Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 26 октомври до 01 ноември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 26 октомври до 01 ноември

Овен – Овенът ще получи шанс да покаже на всички своя естествен чар. Не се страхувайте да се отдадете на гордостта си, улавяйки възхитените погледи върху себе си, „събирайте“ комплименти, заслужавате го. Основното нещо е да не забравяте за онези проекти, които все още не сте завършили. Най-вероятно, докато сте на работа, ще трябва да се справите с извънредна ситуация. В края на седмицата не са изключени разногласия в семейните отношения, няма да е лесно да се преговаря с партньора ви. Проявявайте специален такт в отношенията с близки роднини. Ако не сдържате в себе си емоциите си, тогава са възможни големи кавги.  

Благоприятни дни – 26.10.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.  

Телец – Добре е да наблюдавате речта си. Въздържайте се от ругатни, дори ако нещо ви дразни през седмицата. Най-добрата позиция в конфликтите на други хора е тази на миротворец, затова ако е възможно, просто стойте настрана.  През втората половина на седмицата здравето ви може да се влоши. Старайте се да не се пренапрягате по време на работа, редувайте всяко натоварване с почивка. Бъдете по-внимателни в диетата си, препоръчително е да изключите алкохола. В брачните отношения разногласията могат да се засилят поради нежелание за компромис. 

Благоприятни дни – 26, 27.10.

Бъдете внимателни –  31.10.; 01.11.  

Близнаци – Близнаците се насърчават да водят спокоен и уединен живот през първата половина на седмицата. Това е подходящо време за фокусирана, задълбочена работа. Седмицата благоприятства тези, които се занимават със саморазвитие, изучавайки практики, насочени към постигане на духовен и физически баланс. В тези дни молитвите и мантрите ще бъдат най-ефективни. През втората половина на седмицата хроничните заболявания на опорно-двигателния апарат може да напомнят за себе си.  

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.  

Рак – Раците през първата половина на седмицата ще искат да прекарват повече време в разговори с приятели. Именно близките ще ви помогнат да укрепите самочувствието си, да придобиете увереност в себе си, силите и способностите си. Възможно е някои от вашите приятели също да се нуждаят от вашата подкрепа. Ще се чувствате най-комфортно сред хората, които се интересуват от същите въпроси като вас. Втората половина на седмицата не е благоприятна за романтични срещи. В любовни отношения може да настъпи охлаждане, но на това не бива да се отдава особено значение. Най-вероятно е само временно явление. 

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.  

Лъв – Въздържайте се от изкуствено привличане на вниманието на другите, от значима промяна на имиджа си, от съмнителни удоволствия. Не вярвайте на всичко, което „казва“ Интернет. Може да си навредите. На Лъвовете тази седмица се препоръчва да разчитат изключително само на себе си във всичко и винаги. Има голяма вероятност да бъдете подведени от тези хора, на които разчитате. Може да се наложи да обърнете повече внимание на по-възрастните роднини, поради което ще трябва да жертвате някои от личните си планове. През почивните дни е по-добре да се въздържате от посещение на игри и нощни клубове: сега съществува голям риск да попаднете в неприятна история. 

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10

Бъдете внимателни – 31.10.; 01.11.  

Дева – Обърнете внимание на сигналите, които тялото ви подава. Не си затваряйте очите за неприятни симптоми. Леко заболяване може да се влоши, ако лечението не започне навреме. Няма да навреди да започнете курс на прием на витамини, да промените диетата, обогатявайки я с плодове и зеленчуци. През първата половина на седмицата се препоръчва да отделяте повече време за разширяване на хоризонтите, придобиване на полезни умения. През втората половина на седмицата са възможни повреди на автомобила или проблеми по пътя. На водачите се препоръчва стриктно да се придържат към правилата за движение, тъй като вероятността да получат глоба през този период е много голяма. 

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.  

Везни – Енергийният потенциал на Везните се увеличава през първата половина на седмицата. Не се опитвайте да се оправдавате, докато обвинявате неразумно другите за всички неприятности. Не си позволявайте инфантилно поведение, не разказвайте за собствените си слабости и капризи. Много Везни ще станат по-забележими и привлекателни за представителите на противоположния пол. Разположението на планетите подсказва голяма вероятност за възникване на служебни романи. През втората половина на седмицата рискът от настинки и инфекциозни заболявания ще се увеличи. 

Благоприятни дни – 26.10.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10.  

Скорпион – Скорпионите тази седмица трябва да проучат задълбочено някои въпроси, свързани с тяхната професия или бизнес. Има смисъл представителите на знака, които са сами, да преразгледат отношението си към противоположния пол. Не трябва да се изключва фактът, че прекомерният перфекционизъм пречи на човек да види уникални качества в човек, който сте свикнали да считате само за „просто познат“. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с напрежение в любовните отношения. Може би ще бъдете изправени пред избора дали да прекарвате време с приятели или с любимия човек, което ще послужи като причина за спор. 

Благоприятни дни – 26, 27.10.

Бъдете внимателни –  31.10.; 01.11.

Стрелец –Първата половина на седмицата върви добре, за да подредите нещата у дома и на работа. Сега можете да започнете генерално почистване, за да се отървете от всичко старо и ненужно. Изчиствайки шкафовете и рафтовете, по този начин ще пуснете обновена енергия в дома си и ще почувствате свежия прилив. Заемете се с укрепването на имунната система. Между другото, този съвет е идеален, сега по време на бума на инфекциозни заболявания. По-рядко ходете на места, където се събират голям брой хора, избягвайте контакти с тези, които не са имали достатъчно време да се възстановят от тежко заболяване, не се самолекувайте. Прекарвайте повече време в компанията на вашето семейство.  

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10.

Бъдете внимателни – 26, 27.10. 

Козирог – Намерете свободни моменти, за да избягате от тревогите и суетата, останете насаме със собствените си мисли в пълна тишина. Препоръчително е да промените средата за известно време. Втората половина на седмицата не е толкова розова. Може да имате много задължения по време на работа или у дома, няма да е лесно да успеете да завършите всичко. Може би отношенията с някой от приятели, съседи или роднини ще се влошат. През този период е препоръчително да не придавате голямо значение на слуховете. 

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 28, 29, 30.10. 

Водолей – Водолеите през първата половина на седмицата ще имат много приятни грижи, свързани с подобряването на дома. Можете да започнете генерално почистване чрез пренареждане на мебели или пазаруване, за да изберете нови интериорни предмети. Възможно е през този период да решите да закупите домашен любимец: например кученце или коте. Всички промени, които решите да направите в къщата, значително ще подобрят условията ви на живот и ще ги направят по-удобни. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за кратки пътувания. Собствениците на автомобили могат да имат проблеми с патрулната служба поради нарушения на движението. 

Благоприятни дни – 28, 29, 30.10

Бъдете внимателни – 31.10.; 01.11.  

Риби – Звездите съветват Рибите да обърнат специално внимание на здравето си през първата половина на седмицата. В следващите дни ще бъдете склонни към прекомерно разхищение на енергия, което ще се отрази негативно на защитните функции на тялото. Опитайте се да разпределите товара на задачите по-равномерно и планирайте внимателно времето си.  Подходящ момент за възстановяване на приятелски отношения с роднини, съседи и познати. Много е важно самите вие да направите първата стъпка към помирение с тези хора, с които преди сте имали разногласия. През почивните дни семейните отношения могат да се влошат. За да избегнете това, опитайте се все още да не обсъждате чувствителни и болезнени теми. 

Благоприятни дни – 31.10.; 01.11.

Бъдете внимателни – 26, 27.10.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още