Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 29.07.19 – 04.08.2019

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 29.07.19 – 04.08.2019

Седмичен хороскоп – 29.07.19 – 04.08.2019 - Tribune.bg
Снимка:

Седмицата започва с квадратурата между Слънцето и Уран. Поведението на хората става противоречиво, необмислено и ненадеждно. Засилва се желанието за свобода на всяка цена. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи може да доведе до разрушаване на семейни структури, социална и финансова заплаха. Общуването с ексцентрични и непостоянни хора не е в интерес на човека. Възможни са неприятности.

 

Овен – Вие не можете да седите на едно място. Много сте активни, планирате голям брой дела, някои от които са свързани с пътувания. Впечатленията ви ще бъдат особено ярки, бързо възприемате всичко ново и бързо възстановявате своя потенциал. Някои са малко притеснени, тъй като връзката с техния партньор е в застой, но вие разбирате, че няма нищо непоправимо и сте отворени за нови контакти. Запознанства е най-вероятно да се случат при пътувания. Не е изключено да започнете нова романтична връзка. Как ще се развият отношенията, ще зависи от вас. Опитайте се да не правите грешките, довели до прекъсване на предишни връзки.

Благоприятни дни - 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.

 

Телец – Продължава работата, която сте започнали и въпреки големите физически усилия, чувствате удовлетворение от свършената работа. Ако е възможно, намалете количеството работа до разумен минимум и си почивайте повече. Някои чувстват известно безпокойство, но най-вероятно се дължи на нервите, затова гледайте да се отпускате по-често. Не бива да се поддавате на апатията и лошото настроение. Негативните мисли в главата ви колкото може по-бързо прогонете. Анализирайте старателно информацията. Не бързайте с реакциите и отговорите, в противен случай може да допуснете грешка. Намерете време за развлечения, за приятелски и любовни срещи. Звездите ви обещават благоприятни ситуации и обстоятелства.

Благоприятни дни - 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете внимателни - 01, 02.08.

 

Близнаци – Като цяло седмицата е добра, в някои случаи може да се нарече и успешна. Ще бъдете посветени на работата си и деловите контакти. Подгответе се за нови задачи. Не можете да си позволите да губите ценно време напразно, покажете максимално усърдие и ефективност. Вие рядко сте романтични. В отношенията си цените повече интелектуалното общуване и наличие на динамизъм във всички ситуации. Семейните проблеми започват да изчезват, партньорът ви започва да ви слуша. Звездите ви предвещават много приятни мигове и впечатления. Съдбата ще ви предостави някакъв шанс, стига да го видите и да не го пропуснете.

Благоприятни дни - 01, 02.08.

Бъдете внимателни - 03, 04.08.

 

Рак – Имате чудесна възможност за нови запознанства, затова по-малко стойте у дома.  Финансовите въпроси трябва да бъдат разгледани до края на седмицата и ако имате просрочени плащания, по-добре е да се издължите по-бързо и да не мислите за това повече.  Възможно е да възникнат неуредици на работното ви място, но за кратко. Избягвайте конфликти и кавги. Не губете присъствие на духа. Някои от вас ще получат допълнителни доходи. Склонни сте да давате на другите прости, но важни съвети, но вие също се нуждаете от такива. Забравете за подозрителността и съмненията си. Намирайки спокойствие, ще се почувствате господари на положението.

Благоприятни дни - 03, 04.08.

Бъдете внимателни - 30, 31.07.

 

Лъв – Вашата енергия забележително ще започне да нараства и постепенно ще се почувствате в по-добра форма. Полезно е да ограничите дейността си, да не се преуморявате и да водите тих и спокоен начин на живот. Ако една задача не може да се реши по един начин, то използвайте и другите възможности, които ви остават. Търпението и въздържаността ви ще ви представят в най-добрата ви светлина. Вашата непредсказуемост е очарователна, но понякога може да бъде досадна. Вашите близки нямат време да гадаят полета на вашето въображение. В средата на седмицата не трябва да разчитате на минали постижения и късмет. Не забравяйте, че госпожа Фортуна обича да си играе и да си прави шеги. 

Благоприятни дни - 29.07.

Бъдете внимателни - 01, 02.08.

 

Дева – Тази седмица ще е наситена със събития.  Време, което трябва да се използва с максимален ефект. Имате още един шанс да се върнете към предишните си планове. Бъдете внимателни, когато водите преговори (независимо дали на делово или лично ниво). Благополучно ще е пътуване свързано с работата. Обстоятелствата ще ви подтикнат към преразглеждане на принципите си и приоритетите си. Бъдете по-въздържани и дипломатични. Трябва повече да сте внимателни за това, което казвате. Думите и коментарите ви понякога ще са неуместни и може сериозно да обидят някого. През втората част на седмицата може да осъществите интересни запознанства и с пълна сила да осъзнаете властта на своето очарование.

Благоприятни дни - 30, 31.07.

Бъдете внимателни - 03, 04.08.

 

Везни – За вас ще е добра седмица. Ще е характерна атмосфера на целеустременост, трудолюбие и дисциплина, самоконтрол над емоционалната сфера. Ще се разшири кръгът ви от отговорности. Стремете се да отделите главното от второстепенното и се съсредоточете именно върху тези задачи, които действително се нуждаят от внимание. Малко се доверявайте на другите, повече разчитайте на себе си. Интуицията ще ви подскаже кой е приятел, кой е враг. Постарайте се реално да оцените своите сили и възможности и да поемате само толкова работа, с колкото можете да се справите без да навреди на здравето си. Мнозина решават да започнат нов живот в средата на лятото - полезен и продуктивен. Вие имате най-добрите намерения.

Благоприятни дни - 01, 02.08.

Бъдете внимателни – 30, 31.07.

 

Скорпион – Тази седмица ще донесе нови сили за постигане на поставените цели. Въпреки, че на работното място цари лятно отпускарско настроение, вие ще имате делова настройка, но не очаквайте голям напредък в работата. Ще трябва да преразгледате отново някои ваши планове. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Трябва да овладеете своето самолюбие и самодоволство. Обмяната на мнения с партньори, може да ви доведе до интересен резултат. Избягвайте да провокирате другите със своите действия и изказвания. Отърсете се от лошите мисли и негативните мнения за някои хора, бъдете добри и търпеливи.

Благоприятни дни - 30, 31.07.; 03, 04.08.

Бъдете внимателни - 01, 02.08.

 

Стрелец – Седмицата няма да е лоша. Благоприятно време за творческа активност. Знайте, че простите решения могат да ви доведат до реален успех. В професионалната сфера ще се повиши вашият авторитет. Конкурентите ви сега имат по-слаби позиции от вас. В делата ви не предстоят никакви сериозни изменения. Не е изключено обаче да се окажете под влияние на някакви обстоятелства, хора или ситуации. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия. Голяма част от проблемите ще бъдат лесно преодолени, при това с минимални усилия от ваша страна. Интересни идеи могат да се появят внезапно, постарайте се да не ги отхвърляте веднага, а да помислите върху тях.

Благоприятни дни - 01, 02.08.

Бъдете внимателни - 03, 04.08.

 

Козирог – Предстои една сравнително добра седмица. С вашият ентусиазъм и нестандартното виждане на ситуациите, със смелото преодоляване на препятствията, ще можете да придвижите много напред делата си, дори да завършите някои от тях. Резултатите все още не са видни на този етап. Дори да срещнете трудности, те ще са лесно преодолими. През тази седмица трябва да поддържате високо професионално ниво, дори мислите ви да са повече заети с лятната отпуска. Увереността, с която вършите работата си и последователността в действията ще ви помогнат да се покажете в добра светлина пред началството. Затова е важно правилно да организирате работния процес.

Благоприятни дни - 03, 04.08.

Бъдете внимателни - 30, 31.07.

 

Водолей – Предстои ви доста активна седмица. Очакват ви положителни промени, някои обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Ще имате прекрасна възможност отново да докажете себе си в различни поприща. Вашите желания и реални действия могат да влязат в някакъв дисонанс. Ще трябва да сте готови всеки миг да се приспособявате към ситуациите.  Не се страхувайте от препятствията, които ще възникнат по пътя ви, те са напълно преодолими. Сега не е време да плувате срещу течението. Избягвайте да влизате в кавги с близките си. Заемете се с личния си живот и укрепете взаимоотношенията си в семейството.

Благоприятни дни - 29.07.

Бъдете внимателни - 01, 02.08.

 

Риби – През седмицата ще се чувствате изпълнени с енергия. Обстановката постепенно започва да се нормализира. Изберете основната задача за периода и внимателно обмислете стратегията за нейното решение. Препоръчително е да се запасите с определена доза реализъм, да смекчите професионалните амбиции и да действате по-предпазливо. Избягвайте да провокирате и участвате в конфликтни ситуации. В средата на периода е възможно да попаднете в сложна ситуация и ще трябва да заобикаляте подводните камъни. Не взимайте насериозно клюки и слухове, защото информацията достигнала до вас, ще бъде прекалено изопачена. Периода е подходящ да приключите с много неща или хора около себе си.

Благоприятни дни - 30, 31.07.

Бъдете внимателни - 03, 04.08.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети