Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 2 до 8 ноември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 2 до 8 ноември

Снимка:

Овен – Седмицата носи обещание за успех, но още е невъзможно да направите важна стъпка, затова бъдете внимателни. Ще трябва да се справите с невежеството и глупостта, които повсеместно ви заобикалят. Бъдете снизходителни, тактични и се опитайте да не показвате своята неприязън. Постепенно печелете уважение и доверие. Армията се нуждае от силен лидер, който разбира как да спечели доверието на войските и да ги вдъхнови с компетентността си. В същото време той трябва да знае как да използва властта си и да постигне послушание. За вас това означава да се погрижите за собствената си съдба.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Възможно е да постигнете сериозни постижения при условие, че постоянствате и не преследвате егоистични цели. Първо, трябва да знаете точно какво искате да постигнете. За да преодолеете всички препятствия се нуждаете от повече ентусиазъм и решителност. Следващата стъпка е точно да изберете посоката на действие, защото само правилният избор може да ви гарантира успех. Бъдете възприемчиви и отворени към новите идеи. Продължете да действате като внимателно претегляте всички възможни последици от решението си.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Близнаци – Ще можете да кажете сбогом на ситуация, която не ви удовлетворява. Но това няма да се случи от просто така само себе си, без вашето активно участие. Трябва да разберете какво ви дърпа назад, къде сте били блокирани и защо. Опитайте се да разберете как вашите действия или поведение са повлияли върху ситуацията. Ясно осъзнавайки какво ви притеснява, можете да промените към по-добро всичко, което не ви е удобно. Постепенно препятствията започват да изчезват сами. Тогава ще почувствате облекчение след продължителен стрес и тревожност и ще можете да се върнете към обичайния и много по-приемлив начин на живот.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – За да си гарантирате дългосрочен успех, трябва да бъдете активен участник в развитието на събитията. Работете здраво и се възползвайте максимално от предоставените възможности. Старайте се да забележите и най-малките нередности, това ще позволи да се отстранят потенциалните проблеми още в зародиш. Не бързайте да се хвърляте с главата напред, без да се консултирате с по-компетентни или доверени хора. Отзивчивостта е ключът към настоящата ситуация. Най-значимият ресурс, който трябва да се използва, е интуицията. Нейният тих, ненатрапчив глас лесно бива пренебрегван.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – И най-накрая проблемите започват да се разрешават един по един. Проектите ще започнат да се изпълняват. Вече са възможни много неща. Трябва само да се направи една крачка напред и вратите започват да се отварят пред вас. Определете всички налични ресурси, с които разполагате. Може би сте спестили пари, събрали сте приятели, придобили сте знания, опит, имате специални умения или качества - възможностите са безкрайни. Това е вашият капитал. Решете как да го управлявате най-добре, за да постигнете целите си. Не позволявайте да ви разсейват  незначителни въпроси.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Дева – Препоръчително е да се занимавате със саморазвитие и интелектуална дейност. Вашият заслужен успех ще ви постави в центъра на вниманието на работното място. Може да ви се прииска да внесете някои промени в средата около вас, за да отразяват по-добре вашите вкусове и предпочитания. Не бъдете прекалено прагматични във вашите цели и мироглед. Скрита опасност се крие в привидно ясната ситуация. Ако се поддадете на изкушение, което е безобидно на пръв поглед, то може да се развие по най-непредвидим начин и да ви причини много проблеми. Бъдете бдителни.

Благоприятни дни – 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Концентрирайте се върху това, което се случва тук и сега. Използвайте всяка една възможност да развиете и демонстрирате вашите способности. Отворете се за новото. Ако вашето обкръжение ви създава неприятности, не се оставяйте да ви извади от равновесие. Нека нищо не разклати вярата ви в себе си и това, което правите. Ако някой оспорва действията ви, запазете спокойствие. Обърнете се към доброто, което е във вас, и направете това, което смятате за необходимо и правилно. Ще се стремите да сте далеч от всички хора, чието общество намирате за скучно. По-добре е просто да се оттеглите тихомълком, отколкото по някакъв начин да изразите недоволството си.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Никой не може да избяга от загубата, защото това е естествения ход на събитията. Приемете като нещо неизбежно онова, от което трябва да се освободите - да пожертвате някои навици, предпочитания, хора, вещи, работа. По този начин ще опростите задачата си и ще улесните напредъка си. Може да се чувствате в неравностойно положение в сравнение с тези, които понастоящем имат повече възможности от вас. Не позволявайте емоциите да ви управляват. Ако драматизирате събитията твърде много, никога няма да видите истинската картина. Не правете от мухата слон. Завършете тези дела, за които сте пряко отговорни.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Стрелец – Това е добър период за работа по собственото ви развитие, резултатите няма да  се забавят дълго. Не бъдете прекалено амбициозни. Бъдете реалисти. Определете истинските приоритети и се ръководете от тях във вашите действия. Старайте се да видите ситуацията от най-добрата страна, отхвърлете предразсъдъците. Ако някой ви предложи нещо, бъдете внимателни. Обърнете внимание дали думите му съответстват на делата. Има реална опасност да направите компромис със собствената си съвест и вътрешна истина. Единственият начин да се избегне това е да бъдете уверени в себе си и решително да не позволявате на никого да ви ръководи.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Нови възможности ви призовават, ситуацията, в която се намирате, ще се промени по полезен и приемлив начин. Изведнъж ще се почувствате по-силни, по-мъдри и по-щастливи. В душата ви съжителстват сили, над които нямате власт. Те принадлежат към по-дълбоката и по-мъдра част от вас. Понякога е необходимо да промените някои аспекти на живота си. Тази седмица може да е много напрегната в службата ви. Вашето мнение за това какво и как да се направи може да е в конфликт с мнението на началниците ви. Освен това може да имате проблеми със спазването на подчинението и дисциплината. Прекомерната арогантност може да доведе до критиката ви.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей –Без значение колко сте ентусиазирани, бъдете търпеливи. Успехът зависи от това колко добре се справяте с ресурсите, с които разполагате. Преди да се впуснете в нещо, спрете и помислете за последствията. Научете се на последователност в действията. Придвижвайте се стъпка по стъпка, внимателно. Бъдете решени да постигнете целите си и съсредоточете усилия натам. Сега е моментът да спечелите пари. Ако имате нужда от още информация, събирайте я. Бъдете много продуктивни. Излезте извън пределите на своите възможности. Правете всичко, на което сте способни. Бъдете водени от високи идеали всеки миг от всеки ден.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 7, 8

Риби – Непрекъснато се придържайте към пътя, който според вас е правия. Можете да повлияете на обстоятелствата само с деликатни средства. Използвайте такт и чар. Покажете себе си в най-добрата светлина. Възползвайте се максимално от вашите силни страни, умения и способности. Извлечете максимума от това, което ви е дарила природата. Ще има необходимост от бързо реагиране на променящите се ситуации. В детайлите се стремете нищо да не пропуснете, това може да бъде много важно. Трябва да сте внимателни по пътя си, инстинктът за самосъхранение може да не сработи.

Благоприятни дни – 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още