте творчески към решаването на проблемите. Тези дни ще има редица обстоятелства, които ви карат да мислите, че късметът е на ваша страна. Вашите инициативи скоро ще дадат плод и ще ви накарат да видите колко добре сте вършили нещата. Щастливите ви дни са в сряда и четвъртък, когато Луната в Овен е на ваша страна.  Дните, в които ще усетите напрежение с партньора или семейството си са събота и неделя.

 

Дни на хармония – 29, 30.05.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

 

Козирог – За делата ви не се очертават някакви сериозни изменения. Ще бъдете целеустремени и решителни. Ще показвате трудолюбие и дисциплина в работата. Ще се разшири кръгът ви от отговорности. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия. Сега най-накрая се връща спокойствието с партньора ви и връзката ви става по-силна и по-стабилна от всякога. За съжаление Марс е в опозиция и ще ви накара да се чувствате уморени и без желание да подтиквате развитието на нещата. Вашата добра преценка и практичност ще ви накарат да вземете много положителни решения.  Също така от гледна точка на любовта и чувствата може да има добри новини, особено ако се чувствате самотни  или търсите промяна.

 

Дни на хармония –27, 28, 31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

 

Водолей – През следващите дни е необходимо да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Акцентът бавно ще се премести в тази област. Тази седмица ще трябва да работите усилено, нещата ще се движат бавно и трудно. Във вторник трябва да обърнете внимание на недостатъците си и да се опитате да ги коригирате, за да избегнете много проблеми. На работа разчитайте на благоприятните за вас дни сряда и четвъртък и ги използвайте! Четвъртък е щастлив ден за пътувания и командировки. Венера е в неблагоприятна позиция към вашия знак и ще увеличи проблемите ви с партньора и любимите ви хора. Особено внимавайте в петък и събота, когато лесно можете да избухнете.

 

Дни на хармония –29, 30.05.

Бъдете предпазливи - 31.05.; 01.06.

 

Риби – Една седмица, която ще прекарате като цяло спокойно, с изключение на може би някои малки непредвидени обстоятелства, с които ще имате силата да се справите с целия си оптимизъм: в това Марс ще ви даде необходимата си подкрепа. Тези дни може да доведат до промени в професионалната област. Кариерното издигане за някои не е изключено, но ще трябва да действате решително и да забравите за чувствата. Конфликти и различия с колегите са възможни. Вашите планове и цели ще бъдат тествани за устойчивост. Приятни усещания, особено в началото на седмицата до сряда, когато ще почувствате прегръдката на Нептун и Луната, които ще увеличат вашата чувствителност, креативност и интуиция.

 

Дни на хармония –31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети