Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 30.03-05.04.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 30.03-05.04.20

Седмичен хороскоп – 30.03-05.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добра форма, боен дух. Започвате периода отново енергични и активни. Много полезни ще са проявите на скромност и здравомислие. Не се облягайте на собствените си постижения и бъдете готови да противостоите на съблазните и изкушенията. В деловите отношения проявете гъвкавост и дипломатически подход. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре. Любовните приключения могат да донесат разочарование и неоправдани финансови разходи. 

Благоприятни дни- 30, 31.03; 03, 04.04.

Неблагоприятни дни- 01, 02.04. 

 

Телец- Прекрасно време за начинания, но резултатите ще дойдат по-късно. От вас се изискват не трудови подвизи, а спокойно изпълнение на отговорностите, акуратност и внимание към детайлите. Ако има усложнения в делата ви, ще трябва да се възползвате от натрупания си опит. Резултатите от договорености е желателно да скрепите документално. Едновременно с вашите работи ще трябва да помагате и на някой друг. При някои ще има промени в личния живот. Ще получите знак от съдбата, който трябва да разгадаете. 

Благоприятни дни- 01, 02, 05.04.

Неблагоприятни дни- 03, 04.04. 

 

Близнаци – Новият период ще бъде напрегнат за мнозина. Възникването на нови цели и задачи ще ви лиши от възможността да довършите започнатото. Концентрирайте се само върху настоящето. Сложно време за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали. Длъжни сте да покажете всичко, което можете. Това е важно за вашето бъдеще. Възможни са промени в личния живот, при това може да са неочаквани. Бъдете предпазливи, пазете се от кражби и измами. 

Благоприятни дни- 03, 04.04.

Неблагоприятни дни- 30, 31.03.

 

Рак – Ще търсите нови и нови способи за решаване на проблемите, с които трябва да се борите. Това е прекрасно време, когато много от вашите решения ще постигнат целта ви лесно и без усилия. Външните обстоятелства ще ви помогнат. Актуална ще бъде темата за разходите и доходите. Отделете повече внимание на финансовите въпроси. Ако замисляте промени не се сдържайте, а ги предприемайте. Всяко обновление ще ви подейства сравнително добре. 

Благоприятни дни- 05.04.

Неблагоприятни дни- 01, 02.04. 

 

Лъв – Емоционалният подем и прилив на енергичност ще доведат до приповдигнатост в настроението. Негативни фактори могат да ви направят прекалено самоуверени и агресивни към околните. Може да се сблъскате с редица противоречия и сами да станете виновни за собствените си неприятности. За да получите реални резултати, ще трябва да преодолеете излишната емоционалност, ясно да следвате плановете си, показвайки сериозно и отговорно отношение към всяка възложена задача. 

Благоприятни дни- 30, 31.03.

Неблагоприятни дни- 03, 04.04.

 

Дева – У мнозина ще се появи желание да реализират в живота свои идеи и планове. Внимателно обмислете всичко, защото именно от вашата концепция може да се превърне в реалност. Препоръчва се да бъдете повече сдържани и предпазливи в общуването. Вашите успехи и достижения явно не дават покой на някого. Недоброжелатели могат да се активират. Не надценявайте силите си и възможностите си, особено финансовите. Възможно е обостряне на хронични заболявания. Ще постъпите разумно, ако си отделите повече внимание на здравето, дори профилактично да е. 

Благоприятни дни- 01, 02.04.

Неблагоприятни дни- 30, 31.03. 

 

Везни-  Възвръщане на хармонията. Ще се радвате на хубави дни и добро самочувствие. Тази седмица ще бъде свързана с творчески подем. Нарастването на оптимизма ви ще ви активира за нови действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете решения по важни въпроси. Добро време за уреждане на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта. Ако положите дори най- малкото усилие, лесно ще хармонизирате взаимоотношенията. 

Благоприятни дни- 30, 31.03; 03, 04.04.

Неблагоприятни дни- 01, 02.04. 

 

Скорпион- На вас съдбата изпраща някои изпитания. Запазвайте спокойствие. Повишената емоционалност и агресивност може да ви изиграят лоша шега и да се усложнят още повече отношенията ви с близките. Когато се почувствате раздразнителни, по-добре стойте настрана от тях и не ги безпокойте с настроението си. В противен случай рискувате да  задълбочите проблема още повече. Бъдете внимателни при сключване на сделки и финансови операции. Може да се заемете с очистителни процедури и други оздравителни мероприятия. 

Благоприятни дни- 01, 02, 05.04.

Неблагоприятни дни- 03, 04.04. 

 

Стрелец- Готови  сте за нови подвизи. Тялото и духа ви ще бъдат в хармония, въпреки напрегнатото начало на седмицата. Нарастват вашата жизненост и енергичност. Проблемите ще възприемате стоически. Ще положите максимални усилия да излезете от създаденото положение. Има вероятност да се сдобиете с голяма придобивка, покупка. Откриват се пред вас нови перспективи. Не изпускайте възможността да научите нещо ново. Като цяло, това е чудесно време за укрепване и стабилизиране на брачните отношения.  

Благоприятни дни- 03, 04.04.

Неблагоприятни дни- 30, 31.03.

 

Козирог- За мнозина Козирозите ще е характерно снижение на самочувствието, лесна раздразнителност и лошо настроение. Ще бъде намалена бдителността и концентрацията. Не разчитайте много на подкрепа от страна на околните, пък било то и да са ви близки. Пазете се от собствените си прояви на лъжлива гордост и егоизъм, както и прояви на деспотизъм във взаимоотношенията си. Ако имате врагове, тяхното активно противостоене няма да можете да решите по друг път освен чрез търпение и силата на волята. Потърсете си утеха. 

Благоприятни дни- 05.04.

Неблагоприятни дни- 01, 02.04. 

 

Водолей- Трудни времена отминават. Седмицата ще бъде приятна за повечето от вас. Самочувствието ви постепенно ще започне да се подобрява. Много е важно да избягвате претоварването с работа, задачи, усилия през тези дни. Свеждайте до минимум възможностите за лични стълкновения, противостоене на висшестоящи, властите и официални организации. Трябва да отделите внимание на здравето си. Тези, които почувстват неразположение, нека отидат на лекар без отлагане. 

Благоприятни дни- 30, 31.03.

Неблагоприятни дни- 03, 04.04. 

 

Риби- Някои от вас ще прибягнат до вземане на важни решения касаещи семейството, партньорските отношения, работата или реконструкция в дома. На работното място може да се сблъскате с  неприятности. Възможно е да се срещнете с човек, с когото имате сходни интереси или ви свързват чувства. Към някои от вас ще бъдат отправени добри предложения. Доверете се на интуицията си дали да приемете. Тази седмица е благоприятна за релакс и духовни практики в уединена среда.  

Благоприятни дни- 01, 02.04.

Неблагоприятни дни- 30, 31.03


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети