Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 28.10 – 03.11.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 28.10 – 03.11.19

Седмичен хороскоп – 28.10 – 03.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Твърде интересна седмица предстои. Главното за вас е да постигнете баланс между деловата активност и съхранение на душевното спокойствие. Още повече, че психологическата настройка зависи от вашата работоспособност и здраве. Благоприятно е за самообразование, за самоусъвършенстване, за разширение на кръгозора. Спазвайте обещанията си и не се опитвайте да криете нещо от другите – да опазите нещо скрито едва ли ще ви се отдаде за дълго, а всяка лъжа ще рикошира върху вас. Отношенията постепенно ще започнат да се хармонизират. Добро време за решаване на въпроси свързани с дома, семейството.

Благоприятни дни – 30, 31.10.

Бъдете внимателни – 01, 02.11

 

Телец – През седмицата могат да се изострят вътрешните ви конфликти, да се повиши мнителността и раздразнителността ви. Бъдете готови за промяна в плановете. Много начинания могат да се провалят по независещи от вас причини. Главното е да можете да се окажете на точното място в точното време и своевременно да можете да вземете нужните решения. Близките ви хора ще изискват или ще се нуждаят от повишеното ви внимание, помощ и грижи към тях. Свободните представители на знака биха могли да срещнат любовта чрез свои познати, в приятелска среда. Има възможност също приятелски отношения неочаквано да преминат в романтични.

Благоприятни дни – 01, 02.11

Бъдете внимателни – 28, 29.10.; 03.11 (след 14:00 ч.)

 

Близнаци – Повече слушайте, по-малко говорете и бъдете готови за неочаквани обрати. В живота ви може да отново да се появят хора, за които сте забравили отдавна. Интелектуалният труд ще ви донесе много повече полза от физическия. Възможни са големи разходи, свързани с битовите нужди. Звездите ви съветват да не участвате в клюки и интриги в колектива, в който работите. Колкото и да ви се иска, мълчете и си давайте вид, че не ви засяга. Сега по-леко ще намирате общ език с близките. Може да се снижи жизненият ви тонус и да почувствате упадък на силите.

Благоприятни дни – 03.11. (след 14:00 ч.)

Бъдете внимателни – 30, 31.10.

 

Рак – Внимателно подхождайте към всяко дело. Възможни са неочаквани препятствия. Успехът ви ще зависи от вашето умение да заобикаляте „подводните” камъни и своевременно да вземате правилни решения. Преди всичко се съсредоточете върху изпълнение на делата, изискващи най-малко енергозагуба. Ще почерпите много важни сведения от околните, затова бъдете внимателни към подробностите и детайлите. Не пренебрегвайте съветите. Обърнете внимание на идващите предложения и внимателно ги обмислете. Не споделяйте за личните си отношения на приятели, роднини. Може неочаквано да се превърне в проблем.

Благоприятни дни – 28, 29.10.

Бъдете внимателни –  01, 02.11

 

Лъв – Ако сте готови за работа, тогава тази седмица е за вас. Но за да постигнете добри резултати, сега трябва не само да работите здраво, но и да се борите с конкурентите. Често ще трябва да оставате сами, за да осмисляте какво се случва. Опитайте се да бъдете честни и не изграждайте илюзии. Щом дадете максимално обективна оценка за себе си, други хора и обстоятелства, ще стане ясно накъде трябва да продължите. Защитете интересите си толкова често, колкото е необходимо, не се страхувайте да изглеждате твърде сурови. Ще бъде трудно за тези, които искат да угодят на всички, да избягват спорове и дори да поддържат добри отношения със съперниците. 

Благоприятни дни – 30, 31.10.

Бъдете внимателни –28, 29.10.; 03.11. (след 14:00 ч.)

 

Дева – Виждате, че не всичко е лесно, че има много препятствия по пътя. Ще ви накара ли това да изоставите плановете си или поне да отложите нещо за по-късно? Разбира се, че не. Колкото по-трудно е да постигнете целите си, толкова повече усилия сте готови да положите за това. Този подход е продуктивен и наистина помага да постигнете много. Общуването с другите ще изисква повече търпение от обикновено. Съществува опасност от неразположение и нервни сривове при по-чувствителните представители на знака. Опитайте да се грижите повече за себе си. Не прекалявайте с работата и напрежението.

Благоприятни дни – 28, 29.10.; 01, 02.11

Бъдете внимателни – 30, 31.10.

 

Везни – Само упоритият труд ще ви помогне да успеете. Възможно е да има повече работа от обикновено. Трябва да обърнете голямо внимание на детайлите. Това е необходимо, за да успеете в работата или проекта, които сте започнали. Няма да ви е лесно през цялата седмица. Не забравяйте, че не всички проблеми трябва да се решават самостоятелно. Сега можете да поискате помощ от други хора - близки, познати, колеги. Не е най-доброто време за експерименти. По-добре е да вървите по утъпкания път засега. Препоръчително е да се опитате да възстановите старите връзки, да си припомните хората, с които някога сте били приятели. 

Благоприятни дни – 30, 31.10.

Бъдете внимателни – 01, 02.11

 

Скорпион – Първата половина на седмицата е по-подходяща за обсъждане и планиране, но втората изисква конкретни действия. Важно е ясно да разберете какво трябва да бъде свършено навреме и какво все още може да бъде отложено за по-късно. Самодисциплината е много важна. За съжаление не всичко ще върви гладко. Несъгласията с колегите често пречат да се работи спокойно. Освен това ръководството също може да има възражения срещу вас и не е лесно да защитите позицията си. Всичко обаче ще се получи, ако запазите спокойствие. Помнете, че фактите са на ваша страна и скоро на всички ще стане ясно, че сте били прави.

Благоприятни дни – 01, 02.11

Бъдете внимателни – 28, 29.10.; 03.11 (след 14:00 ч.)

 

Стрелец – Възможни са семейни конфликти, спорове с близки хора. Тук е малко вероятно да говорим за нещо сериозно. Но все пак обърнете внимание на тези, които са скъпи за вас и тогава всички недоразумения и проблеми скоро ще бъдат забравени. Имате изключително конструктивен подход за излизане от ситуации. Втората половина на седмицата е най-подходяща за релакс. Вероятно не можете да оставите настрана абсолютно всичко, но поне изхвърлете от главата си онова, на което не можете да повлияете, опитайте се да се притеснявате по-малко. Това е подходящ момент за творчество. 

Благоприятни дни – 03.11. (след 14:00 ч.)

Бъдете внимателни – 30, 31.10.

 

Козирог – Вие можете перфектно да се справите с решението на различни проблеми. Така че действайте решително. Успешните съвпадения, които възникват, умеете да обръщате в своя полза. В състояние сте да намерите правилния подход към най-различни хора, затова и всякакви преговори ще вървят добре. Интуицията ще помогне на някои да избегнат финансови загуби. Помислете как да попълните вашите енергийни запаси. Може би трябва да промените нещо в диетата или ежедневието, да общувате с хора, които са в състояние да ви вдъхновят и мотивират.

Благоприятни дни – 28, 29.10.

Бъдете внимателни –  01, 02.11

 

Водолей – Нееднозначно начало на седмицата. На пръв поглед нещата не вървят толкова зле. Но хората, които преди са били винаги на ваша страна и са помагали много, сега могат да ви подложат на неприятни изненади. Интересно е, че сега практически не се нуждаете от съюзници, можете да преодолеете всички трудности, като действате сами. Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Виждате все повече нови възможности и се стараете да не ги пропускате. От средата на седмицата можете да започнете работа по някои важни проекти, да вземете трудни задачи, които изискват творчески подход и въображение.

Благоприятни дни – 30, 31.10.

Бъдете внимателни –28, 29.10.; 03.11. (след 14:00 ч.)

 

Риби – Седмицата е подходяща, за да направите нещо добро лично за себе си. Например, да си купите нещо, което ви харесва от дълго време, да отидете на интересно пътуване, да извършите някои приятни процедури. Можете да се видите със стари приятели: със сигурност ще намерите интересни теми за обсъждане. Възможно е да се появят нови планове. Краят на седмицата ще бъде почти изцяло посветен на лични дела и общуване с любимите хора. По това време ще имате много приятни моменти, включително романтични. Възможни са неочаквани подаръци или изненади.

Благоприятни дни – 28, 29.10.; 01, 02.11

Бъдете внимателни –30, 31.10.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети