Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 4.11 - 10.11.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 4.11 - 10.11.19

Седмичен хороскоп – 4.11 - 10.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата е подходящ момент за концентрация, насочване на енергия към успешното решаване на важни задачи.

Вие сте доста своенравни, но не се опитвайте да плувате срещу течението. Проявете поне малко гъвкавост в общуването с другите и тогава ще можете да избегнете много конфликти. 

Внимавайте, когато подготвяте финансови и счетоводни документи, по-добре е да проверите всичко отново. Бъдете внимателни към входящата информация, възможно е да e невярна или да бъдете подведени.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10


Телец – Единствената причина, поради която целите ви сякаш се плъзгат през пръстите ви, се дължи на липсата на планиране и организация. Съставете си работен план и го следвайте стъпка по стъпка. Така по-добре ще се справите.

Преди да започнете нещо ново, уверете се, че е точно това, от което се нуждаете. 

По отношение на здравето тази седмица е доста неблагоприятна и травматична, могат да се появят симптоми на сериозни заболявания, така че сега се опитайте да бъдете по-внимателни към себе си. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5


Близнаци – Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание и концентрация. Ако трябва да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. Меркурий в сектора на работата ви и в ретроградна фаза не улеснява изпълнението на задълженията ви. Всичко трябва да приемате със спокойствие.

Имате да довършвате започнати и отложени дела, а не да ги изпращате отново в килера. Често ще разчитате на своята интуиция.

Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого, това само ще отблъсне другите от вас, а вие се нуждаете от поддръжници.

Благоприятни дни – 4, 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7


Рак – Очаква се седмицата да бъде благоприятна, така че вероятно ще се разминете без непредвидени проблеми. Останете спокойни и уверени в себе си. Тези дни са белязани с повишаване на енергията и вътрешна хармония.

Не трябва да планирате нищо солидно, бъдете готови да действате според обстоятелствата. Не разчитайте на другите, правете всичко сами.

Предстоящият период ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10


Лъв –  Концентрирайте силите си в основните неща и не ги разпилявайте в по-дребни. Сега не е подходящо да предприемате бързи и важни решения. Всяка стъпка трябва да бъде добре премерена и точна.

Вашето желание за лидерство може да ви постави в условия на борба и конкуренция. На работното място е препоръчително да проявите дискретност, дипломация и здрав разум.

Вашата упоритост и отхвърляне на мнението на другите може да доведе до конфликти, сега не сте твърде склонни към компромиси. Колкото по-дружелюбни бъдете към околните, толкова повече козове ще можете да измъкнете от ръкава си.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5


Дева – В началото на седмицата оставете настрана всички лични дела и се отдайте изцяло на работата. Опитайте се да сложите емоциите си в ред и не стигайте до крайности. Трябва да обърнете специално внимание на приятели, колеги и партньори, тъй като навлизате в трудна фаза на отношенията. 

Не започвайте сериозни сделки, не предприемайте важни инвестиции. Подходящ момент за изграждане на планове, а не за тяхното изпълнение.

Неблагоприятен период за сключване на споразумения, сделки, не започвайте важни преговори или сътрудничество. По време на кратки пътувания могат да възникнат нови романтични запознанства.

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 6, 7


Везни – Седмицата ще бъде сравнително спокойна. Вярвайте в най-доброто и няма да останете разочаровани.  Можете да очаквате приятни изненади.

Търсете мирни начини за разрешаване на проблемите и за изглаждане на конфликтни ситуации. В този период е препоръчително да не приемате всичко присърце, да бъдете по-меки, по-търпеливи с хората. До края на седмицата напрежението постепенно започва да отшумява.

Освобождение от това, което е загубило значение. Това могат да бъдат безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 9, 10


Скорпион – Тази седмица най-добрият лек за житейските разочарования ще бъде пълно потапяне в работата. Мнозина от вас могат да почувстват спад на жизнеността, липса на енергичност, да ви обземат пристъпи на сънливост, апатия или на несигурност. 

През този период е по-добре да се въздържате от всякакви операции с недвижими имоти, инвестиции. Избягвайте да вземате решаващи решения. 

Във връзката си трудно ще избегнете кавги и разногласия заради дреболии. Звездите препоръчват да се въздържате от ненужна критика на партньора или на който и да е.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5


Стрелец – Трябва да слушате гласа на разума и да не се оставяте да бъдете водени от вашите желания и страсти. Всичките предстоящи дни мислете за нещо добро и хубаво, а също освободете съзнанието си от съмненията и негативите по всякакъв начин.

Някой се опитва да ви прави сечено зад гърба. Огледайте внимателно вашия доверен кръг, защото някой може да не е това, което изглежда или се представя пред вас.

Не трябва да предприемате никакви стъпки за нови проекти. Изпълнението на нови идеи също е по-добре да отложите за по-късна дата.

Благоприятни дни – 4, 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7


Козирог – През тази седмица е добре да се вслушате в собствената си интуиция и сами да изберете темпа си на живот. Отварят се нови възможности пред мнозина, затова трябва да започнете да разширявате хоризонтите си.

Съдбата може да ви изправи пред трудни избори. Твърде прибързаните решения могат да доведат до неприятни последици. Обърнете внимание на нещата, които от дълго време отлагате. Желателно е да не бъдете импулсивни, а да действате последователно.

По-добре е да се насладите на моментните радости, отколкото да мислите за преходността на битието. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10


Водолей – Може да се очакват успехи в професионалните ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени за кратък период от време. Периодът е благоприятно време да се върнете обратно към нещата, които сте започнали и стоят незавършени.

Във всички дела и събития от тази седмица трябва да сте внимателни и бдителни, да проверявате документите до последната запетая и внимателно да филтрирате всяка информация, която получавате. Седем пъти премерете, един път отрежете! 

Сега не трябва да се доверявате на нови познати и нови предложения, колкото и привлекателни на пръв поглед да ви се струват.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 4, 5


Риби – Насочете усилията си тази седмица за поддържане на равновесие с външния свят. Не разрушавайте отдавна установени отношения, не сменяйте работа или не се опитвайте да намерите нова любов. По-добре е да оцените това, което вече имате. 

Въпреки че това няма да е лесно през този период, много е важно да гледате трезво на нещата, да не се доверявате на всеки, който срещнете, да проверявате по два пъти документите си и да сте бдителни, когато тръгвате да пътувате.

Ще претърпите разочарование от някои хора. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти.

Благоприятни дни – няма

Бъдете внимателни – 6, 7

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати