Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – от 9 до 15 ноември

Хороскоп

Седмичен хороскоп – от 9 до 15 ноември

Снимка:

Овен – Тази седмица е вашият шанс да създадете солидна основа за по-нататъшни постижения в работата. По пътя към целта трябва да сте абсолютно уверени във вашите способности. В сегашната ситуация, самодисциплината е ключът към успеха. Не позволявайте на емоциите да ви управляват. Трябва вие да ги контролирате. Определяйки веднъж ясно целите си, не разпилявайте сили за дребните неща. Ще можете да укрепите позицията си като отхвърляте безсмисленото разхищение на енергия за незначителни събития. Поемете отговорност за действията си.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни –12, 13

Телец – Времето е назряло за решителни действия и важна промяна. В началото на седмицата е препоръчително да се отървете от товара на дребни нерешени проблеми. Оказвайте подкрепа на другите. Не позволявайте на гордостта да надделее над вас. Бъдете любезни и толерантни. Ако нещата не вървят по план, бъдете търпеливи. Пазете се от арогантност и търсете други възможности за развитие. Насочете енергията си към постигане на хармония. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете, ще получите информация, която ви позволява да промените много неща.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –9, 14, 15

Близнаци – Темпото и суетата на съвременния живот могат да възпрепятстват чувствителното вслушване в себе си. Но това е гласът на вашата мъдрост, която може да ви води в необходимата посока. Бъдете толерантни и не се присмивайте на никого. Скромното поведение е ключът към успеха. Възможно е вашите идеи да не харесат на някого. Не се опитвайте да влияете на околните, оставете ги да бъдат себе си. Седмицата е благоприятна в много отношения, заветните ви планове и идеи започват да се сбъдват.

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

Рак – Ще имате мистериозно преживяване. Самонадеяността също може да причини проблеми. Възможно е да поведете "малка война", която ще бъде на местно ниво и съвсем няма да ви хареса. Вие сте емоционален човек, но сега не е моментът да показвате емоциите си. Това е стресиращо време и е по-добре да правите отстъпки, отколкото да изяснявате отношенията си. Тогава всичко ще бъде наред, но засега бъдете търпеливи. Следвайте правилото „доверете се, но проверете“. Ще получите доказателство, че наистина сте обичани от някого.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Лъв – Време е да станете по-сериозни, да се откажете от съмненията и несигурността и смело да продължите напред към целта си. Тази седмица ще ви донесе прилив на енергия, особено за тези, които не обичат да седят на едно място. Не бъдете обаче твърде активни и не поемайте по няколко неща едновременно. Трябва да сте по-дипломатични в отношението си към другите. Внимавайте да не попаднете в хитро устроен капан. Вероятни са промени към по-добро или ще се появят нови възможности.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –9, 14, 15

Дева – Ако осъзнаете, че лош навик е възникнал в живота ви, не му позволявайте да се развива повече. Всеки проблем най-добре се решава, като бъде спрян още в най-ранния стадий на развитие. Преодолейте гордостта си и погледнете недостатъците си. Събитията не винаги ще съответстват на вашите сценарии, но светът не ви дължи нищо. Не бива да споделяте деловите си планове с никого. На работа се опитайте да привличате вниманието на началниците си възможно най-малко, за да не бъдете натоварени с допълнителни отговорности. Бъдете в добро настроение, срещайте се с хубави хора, смело флиртувайте, радвайте се по-често.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –10, 11

Везни – Не насилвайте събитията. Изчакайте, докато се намери решение. Нямате от какво да се притеснявате - съдбата е на ваша страна. Не позволявайте на хората около вас да ви манипулират, не правете безкрайни компромиси. Работата над себе си ще донесе чудесни резултати. Нищо не може да попречи на успеха ви, който ви е предопределен. Развивайки добро и доброжелателно отношение към живота и хората, така ще привлечете много приятели и помощници. Животът ще стане много по-приятен и радостен.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион – Нещата известно време бяха зациклили в мъртва точка, но сега започва естествен процес на растеж. Един добър момент за действие. Използвайте го конструктивно. Опитайте да обхванете цялата ситуация, като обърнете специално внимание на взаимовръзките. Вземете под внимание как вашите действия могат да засегнат другите хора. Вкъщи, елиминирайте конфликтите още в зародиш. Не оставяйте децата без надзор. Не се напрягайте, но и не се притеснявайте за дреболии. Усмирете амбициите си и се фокусирайте върху изпълнението на задълженията си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –9, 14, 15

Стрелец – Не се опитвайте да щурмувате нови граници, това едва ли ще бъде увенчано с успех. По-добре е да посветите тази седмица на почивка (ако е възможно) или да правите това, което обичате. Бъдете чувствителни към нуждите на околните. Правете каквото можете, за да бъдете полезни. Дайте всичко от себе си. Бихте могли да станете източник на вдъхновение и сила за тях. Можете да предложите на хората толкова много, че те със сигурност ще ви оценят подобаващо. Това ще е от полза за всички.

Благоприятни дни – 9, 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11

Козирог – Седмицата обещава да бъде изключително активна и позитивна. Ще има много какво да се направи. И ако имате късмет, ще има шанс дори да постигнете желаната цел. Просто не изграждайте стена между себе си и света. Ако имате семейни или служебни проблеми, побързайте да ги уредите, точно сега ще мине бързо и безболезнено. Ще можете да се справите с почти всичко, без да влагате твърде много усилия в това. Имайте достатъчно търпение и мъдрост. На моменти може да се чувствате носталгично.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Водолей – В ежедневните дела обърнете повече внимание на детайлите. Използвайте временните паузи, за да разработите планове, да събирате информация и да обсъждате възможностите с другите. Не се опитвайте да насилвате събитията. Всичко, което можете да направите е бавно да подготвяте почвата за бъдещи промени. Вие сте нетърпеливи да се втурнете напред, но бъдете сдържани, докато ситуацията се подобри. Тази седмица не бива да се превръщате в отшелници, а да общувате с различни хора, дори да е онлайн.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –9, 14, 15

Риби –Старайте се да не се поддавайте на емоциите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликтна ситуация. Коренът на много проблеми се крие в емоционалната сфера. Оставете миналото зад себе си и ще видите как въздухът става по-чист, по-свободен и животът става по-пълен в настоящето. Избягвайте да повтаряте старите грешки. Ако любовната ви история е стара, не се опитвайте активно да сложите край сега. Това не е моментът, в който вие сами можете да се измъкнете от блатото, а напротив, има опасност да бъдете затрупани в калта още по-дълбоко.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –10, 11  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още