Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 21 до 27 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 21 до 27 септември

Снимка:

Овен – Може да се чувствате призвани да останете вкъщи тази седмица, вместо да прекарвате време с другите. Това може да се дължи на недостига на енергия и трябва да отделите малко време и място, за да се възстановите. Връзката Сатурн - Юпитер - Плутон може да донесе положителни промени във вашата кариера, с предложение за работа.  В деловите контакти внимавайте, не може да се изключат опити за измама и манипулация от страна на другите. Хората могат открито да ви лъжат и да се опитват да ви използват за свои цели. 

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Телец – Може да се наложи да отделите малко време, за да се съсредоточите върху себе си. Възможно е просто да имате цели и стремежи, които сте пренебрегвали досега и вече трябва да се съсредоточите повече върху постигането им. Вие сте уморени, но не бива да изливате раздразнението си и негативизма си върху хората, които обичате, основно върху партньора си. Това е идеалното космическо време да се заемете с ново хоби. Възможно е да успеете да направите няколко обещаващи запознанства във всяко отношение. 

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Близнаци – Време е да подредите къщата си, Близнаци! Това може да е вашият физически дом, намиране на съквартирант, преместване, ремонт, документи или семейни дела. Или може да е вашият вътрешен свят и всички неща, които ви карат да се чувствате сигурни и ви създават усещане за принадлежност и убежище в този свят. Успехът в паричните въпроси не е гарантиран, възможно е бюджетът да се наложи да бъде малко свит. Тази седмица звездите препоръчват да се отнасяте особено внимателно към своето здраве.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Рак – Тази седмица светът около вас оживява! Училище, пътувания, изяви в медиите, срещи, изпити, документи, книги, блогове, договори и комуникации ви призовават. Предстои много общително, стимулиращо и продуктивно време! Можете да помогнете и да предложите подкрепа, но е твърде много да очаквате да успеете да решите всички проблеми на близките си тази седмица. Не се страхувайте да установявате граници, за да можете да се погрижите за собствените си неща.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Лъв – Това ще бъде много креативна седмица за вас. Имате интензивна енергия и можете да постигнете всичко, което сте си наумили. Ще почувствате желание да промените някои неща в работата (кариерата). Не правете обаче прибързани движения. Не бързайте и не поемайте нови отговорности, ако не ви се иска. Бъдете еднакво внимателни във финансите си и не рискувайте. Поддържайте самоконтрол и не позволявайте на емоциите ви да ви подвеждат към лекомислени действия. Що се отнася до любовния ви живот, мнозина ги очакват изненади, ако сте необвързани.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Дева – Предстои ви успешна седмица. За вас започва много екстровертно време. Изглеждате страхотно и се чувствате доста добре. Изхвърлете това, което вече е остаряло и не струва. Освободете се също и от токсичните отношения и връзки. Връщането на контрола върху живота ви е добър начин да повишите увереността и самочувствието си. Стартира период на надграждане на вашите сили. Пригответе се да стартирате нови проекти и връзки през есента!

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Везни –Това ще бъде емоционална и чувствена седмица за вас. Няма причина да се срамувате, че изпитвате човешки емоции или че признавате, че не сте толкова силни, колкото изглеждате и се нуждаете от някой, който да ви оказва подкрепата, която винаги давате. Това е време на духовно прочистване, скъпи Везни. Уморени сте от света след лятото и ви е нужно известно време за подготовка за предстоящия ви рожден ден. Стремете се да си почивате повече сега и да заредите батериите си отново.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Скорпион – Справяте се отговорно и решително със задълженията си. Можете да постигнете целите си сега, когато звездите ви облагодетелстват. Кариерата ви се развива добре и вече можете да се справяте с проблеми, които са в застой от дълго време. Разбира се, всички тези неща ще изискват много усилия. Вашата работа изисква строг график и много дисциплина. В крайна сметка трудът ви ще бъде възнаграден. Бъдете много внимателни в любовния си живот. Вашият партньор се нуждае от вашето внимание.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Стрелец – Тази седмица ще бъде малко стресираща за вас, но не позволявайте това да ви вкара в погрешни решения. Трябва да се дистанцирате от източници на напрежение, дори ако това са близки до вас хора. Помислете за настоящето си, какво искате да промените и как можете да направите това. Оставете бъдещите си планове настрана засега, тъй като не е подходящият момент. Личният ви живот се нуждае от стабилност. Колкото повече спазвате думата и обещанията си, толкова по-добре ще вървят нещата във връзката ви.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Козирог – Не бързайте, вървете напред  с бавни и стабилни стъпки, за да бъдете ефективни и да се предпазите от проблеми. Вашите близки ще бъдат до вас, за да ви подкрепят. Избягвайте сериозни дискусии с членове на семейството, защото няма причина да влизате в излишни конфликти и недоразумения. Любовният ви (в т.ч. семейният) живот се нуждае от търпение. Подгответе се, защото вашият партньор ще изпробва вашето търпение и вашата устойчивост. Ако сте свободни, вероятно ще срещнете хора, които ще ви развълнуват.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Водолей – Скъпи Водолеи, тази седмица ще ви донесе много обещаващи развития. Ще бъдете уверени и ще можете да разрешите някои от проблемите. Също така ще можете да погледнете на нещата от нова гледна точка, поради тези развития. Във финансите си не правете прибързани ходове. Обмисляйте добре нещата. Краят на седмицата може да ви подведе и да ви затрудни в някои действия. Не вземайте сериозни решения и не обсъждайте плановете си за бъдещето с другите. В момента не мислите съвсем ясно и сте под въздействие на странични фактори.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 21, 26, 27

Риби – Скъпи Риби, тази седмица няма да мине според вашите планове. Бъдете внимателни и използвайте креативността си, за да намерите начини да преодолеете препятствията, които ще възникнат. Късметът благоприятства поемащите риска. Ще се чувствате уверени и готови да постигнете целите си. Личният ви живот се нуждае от преструктуриране, защото имате много недовършени проблеми. Можете да разрешите тези проблеми, които са ви задържали, стига да сте рационални.

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още