Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 28 септември до 4 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 28 септември до 4 октомври

Снимка:

Овен – Тази седмица ще бъде пълна с промени и събития, които не очаквате. Външните обстоятелства могат активно да потискат инициативите. На работното място са възможни промени и преструктуриране. Ще трябва да запазите спокойствие и рационалност, независимо какво се случва. Използвайте своя професионализъм и способност да създавате интелигентни стратегии. Най-накрая може да получите това, за което отдавна сте мечтали. Ставате по-независими и няма да се подчинявате на изискванията на другите.

Благоприятни дни – 28.09.

Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Телец – Тази седмица може да бъде трудна и недостатъчно предвидима за вас. Имате много задължения, но не се отчайвайте. Нещата скоро ще се подобрят, ако предприемете рационални ходове. Не можете да правите много неща едновременно и да бъдете еднакво ефективни. Въпреки че не обичате да взимате решения набързо, сега трябва да го направите. Тези дни ще трябва да промените решението си повече от веднъж или да действате при съвсем нови обстоятелства. Този период ще бъде много полезен за вашия любовен живот. Еротичното настроение надделява и създава добра основа.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни – 04.10.

Близнаци – Тази седмица ще изисква предпазливост, фокусиране и безупречно планиране. Това ще бъдат вашите оръжия срещу трудностите, които ще възникнат. Трябва да използвате рационалното си мислене и да прегледате всички факти, преди да вземете важни решения. В кариерата си направете всичко възможно, за да осигурите и стабилизирате позицията си. Също така ще почувствате необходимостта да разперите криле и да полетите, да откриете нови хоризонти.

Благоприятни дни – 27, 28.09.; 01, 02, 03.10.

Бъдете внимателни –29, 30.09.

Рак – Посвещавате цялото си свободно време на работата и това е погрешно. Променете графика, така че да имате време за себе си и близките си. Умората на тялото ще ви свали поради интензивните ритми в ежедневието ви, но направете всичко възможно, за да възстановите бързо силите си. Не вземайте решения, които могат да доведат до големи промени. Контролирайте разочарованието си, причинено от неща, които не вървят точно както сте очаквали, защото това ви води до безсмислени и неефективни действия.

Благоприятни дни – 29, 30.09.; 04.10.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03.10.

Лъв – Тази седмица ще донесе турбуленции и напрежение. Не приемайте предизвикателствата на други хора и не влизайте в конфликти, защото ако изпуснете нервите си, ще е във ваш ущърб. Запазете спокойствие и се пазете от неприятности, които могат да ви навредят. Съсредоточете се върху работата си. Обърнете повече внимание на онези проблеми, които преди не сте могли да разрешите бързо. Не забравяйте, че в момента сътрудничеството не е за предпочитане. Настроението е отлично и чувствеността ви надделява. Очаквайте приятни изненади.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.10.

Бъдете внимателни –27.09.; 04.10.

Дева – Очаква ви тежък график и много работа тази седмица. Можете да се справите с това, но добрият план ще улесни нещата. Не е нужно да правите всичко едновременно, защото това може да ви накара да се почувствате изгубени. Ще имате притеснения относно работата си, които изискват решение. Вече можете да ги преодолеете, благодарение на вашата динамичност. Може да се сблъскате с много неочаквани задължения, но с методични и бавни стъпки в крайна сметка ще реализирате плановете си.

Благоприятни дни – 04.10.

Бъдете внимателни –29, 30.09.

Везни – Тази седмица се очаква изпитание за вашите сили и нерви, затова трябва да използвате самоконтрола, логиката си и да се опитате да намерите някакъв баланс. Ще се създадат някои търкания. От вас зависи да се справите с тях, тъй като знаете как да лавирате умно и да обърнете нещата във ваша полза. Тези дни не са подходящи за решения, които могат да доведат до радикални промени в живота ви. Поради съществуващото напрежение вие не сте в състояние да мислите ясно и да решавате, като приемете бъдещите последици от вашите ходове.

Благоприятни дни – 28.09.

Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Скорпион – Вие сте си самодостатъчни и вярвате, че само вашето мнение е вярно! Опитвате се да се докажете както у дома, така и на работа и навсякъде можете да се сблъскате с неразбиране. Трябва да сте по-гъвкави и по-добре е да избягвате открито конфликтите съзнателно. В края на краищата вие сте уязвими, емоционални и тази седмица ще подчертае вашата скрита същност. На мнозина ще се разстрои вътрешния ви свят и всичко, което се случва около вас, ще ви повлияе.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни – 04.10.

Стрелец – Тази седмица най-накрая ще изразите всички неща, които ви задушават. Потиснатите чувства са стигнали точка на кипене и търсят изход за освобождаване, така че може не винаги да сте коректни в коментарите си, особено към хора, които не са отговорни за вашето душевно състояние. Бъди внимателни. Освен това дръжте очите си отворени и използвайте възможностите, които ви се предоставят. Някои обстоятелства ще ви накарат да видите нещата през чисто нова призма.

Благоприятни дни – 27, 28.09.; 01, 02, 03.10.

Бъдете внимателни –29, 30.09.

Козирог – Работа, работа и още малко отгоре. Тези дни изискват отдаденост и усилия. Това е единственият начин да се справите със закъснения и препятствия, които ще възникнат, заедно с увеличения обем задачи. Препятствие на работното място ще ви накара да се почувствате неловко и притеснени. Ще трябва да се постараете много, за да го преодолеете. Мнозина ще трябва да се справят с бюрократични въпроси или да уреждат въпроси със собствеността. Очаква ви интересен обрат на събитията, така че не оставайте в сянка.

Благоприятни дни – 29, 30.09.; 04.10.

Бъдете внимателни –01, 02, 03.10.

Водолей – Това не е вашата седмица. Ще се сблъскате с много предизвикателства. Поемете дълбоко въздух и се справете с тях по спокоен начин. Не правете прибързани ходове. Планирайте времето си, задайте си целите и останете верни на тях, тъй като това е единственият начин да се справите с неочакваните промени и трудностите. Ще можете да докажете, че сте добри в това, което правите и че вашите началници могат да разчитат на вас. Отделете малко качествено време на връзката си.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.10.

Бъдете внимателни –27.09.; 04.10.

Риби – Тази седмица е много обнадеждаваща за вас. На работното място постигате напредък с ефективност и стабилност. През следващите дни може да се сблъскате с някои малки дилеми или препятствия. Не се разочаровайте, защото те ще бъдат само временни. Вижте ги като възможност да преосмислите това, което искате, да решите до къде бихте искали да стигнете и ако трябва да промените стратегията си. Любовният ви живот е в много добър период и тези дни ви позволяват да се разберете с партньора си. Това ще ви помогне да разрешите проблемите, които възникват между вас и произтичат от миналото.

Благоприятни дни – 04.10.

Бъдете внимателни –29, 30.09.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още