Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 30.09.19-06.10.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 30.09.19-06.10.19

Седмичен хороскоп – 30.09.19-06.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Личните ви дела ще получат нов импулс. Ще настъпи възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Старайте се да не разпилявате силите си в различни области и посоки. Вместо това си концентрирайте усилията и уменията, за да преуспеете в своите начинания. Не се опитвайте да превземате сърца чрез пряко щурмуване. Позволете на събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Родените през третата десетдневка трябва да бъдат внимателни през тази седмица, защото войнственият Марс може да повиши кръвното налягане. Избягвайте на всяка цена спорове и разправии, не критикувайте остро никого.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Телец – Ако планирате нещо, ще трябва да съберете повече информация. Не игнорирайте възможностите за реклама. Стремете се към правилното разпределение на своите човешки и парични ресурси. Чести пътувания за тези, които са свързани с търговска дейност и посредничество. Ако проявите малко тактика, ще успеете да завъртите колелото на късмета. Залог за успеха е сътрудничеството ви с правилния човек. Предстоят ви нови разходи за представителни цели. Струва си да отделите малко време за почивка и възстановяване на силите, да обърнете внимание на здравето си. Емоциите ви ще бъдат противоречиви, но ще постигнете стабилност в личните отношения.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 2

 

Близнаци – Макар звездите да предричат, че ще имате успех, пътят към него няма да е толкова лесен. Под влиянието на астрологичната ситуация ще бъдете леко разсеяни, ще е необходимо да проявите самодисциплина, да съберете мислите си и да се съсредоточите върху най-важното нещо, ако искате да видите определени резултати от вашите усилия. Скоро ще завършите нещо, което сте започнали. Можете да разчитате на помощ от близки роднини или приятели. Есента ще ви предостави много възможности да срещнете любовта отново и да започнете нов щастлив период от живота си. Но пуснете миналото - докато не си отиде старото, не идва нищо ново.

Благоприятни дни – 30.09.

Бъдете внимателни – 03, 04.10

 

Рак – През тази седмица ще ви помага естественият усет. Бъдете предпазливи и се пазете от скрити, невидими опасности. Наслаждавайте се на живота и не се отдавайте на съмнения и страхове. Благодарение на интуицията си ще успеете да избегнете неприятности. В началото на седмицата се старайте да не попадате в конфликтни ситуации, не допускайте да се създава напрежение. Оценявайте събитията реалистично и не позволявайте да се стига до сривове поради вашия темперамент. Заемете се с уреждането на делата си, няма да имате ограничения в това. Акцентът ще падне върху домашните ангажименти през настоящия период.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Лъв – Има необходимост от промени в много области от живота ви. Марс ще ви подтиква да се борите за интересите си, но го правете с мярка и здрав разум. Бъдете учтиви, особено когато се занимавате с длъжностни лица, счетоводители, данъчни инспектори – много неща зависят от тях. Силата на духа ви ще бъде подложена на изпитание. Пазете се от скрити препятствия. В някои моменти ще ви бъде доста трудно, но ще постигнете успех в нещата, които предприемете. Настроението ви ще бъде променливо. Опитайте се да поддържате позитивна нагласа, изключете конфликтните ситуации, така че после да не съжалявате за своите импулсивни действия.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2

 

Дева – Смело и активно действайте по реализация на плановете си. Марс ще направи трудно да понасяте скуката и стагнацията. Търсете в свободното си време нови начини на забавление, посещавайте нови места, срещайте се с нови хора. Вашите връзки и авторитет в социалния кръг ще бъдат много полезни, ще помогнете на някой да реши проблемите си. Мнозина ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. Отделете повече време да ходите пеша, за да укрепвате мускулите си и да ускорите метаболизма си.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 3, 4

 

Везни – Дните ви ще бъдат в слънчеви оттенъци. Скоро ще излезете на пътеката на промените. Слънцето преминава през вашия знак и ще окаже своето благотворно влияние над вас. Постепенно ще започнете да чувствате повече енергичност, ще се засили увереността ви и ще способства изработването на по-здравословни навици. Можете да се заемете с изчистване на организма, да промените прическата си, имиджа си, да изберете по-младежки стил. В живота ви може да се появи човек, с когото да ви свързват общи интереси. Нови запознанства и разширение на контактите. Бъдете крайно внимателни в интимните си отношения.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Скорпион – В някои ваши планове може да настъпят изменения поради развоя на събитията. Дори да се чувствате добре, снижен е жизненият ви тонус. Пазете се от голямо напрежение и натоварване. Постарайте се да избягвате конфронтации с партньора и близките си. Не обръщайте внимание на дразнещите дреболии. Необвързаните от вас имат шансове да се срещнат с подходящ за тях партньор, а семейните - могат да успеят да преоткрият неведомите дълбини на душата на своите партньори. Подходящо е да устроите жизненото си пространство така, както ви харесва и да внесете в него положителна енергия.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 2

 

Стрелец – Нещата се нареждат добре при вас. Работете планомерно и методично. Творческият подход ще донесе повече успехи. Имате всички шансове да реализирате новите си идеи. Използвайте своето обаяние и шармантност. Повечето ще се радват на добро здраве. Високият жизнен тонус увеличава вашата работоспособност и това е добре, защото ще бъдат енергични дни, позволяващи свобода в действията ви. Съвсем обективно оценявате действителността, затова не допускайте никой да ви насажда чувство за несъществуваща вина. Всеки сам да си сърба своята попара, не позволявайте да ви превърнат в изкупителна жертва!

Благоприятни дни – 30.09.

Бъдете внимателни – 03, 04.10

 

Козирог – Слънцето отслабва жизнения ви тонус. Благоприятното положение на Марс спрямо знака ви (предимно на родените през третата десетдневка), ще ви помогне да поемете нещата в свои ръце. Също така засилва сексуалните и романтичните желания, потребността от близост, разбиране, любов. В личния живот не намесвайте роднини във вашите отношения, тъй като някой техен съвет може да има обратен ефект. Подходящо време за разчистване, ремонтни работи, за дейности „направи си сам”, за внасяне на подобрения у дома. В същото време внимавайте да не се създадат предпоставки за възникване на домашни инциденти, пожар.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Водолей – Заемете се активно с работата. Заетостта ще ви помогне да се отвлечете от унинието. Старайте се да избягвате негативните мисли, които могат да затворят пътя ви към успеха. Ще откриете двойната игра на някой около вас и ще се разочаровате. Поставяте на партньора си много задачи и изисквате от него едва ли не съвършенство. Не прекалявайте, вместо това използвайте вълшебната сила на комплиментите, на това да оцените достойнствата на човека до себе си. Засилете близостта помежду си. А тези, които все още търсят своята половинка, нека да продължават да го правят. Който търси намира. Ако не става реално, опитайте възможностите на Интернет.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2

 

Риби – Седмицата обещава да бъде стабилна, без особени възходи и падения. Можете спокойно да се справите с нерешените въпроси и дела, които не са ви давали покой досега. Ако по-рано сте направили някаква грешка в нещо, сега лесно ще я отстраните. Не се опитвайте да вършите няколко неща едновременно. Научете се да се радвате на малките неща, колкото и да са незначителни. Ще възникне ситуация, при която ще е нужно да действате решително. Ако мечтаете за пътуване или вечеря на свещи, по-добре ги планирайте вие, отколкото да чакате се сети за това партньора ви. Венера ще е в полза на смелите решения. Мнозина от вас ще са склонни към флиртове.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 3, 4


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати