Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 23 до 29 ноември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 23 до 29 ноември

Снимка:

Овен – Седмицата обещава да бъде спорна и плодотворна. Всичко се развива доста успешно. Ще получите точно това, за което отдавна мечтаете, ще намерите хармония, ще почувствате радостта от живота и прилив на сила. Чувствайте се свободни да вземете инициативата в свои ръце и да започнете да постигате собствените си цели. В професионалната среда действайте по-решително, не се страхувайте от неодобрението на колегите. В края на седмицата душата ви ще поиска спокойствие и уединение, вземете си почивка, това ще има благоприятен ефект върху вашето здраве.

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Тази седмица ще бъде доста трудна, особено по отношение на семейните въпроси. Фокусирайте се върху разрешаването на проблемите, за да намерите спокойствие и да се отпуснете. Погрижете се за финансовите задължения. Ако сте имали проблеми в личните отношения, планетите ще ви помогнат да оправите нещата и да се отървете от всичко негативно. Ако сте необвързани и свободни, ще срещнете много интересни хора, един от които може да е този/тази, който да ви направи щастливи.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Близнаци – Тази седмица ще бъде изпълнена с много задачи. Организирайте се добре и имайте търпение. Възможно е се тревожите за бъдещето на личния или професионалния си живот, две области, които изглежда са засегнати от планетите. Ще се сблъскате с някои конфликти с хора от вашето семейство или от работата ви, но с правилните аргументи ще успеете да убедите всички, че сте прави. В известен смисъл можете да разчитате на съдбата и да се доверите на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак –Тази седмица трябва да коригирате малко своя собствен график, делата, които движите и срещите. В противен случай абсолютно няма да имате време за себе си и за общуване с членовете на семейството си, но те заслужават вашето внимание. Бъдете търпеливи и не се нахвърляйте върху любимия човек с упреци и претенции. Мъдростта ще ви помогне да замълчите, а съдбата непременно ще ви се усмихне. Препоръчва се да се обръща повишено внимание на здравето. Тези от вас, които страдат от хронични заболявания, са особено уязвими този период. 

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Имате отлични перспективи за личностно развитие. Ще се появят нови планове, възможности, идеи и настроението естествено ще се подобри. Очакват ви приятни събития в личния ви живот и вниманието на противоположния пол към вас ще се засили. Положителната нагласа води до успех. Е, носенето на опал или розов кварц в себе си би могло да ви помогне в това. В средата на седмицата е възможна неочаквана промяна в плановете, която ще промени настоящата ситуация към по-добро. Насладете се на благоволението на планетите към вас и задайте основите за предстоящите си ходове.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 27, 28

Дева – Седмицата може да ви донесе разнообразни възможности. Ще имате късмет и ще можете да претворите в реалността почти всичко замислено. Трябва да спрете да се притеснявате твърде много за подробностите, вместо това да помислите за нещо глобално и възвишено. Възможно е тези дни да имате промени в кръвното налягане. Старайте се да избягвате стресови ситуации. Представителите на този знак трябва да се отпуснат от натрупаната умора и рутина. Опитайте се да направите нещо, което ще ви разсее и ще донесе положителни емоции. През почивните дни е добре да се разхождате, да слушате музика, да четете, да релаксирате.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –23, 24

Везни – Седмицата ще започне със странно усещане за несигурност. Вашето здраве и психика са чувствителни. Не е нужно да доказвате нищо на никого, основното е самоувереността. Не говорете много, особено за личните и дори за тайните на други хора. Вие и вашият партньор често ще се разбирате погрешно един друг, ще имате различни интереси, желания, нужди. Най-вероятно няма да се стигне до кавга, просто няма да имате какво да си кажете. Нужно е да бъдете по-внимателни, търпеливи и дипломатични, за да избегнете големи сблъсъци. Имунитетът може да бъде отслабен, така че се пазете от преохлаждане. 

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Тази седмица ще бъде пълна с подозрения и ще ви терзаят някои съмнения. Опитайте се да се организирате и да се грижите за себе си, особено когато става въпрос за вашето пренебрегнато здраве. Около средата на периода може да се наложи да се съсредоточите върху някои проблеми. В крайна сметка всичко ще се оправи и ще можете да си поемете дълбоко въздух. Внимавайте да не правите неща или да не казвате думи, които не можете да си вземете обратно. Бъдете по-дипломатични и сдържани, за да постигнете малко мир между вас и партньора ви.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –27, 28

Стрелец – Слънцето транзитирайки през вашия знак, ще ви осигури добро настроение и ще ви помогне да се почувствате по-леки и ярки. То ще отвори за вас прекрасен период от време за правене на неща, които наистина харесвате и да се освободите от ненужния стрес. Вашите начинания ще имат добър шанс да завършат успешно. Ще се създадат благоприятни условия и ще можете да реализирате важни планове и да постигнете отлични резултати. Повишената ви сексуалност ще привлече вниманието на членовете на противоположния пол.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – През седмицата ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще ви зарадва. За да работите максимално продуктивно, нужно е да съставите ясен план за действие. Избягвайте спонтанните мисли и особено спонтанните действия. Старайте се да бъдете по-концентрирани. Може да получите интересни предложения за ново начало, но внимавайте: помислете много добре, преди да приемете, защото не всичко е така, както изглежда.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –25, 26

Водолей – Концентрирайте се върху основните неща. Имате достатъчно сили и енергия да се справите. Необходимостта от самоутвърждаване през тази седмица ще изисква значителни усилия от вас. Препоръчително е да не показвате прекалено бурни чувства, тъй като на колегите и началниците ви може да не се хареса това. Старайте се да не провокирате клюки за собствената си личност. Не се съпротивлявайте на събитията. Времето ще постави всичко на мястото си. Само бъдете по-търпеливи.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28

Риби – Най-накрая ще преодолеете определени пречки и забавяния, които пречат на работата ви. Мечтите ви (или поне някои от тях) ще се сбъднат и ще можете да задвижвате нови планове и идеи. Не се страхувайте да си поставяте по-високи цели, тъй като късметът е на ваша страна. От вас се изисква да участвате активно във всички домашни и битови въпроси. Добре е да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Опитайте се да се отпуснете и да контролирате промените в настроението си.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –23, 24  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още