Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 15 - 21 април 2024

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 15 - 21 април 2024

Седмичен хороскоп - 15 - 21 април 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Очаква ви успешна седмица, изпълнена с енергия и ентусиазъм за всичко, което правите. Ще бъде благоприятна за кариерно израстване и повишение, ще покажете лидерските си умения. Като цяло ще се справите добре във всички области, в които трябва да покажете, че сте наясно със себе си и ценностите си. Внимавайте обаче да не бъдете прекалено агресивни и упорити. Също така се съсредоточете върху грижата за здравето си, особено когато става въпрос за психично здраве и премахване на стреса.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 21

Телец – Упоритостта ви може да ви вкара в спорове с колеги през тази седмица, но и с членове на семейството – особено братя и сестри или родители. Помислете внимателно, преди да кажете нещо. Можете да постигнете целта си и чрез дипломация. Планетите също препоръчват да стоите далеч от враговете и да внимавате с непознати. Не се впускайте в нови или рискови проекти. Но можете да мислите за тях и да ги планирате. Този период също ще бъде много благоприятен за договорки и споразумения.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Близнаци – Тази седмица ще можете да покажете своята изобретателност, оригиналност и остроумие. Във финансово отношение трябва да бъдете предпазливи и по-скоро да направите малка равносметка на разходите си. Вслушвайте се в критиките, те могат да бъдат градивни. Доверете се на интуицията си, във вторник и сряда тя ще бъде най-добрият ви съветник. Четвъртък е светъл и позитивен ден. В петък и събота бъдете нащрек, за да не попаднете в неловка ситуация.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – През тази седмица ще успеете да преодолеете много от житейските трудности спокойно и без напрежение. Концентрирайте се върху положителните мисли, приятните емоции ще бъдат от полза. Не забравяйте, минусите през седмицата могат да бъдат източник на нови възможности за лично и професионално израстване. Добър момент да прекарате време със семейството си: правете неща, които сте отлагали дълго време, правете покупки и ако сте планирали да купите нещо за дома, сега е точно този период.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Лъв –В професионалната сфера на дейност можете да се справите с всяка задача без сериозни усилия. Желанието за лидерство и брилянтните организационни умения са това, което ще ви помогне да съберете около себе си съмишленици. През втората половина на седмицата има голяма вероятност от наранявания и влошаване на здравето. Тази седмица звездите са благосклонни към онези представители на знака, които са решили да направят нещо хубаво за връзката си. Благоприятен период за любовни и семейни отношения.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Дева –На работното място трябва да внимавате за конфликти с началниците си, защото може да тръгнете срещу тях заради амбициите си, което може да навреди на отношенията ви. Финансовото ви положение може да остане донякъде нестабилно през тази седмица, поради разходи, които не сте очаквали. Обстоятелствата ще изискват от вас да преразгледате планираните действия и да коригирате плановете си. В личния си живот ще излезете от зоната си на комфорт и ще бъдете хвърлени в неочаквани ситуации.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 19, 20

Везни – Ще получите чудесна възможност да продължите напред в живота. Просто се опитайте да се освободите от страховете си и да се оставите да бъдете ръководени от всичко, което Вселената ви изпраща. Когато става въпрос за работа, ще трябва да работите с повече отдаденост и усилия, за да изпълните задачите си. Бъдете предпазливи с враговете си, те могат да разпространяват слухове за вас, които биха могли да навредят на репутацията ви. По това време е много важно да се вземат само наистина обмислени решения.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 21

Скорпион – Промени ще настъпят на работното ви място или в области, които са свързани с пари. Можете да очаквате финансови печалби. На работното място, с помощта на дипломация и добри стратегии, ще можете да постигнете доста. Ще получите голямо признание за работата си, че сте се справите добре. Тази седмица ще бъде добра за пътувания и време, прекарано със семейството. Ще имате достатъчно енергия за всички задачи, не е нужно да се страхувате да започнете нещо, което планирате от дълго време.

Благоприятни дни – 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Стрелец – Започва благоприятен период: уверено се заемете с изпълнението на плановете и срещите. Възможни са интересни новини и конструктивни предложения. Оптимизъм и радост. Тези положителни качества ще проникнат във всички области на живота ви през тази седмица. Вашата решимост да промените личните си цели и да предприемете действия веднага ще се увеличи. С търпение, постоянство и издръжливост можете да получите това, което искате. През почивните дни някой ваш близък ще ви изненада приятно.

Благоприятни дни – 16, 17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Козирог –Тази седмица е подходяща за трансформиране на вътрешната природа и пробуждане на вътрешни сили. Дългосрочните отговорности и нерешените въпроси ще изискват незабавно проследяване. За да получите двойно, понякога трябва да дадете нещо. Препоръчва ви се да потърсите компромис, ако се налага. Не повишавайте тон на децата. Със своята грубост можете да разрушите хармонията в семейството. Вашата енергия, харизма и сексапил са в разгара си. Мнозина ще бъдат много търсени.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 21

Водолей –Началото на седмицата е подходящо за вземане на важни решения в личен план. Не предявявайте прекомерни изисквания към партньорите си, претегляйте адекватно възможностите си. Навлезли сте в премерен и спокоен период. Сега ще имате чудесна възможност да се заемете с хобито си и да посветите време на творчески занимания. Ако не сте сериозно обвързани, може би трябва да преразгледате личните си отношения и най-накрая да се отворите към нещо ново.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 18

Риби – Този период е подходящ за коригиране на текущата ситуация. Това се отнася за отношенията с партньорите или ръководството в работата ви. Преразгледайте много от своите цели и житейски ценности. Може би се движите в съвсем различна посока, отколкото бихте искали. Време е да си спомните мечтите си, да съживите страстите си и може би точно сега ще положите основата на новия си живот. Вие сте на върха на своята креативност. Периодът обещава да бъде интересен в личен план.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 19, 20

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати