Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 29.04 – 05.05.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 29.04 – 05.05.19

Седмичен хороскоп – 29.04 – 05.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Луната е намаляваща. Сега може да се справяте само с по-дребни въпроси, за които преди не сте имали достатъчно време. Може да ви изглеждат незначителни, но всъщност малките камъчета могат да преобърнат колата и да направят живота ви по-труден. На 5 май има новолуние в знак Телец. Обърнете внимание на материалната страна на нещата.

Именни дни през седмицата имат:

На 1 май – Св. Тамара - Тамара

На 2 май – Св. цар Борис-Михаил Покръстител - Борис, Бориса, Борка, Богорис, Борил, Борислав, Борислава, Боряна

На 3 май – Животоприемни източник – Светли петък след Великден – Живко, Живка, Зоя

Св. мчци Мавра и Тимотей - Мавра, Маври, Мавруди

На 5 май – Томина неделя (Чества се паметта на Тома Неверни ) - Тома, Томислав, Томислава

Св. мчца Ирина – Ирина, Ириней, Ирка, Ирена, Мира, Мирослав, Мирослава, Мирчо, Миро

 

Овен – Не най-успешната седмица за представителите на знака Овен. Първите три дена Луната може да повлияе на емоционалното ви състояние. През този период е важно да се поддържа емоционална стабилност и да не се поддавате на провокациите на завистливи хора. В противен случай конфликтът може да засегне репутацията ви. Трябва за малко да се спрете. След период на възстановяване и еуфория настъпва момент на размисъл. Може да се наложи да обмислите решението на даден проблем или да се заемете с неговото реализирате. Сега вие ясно осъзнавате идеала, към който трябва да се стремите. Опитайте се да не пропуснете урока и знанието от настоящата ситуация и не забравяйте, че всяко решение ще ви бъде от полза и съдбата ще продължи да бъде благосклонна към вас.

 

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 02, 03.05.

 

Телец – Показва се възможност за започване на нещо ново в живота ви. Трябва обаче да уважавате и да се съобразявате с ограниченията, които могат да възникнат. Много е важното да запазвате спокойствие и да не правите прибързани заключения. Нужно е да се приемат като предупреждение: може би все още не сте готови за очаквания резултат и няма да сте доволни от него. Мнозина ще получат финансови придобивки, приходи, премия през седмицата. Слънцето влияе благоприятно върху взаимоотношенията ви. Имунната ви система е отслабена, лесно можете да хванете вируси и настинки. Повече се пазете.

 

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Неблагоприятни дни – 04, 05. 05.

 

Близнаци – Ще трябва да работите усилено, за да постигнете желания успех, но имате шанс да успеете. Не се колебайте да проявите смелост и постоянство. Вие сте в отлична физическа и интелектуална форма, затова извлечете максимума от настоящата ситуация. Сега вече нямате време да се отпускате - имате много планове и неща за вършене, така че не си позволявайте да губите ценно време. Съсредоточете се върху най-важното, в противен случай може да пропуснете златната рибка заради малките детайли. Марс може да ви поднесе странна и объркваща ситуация. Не вярвайте на слухове – първо трябва да ги проверите.

 

Благоприятни дни – 02, 03. 05.

Неблагоприятни дни – 29, 30. 04.

 

Рак – Предстоящата седмица е добро време за промяна. Ще бъдете много грижовни, внимателни и нежни към близките си. Трябва да се отървете от дълговете си - връщане на парични заеми, плащане на сметки за комунални и битови услуги. Преосмислете събитията от миналата седмица, бъдете честни със себе си и околните, смело си признайте скритите слабости и се опитайте да ги превъзмогнете. Да, вие не сте светци и имате право да правите грешки, но сега е моментът да се отървете от емоционалните токсини. За да презаредите батериите отново, трябва да пътувате повече и да общувате с приятели, да търсите разнообразие.

 

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 04, 05.05.

Неблагоприятни дни – 02, 03. 05.

 

Лъв – Старайте се да не правите големи планове за тази седмица. Успехът ще ви съпровожда в малки неща. Положението на планетите в този момент може да ви направи раздразнителни за всяко дребно нещо в професионалните, ежедневните или семейни задължения. Ще трябва да поемете нови отговорности през следващите дни. Във финансов план не се очакват промени. През периода може да се сблъскате с непредвидени обстоятелства. Здравето е най-слабото звено, така че трябва да ограничите кръга от задължения и да поемете най-рентабилните задачи. Ако ви липсва романтизъм, сърцето ви е в оковите на безразличието, не се отчайвайте, този негативен период е временен, изискващ аскетизъм в чувствата.

 

Благоприятни дни – 02, 03. 05.

Неблагоприятни дни – 04, 05.05.

 

Дева – Влиянието на Луната ще ви помогне спокойно да си уредите нещата. Всички опити за промяна ще бъдат напразни. Така че просто се оставете на течението. На работното място може да задуха вятърът на промяната за някои или промени в условията на труда. Семейните проблеми също щурмуват, изискват реорганизация. Вие сте енергични, но не прекалявайте, силите трябва да се пестят. Много въпроси ще бъдат решени без да се натъквате на някакви специални пречки по пътя ви.  Противопоказно е да командвате, да принуждавате другите към действия! Основното е да се радвате на живота, да се стремите да превърнете в реалност заветните си желания.

 

Благоприятни дни – 04, 05.05.

Неблагоприятни дни – 29, 30.04.

 

Везни – Влиянието на планетите ще повлияе положително на енергията ви. Няма нужда да се страхувате от промяната, защото звездите ще ви помогнат да вземете правилното решение и да промените живота си към по-добро. Финансовите проблеми най-накрая ще изчезнат на заден план. Не насилвайте събитията. В областта на сътрудничеството, ако мислите ви са чисти, благородни, никакви зли сили няма да провокират алчност и конфликти. За вас е добре да почивате колкото е възможно повече, да правите каквото обичате, да създавате за себе си удоволствие. Уединението е добър начин на живот на този етап.

 

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 02, 03.05.

 

Скорпион – Звездите ще ви донесат нежни чувства - тази седмица обещава да бъде романтична и приятна във всички отношения. Ще се радвате на живота. Благоприятно време за реализиране на творчески идеи.  Не трябва да споделяте за намеренията си: завистта на другите хора ще ви попречи да реализирате целите си. Обърнете специално внимание на любимия човек. Още веднъж му напомнете, колко е скъп за вас. Трябва да се издигнете от дълбините на песимизма до върховете на романтичното блаженство и да оцените красотата на битието. Отпуснете се, животът е пленителен спектакъл, важно е само да влезете в правилната роля според сценария.

 

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Неблагоприятни дни – 04, 05. 05.

 

Стрелец – На работното място са възможни положителни промени. Бъдете общителни и проявявайте чувство за хумор. Работете с вдъхновение, практично, икономично разпределяйки времето и усилията. И контролирайте агресивността си. Репертоарът на желанията се променя драстично - това, което сте искали преди, вече не е от съществено значение. В личен план всичко е чудесно, сега Венера - богинята на любовта и красотата ви покровителства, което привлича фенове и приятели, допринася за симпатиите на обществеността. Промяната на ландшафта на живота е от съществено значение. Тези, които са на романтична вълна ги очаква очарователно запознанство с приятно ухажване.

 

Благоприятни дни – 02, 03. 05.

Неблагоприятни дни – 29, 30. 04.

 

Козирог – Излезте на публичната сцена (но ако обстоятелствата налагат, трябва да останете зад кулисите), време е за оригиналните дебюти в различни области на дейността. За да направите бърз скок напред, да започнете нови проекти, ще ви помагат късмета и високия творчески потенциал, както и огромното лично влияние, което имате. Старайте се да не попадате под чуждо влияние. Съсредоточете се върху собствените си знания, нагласи, убеждения - те са най-правилните, а морализацията на другите е „втора ръка“, забавяйки духовното ви развитие. Смирено се адаптирате и безкористно служите в полза на семейството си, укрепвате семейното благосъстояние.

 

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 04, 05.05.

Неблагоприятни дни – 02, 03. 05.

 

Водолей – Ако не губите ценно време за дреболии, тогава ще имате възможност да направите много. Трябва да погледнете трезво на нещата, да възстановите реда във финансовата сфера, да разпределите правилно натрупания опит, материалното богатство, личните енергийни ресурси. Балансирайте земното и духовното. Активирайте приятелствата си. Правете добро на другите поради вътрешна нужда, но жертвите (умствена сила, време, пари) на олтара на милосърдието трябва да бъдат разумни, а не да ви причиняват морална или физическа вреда, защото са предназначени да насърчават духовното самопречистване.

 

Благоприятни дни – 02, 03. 05.

Неблагоприятни дни – 04, 05.05.

 

Риби – Влиянието на Луната ще ви помогне да намерите хармония в началото на седмицата. Това е период на духовна трансформация. Вътрешно вие сте обречени да направите квантов скок до най-високата степен на съвършенството или да паднете по-ниско, ако преди не сте участвали в саморазвитието си. Проявете любознателност, интересувайте се от всичко, удовлетворявайки интелектуалния си глад с необходимата информация, а душата с положителни трепетни впечатления. Животът за вас е вълнуваща непрочетена книга! Осъществявайте нови познанства, разширявайте сферата на комуникациите, водени от практически интереси.

 

Благоприятни дни – 04, 05.05.

Неблагоприятни дни – 29, 30.04.


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати