Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 5 до 11 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 5 до 11 октомври

Снимка:

Овен – Хората ви търсят, защото ги разбирате добре и можете да им предложите решения. Вашите колеги и приятели ще се обръщат към вас за подкрепа и помощ за разрешаване на разни ситуации. Това е и период на ненаситно любопитство към света. Искате да се впуснете, да разследвате и да откриете нови интереси, които ви дават изчерпателен поглед върху света и ориентация в живота на това на къде да насочвате и стреляте със стрелите си. В събота и неделя, след натоварена седмица, останете на спокойствие  в дома си и подарете внимание на близките си. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10 


Телец – Много динамична седмица. На работа ще бъдете много предприемчиви и борбени, но не е най-подходящото време да мислите за промяна, запазете я за по-късно. Работните дни ще бъдат особено продуктивни и с много добро темпо, така че не губете нито един миг. Тази седмица вашата интуиция и чувственост ще бъдат повишени. Ще бъдете много щедри и дори любвеобилни към всички. В любовта, тези от вас, които имат връзка, моля, не бъдете толкова откровени, бъдете малко по-толерантни.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11

 

Близнаци – На работното място не е изключена спешна ситуация. Не всичко върви гладко в семейството, може да има разногласия, свързани с децата, както и взаимни претенции от материален характер. В този период ще ви се иска да се оттеглите и да бъдете сами, за да размишлявате по важни въпроси. Края на седмицата е благоприятно да бъдете с партньора си, поканете го / я да се насладите на открито на природата, да посетите парк, гора или да се изкачи в планината.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 8

 

Рак – Тази седмица се активира областта на професията, кариерата, престижа, успеха и постиженията. Звездите ви призовават да се посветите на този сектор от живота си, за да ви забележат, да се откроите и да се изявите, обаче, поради вашия тих и сдържан характер, може да е малко трудно. Затова използвайте огромната си воля и упоритост, за да предприемете действия, които водят до успеха. Този период сте склонни да виждате тъмната страна на ситуациите. Интензивните емоции са „на повърхността“, много чувствителни сте към всеки конфликт, който възниква.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10

 

Лъв – Може да има непредсказуема промяна. Създадени са всички условия за възникване на добри възможности, от които трябва да знаете как да се възползвате. Що се отнася до вашата активност, решителността и действието преобладават през целия период. Носени на Колесницата на късмета, вие оставяте волята си да действа, за да накарате нещата да се движат във всички аспекти. Вие предлагате нови методи на работа или нови проекти и успявате да убедите сътрудниците (колегите) си в добрата основа на вашите идеи. Ако трябва да правите кратки пътувания, вземете предпазните мерки и проверете автомобила си и бъдете внимателни по пътищата. 

Благоприятни дни –6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11 

 

Дева – Тази седмица ще бъдете много неспокойни, ще смените позицията си, ще търсите какво да правите, ще сте чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете нерешителни, несериозни и колебливи, когато става въпрос за вземане на решение. Ще бъдете подложени на евентуална раздразнителност от страна на  партньора си. Възможни са здравословни неразположения. Намерете места, където можете да се уедините, за да медитирате и да се отпуснете. 

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8 

 

Везни – Имате всички шансове да постигнете това, което искате, но едва ли ще имате решимост да го направите. Трябва да се съсредоточите върху едно, най-важното нещо. Вие сами трябва да определите кое. По-добре е да забавите темпото на работа, за да избегнете преумора. Опитайте се да разберете опонентите си, изслушайте мнението им, може би трябва да промените възприятието за ситуацията. Тъй като вашата интуиция е активирана, вие сте в период, в който можете да изразите своето художествено въображение чрез всичко. Срещнете се с приятелите си в края на седмицата. Това ще ви зареди. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 9, 10 

 

Скорпион – Това е седмицата на страстта, сексуалността и магнетизма. Този период ще бъдете привлечени от всичко, свързано с романтика, сексуално желание, страст и отдаденост. Интензивните емоции ще доминират във вашата среда, могат да се получат експлозивни заряди. Ако наистина искате да направите промени и сте готови да ги приемете, използвайте своята изобретателност, бъдете оригинални, като внимавате да не бъдете прекалено критични и сурови към себе си и другите. Бъдете внимателни при паричните инвестиции, които правите, бъдете търпеливи. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 5, 11 

 

Стрелец – Тази седмица като цяло е конструктивна и приятна за вас. Подходящо време за нещо ново и непознато. Време е да промените възгледа си за живота и да се отървете от старите стереотипи. Не се страхувайте да предприемате дългосрочни проекти, струва си да разширите външните контакти. Приятели до вас ще ви помогнат в кариерното ви развитие. В сряда бъдете по-малко активни на работа и не вземайте прибързани решения. В петък бъдете внимателни, когато общувате с колеги на работното място, може да кажете твърде много неща. 

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 8 

 

Козирог – В момента имате всички шансове за успех. Ако добре организирате времето си и изпълнявате плановете предварително, можете да постигнете ранни постижения, които са в полза на вашия престиж. Опитайте се да поддържате добри взаимоотношения с колегите си, така че тези добри енергии, които ви придружават, да дават плод. Във вторник и сряда обръщайте внимание на партньорите си и избягвайте спорове и агресия. Погрижете се за финансите си или в краткосрочен план може да съжалявате.  

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 9, 10 

 

Водолей – Тази седмица ще донесе интересни срещи и обещаващи запознанства. Слънцето ви изпълва с чар, докато Колелото на късмета ви предлага късмет и успех. Вашият девиз на седмицата е "Умереност". Ще се успокоите и забързаното темпо от предишните дни се забавя, което е положително за вас. На работа с вашите колеги ще царуват „добри вибрации“ и това ще направи тези дни по-леки в този смисъл. Ще бъдете много възприемчиви към околната среда и ще давате също много добри съвети, ще приложите мъдростта си на практика и другите ще са ви благодарни за съпричастността. 

Благоприятни дни –6, 7

Бъдете внимателни – 5, 11 

 

Риби – Старайте се да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината на действителността само с розови или само черни тонове. Основното нещо е да не се суетите и спокойно да решавате всички проблеми. Доброто настроение и положителните емоции, които излъчвате, ще привличат хората към вас като магнит. Опитайте, въпреки оптимистичното отношение, да оцените реално силите си и да не се претоварвате с излишни грижи. По-добре е да прекарате края на седмицата сами и да си починете от суматохата. 

Благоприятни дни – 5, 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 7, 8   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още