Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 14 до 20 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 14 до 20 септември

Снимка:

Овен – Вашата неудържима енергия няма да ви позволи да седите дълго на едно място. Опитайте се обаче да не скачате от едно на друго, а систематично да се придвижвате към важната цел. Транзитиращото Слънце в шестия ви дом на ежедневната дейност и работата сформира хармонизиращ тригон към Плутон във вашия десети дом на кариерата, поради което можете да се вдъхновите да се потопите по-дълбоко в изследователски проект или план за напредване в професионалния ви път. Създаването на поетапен план за действие може да проправи пътя за конкретни резултати.  

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19 

 

Телец – Както започнете седмицата, така ще продължи. Ако си позволите да се преуморявате още от понеделник, просто ще бъдете изтощени до уикенда. Във ваш интерес е да си организирате ден за разтоварване и почивка. На 19 септември емоционалната Луна във вашия шести дом на работата и здравето, се противопоставя на Марс, ориентиран към действие, в дванадесетия ви дом и може да се стресирате, ако почувствате, че твърде дълго потискате дълбоко някои желания. Неочаквана среща със стара любов може да събуди спомени у вас. Качеството на съня ви ще бъде от особено значение за вас сега.  

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15, 20 

 

Близнаци – Седмицата като цяло обещава да бъде доста неутрална, без особени затруднения. Може да се изправите пред избор: да започнете нещо ново или да продължите със старото. Помислете какво е по-важно за вас и се опитайте да вземете правилното решение. Нервната ви система е претоварена. Може да откриете, че жадувате за дълбоко, смислено преживяване с любимите хора още в началото на периода, когато увереното Слънце в четвъртия ви дом на домашния живот сформира положителен тригон към мощния Плутон във вашия осми дом на емоционалните връзки.  

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17

  

Рак – Вашият списък със задачи може да се окаже изключително дълъг за седмицата. Намирате се в период на стагнация. Не сте в състояние да отворите нови пътища за растеж. Можете да продължите напред само като се предадете на промяната. Ще имате склонност да преценявате ситуацията погрешно и да се доверявате на измамни хора. Внимавайте и изчакайте, докато нещата станат по-ясни, преди да вземете важни житейски решения. Извършвайте обичайната рутинна работа, но не правете големи промени, докато женска фигура не ви покаже пътя. 

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

 

Лъв – Благодарение на хармонизиращите тригони на Луната към ръководителя на задачите Сатурн и мощния Плутон в шестия ви дом (на ежедневието и работата), колкото по-усърдни и последователни бъдете, спазвайки плана за действие, толкова по-големи ще бъдат ползите. Използвайте рационално енергийните си ресурси. Потапяйки се в работата, не забравяйте да излезете от водовъртежа на задачите и задълженията вечер. В края на седмицата някои ще се решат да предприемат сериозна стъпка. 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –14, 15, 20 

 

Дева – Добре е да помислите за перспективите и да оцените потенциала им. Безсмисленото вървене с потока не е стратегия, която може да ви издигне до самите височини. Може би ще откриете, че вече сте стигнали до "тавана", а той да се окаже много нисък. В този случай трябва да помислите как да промените коренно ситуацията към по-добро. Бъдете особено внимателни при жп прелезите - автоматичните бариери може да не работят, както и на кръстовищата – мнозина от шофьорите бързат да преминат на жълта светлина. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 16, 17 

 

Везни – На 19 септември интуитивната Луна във вашия знак се противопоставя на Марс в седмия ви дом на партньорство, създавайки напрегната атмосфера, когато ще сте по-склонни да влизате в конфликти с партньора си, скъп приятел или колега. Избягвайте конфронтацията с любимия човек, ако търсите стабилност във връзката. Може да имате склонност да харчите пари през седмицата за благотворителни каузи или значителна сума пари за домакински разходи. Трябва да сте готови да се изправите пред трудна ситуация.  

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19 

 

Скорпион – Може да ви се прииска да се разбунтувате срещу текущата ситуация на работното място или в близките взаимоотношения на 15 септември, когато Венера във вашия десети дом на кариерата сформира напрегнат квадрат към Уран, който променя играта във вашия седми дом на партньорство. Само бъдете сигурни, че сте го обмислили достатъчно добре преди да действате.  Никога не бързайте да финализирате нещо. Време е да преразгледате отношението си към определени въпроси, които ви засягат. Не правете грешката да се оттеглите в черупката си, докато се справяте с тези предизвикателства. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15, 20 

 

Стрелец – В момента може да сте по-ентусиазирани и уверени в себе си от обикновено и правейки стъпка по стъпка към стабилни постижения. С ретрограден Марс единственото нещо, което можете надеждно да очаквате, е неочакваното! Постиженията през седмицата може да ви накарат да се почувствате сякаш сте родени за успех в живота. Да, ще имате успех във всичко, което правите, дори и да не се стараете твърде много за това. Вашият социален и професионален статус може да се подобри. Може би това ще бъде свързано с определени успехи в кариерата. Например може да ви бъде предложена по-висока длъжност или увеличение на заплатата.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17 

 

Козирог – Комуникаторът Меркурий във вашия десети дом на кариерата образува квадрат към експанзивният Юпитер във вашия знак, което би могло да повиши чувството на оптимизъм - дотолкова, че да се ангажирате да поемете повече отговорност, отколкото е реалистично. Ако усещате, че давате повече в личните си отношения, отколкото приемате, или обратното, може би е време да преосмислите подхода си. Разхлабете малко правилата, които сами сте си поставили. 

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

  

Водолей – Някои трудности, възникнали в началото на седмицата, няма да попречат на проявата на вашия професионализъм, но ще трябва да се борите със собствения си инат.  Когато общувате с колеги на работното място, бъдете коректни. Опитайте се да поддържате добри семейни отношения, дори ако трябва да правите отстъпки. Основен проблем за мнозина сега е лошото настроение и загубата на интерес към света около вас. Сивото ежедневие постепенно изсмуква енергията ви.  

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –14, 15, 20 

 

Риби – Очевидно през следващия период ще бъдете твърде зависими от чуждото мнение. Звездите препоръчват да запомните, че сте напълно независим човек и всъщност не се нуждаете от съвет. Трябва да си починете от собствената си сериозност. Изчистете недоразуменията и освободете малко време и пространство, за да започнете нещо, което сте искали да направите, но сте чувствали като невъзможно. Подкрепата от приятели може да направи още по-лесно превръщането на вашите надежди в реалност.  

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 16, 17   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още