Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 17 - 23 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 17 - 23 юни

Седмичен хороскоп - 17 - 23 юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен – За мнозина седмицата подсказва, че ще бъде напрегната. Планетите няма да са в най-добрата позиция за вас. Ще трябва отново да се борите за постиженията си във финансовата, деловата и любовната сфера. Важно е да бъдете упорити и да защитавате интересите си. Някои най-накрая ще се освободят от съмненията, които са им попречили да се концентрират, и ясно ще видят откъде да започнат плановете си. Действията на някои хора, ще ви накарат да се замислите на кого и за какво да се доверите. Не бива сляпо да разкривате тайните си, тъй като сред хората около вас може да има недоброжелатели, които чакат подходящ момент.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Телец – Не бива да очаквате лесни победи, но интуицията ще ви подскаже правилните решения. Препоръчва се предварително да се събере възможно най-много информация, да се анализира и да се направят разумни заключения. Не се колебайте да потърсите помощ от по-опитни колеги - техните съвети ще бъдат много полезни. Съветът към вас е да почистите и преразгледате основно дома си: почистване и премахване на излишните боклуци. Това ще помогне да се избегнат непредвидени проблеми, които могат да възникнат през седмицата.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17

 

Близнаци – Периодът ще е благоприятен за всякакви дейности. Единственият проблем е недовършената работа от близкото минало. Инициативността трябва да се проявява само когато сте напълно уверени в силите и възможностите си. Доверявайки се на вътрешната си интуиция, ще можете да постигнете значителни резултати. Звездите ви препоръчват да прекарвате повече време с близките си, за да се презаредите с позитивност. Представителите на знака могат да очакват романтични срещи и нови отношения. Желанието да "летите в облаците" може да ви тласне към неадекватни действия.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Рак – Началото на седмицата ще бъде трудно за вас. Планетите могат да попречат на щастието ви, затова е важно правилно да разпределите силите си и да бъдете по-организирани. Успешното преодоляване на трудностите, ще ви донесе успехи в кариерата и личния живот към края на седмицата. Съдбата ви подготвя приятна и интересна изненада, която, ако се използва правилно, ще помогне за решаването на много проблеми и подобряването на позицията в обществото. Упоритата работа и търпението ще бъдат възнаградени изцяло. Малко увереност не вреди, особено в новите проекти.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Лъв – Седмицата ще бъде изпълнена с енергиен дисонанс, който може да предизвика разправии и конфликти. Ще трябва да се справите с възможно най-много задачи. Това ще помогне да се отвлече вниманието от тревожните мисли и да се избегне ненужното напрежение и раздразнителност. Периодът ще се характеризира с трудности в общуването с околните, затова по-добре да избягвате ненужни контакти. Трябва да се научите да прощавате на близките си. Намалете общуването с неприятни хора.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Дева –  Понеделник може да се окаже неочаквано труден за повечето от вас. Важно е да премисляте всяко решение и да отделяте достатъчно време за това. Не бива да се изтощавате с неща, които не можете да направите в този период. Чувството за неразположение и депресивното настроение може да бъде малко плашещо, но не трябва да се фокусирате върху това. Дори в края на седмицата, когато енергията се стабилизира, е по-добре да останете внимателни. Недейте да се държите предизвикателно и лекомислено, което може да доведе до много проблеми.

Благоприятни дни – 17, 18, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Везни – Може да ви се иска да се откажете от много отговорности поради многото трудности, които ще срещнете. Не вземайте решения, когато сте стресирани. Трудните задачи могат да бъдат отложени, но не и изоставени. Запазете самообладание, за да избегнете загуба на контрол. Като цяло обаче не би трябвало да възникват сериозни проблеми. Възможни са незначителни трудности и нелепи съвпадения, които могат да ви разстроят и развалят настроението. Може да има твърде много критици наоколо, което също ще добави към неприятностите. Освен това са вероятни неуспешни покупки.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Скорпион – Звездите не ви препоръчват да променяте плановете си, но ви  обещават благоприятен период за решаване на творчески въпроси. Всяка промяна може да предизвика хаос с дългосрочни последици. Спазването на планираните действия ще помогне да се запази уважението на другите и да се избегнат негативните последици. Това е удобно време да направите нещо наистина смислено. Големи покупки, пътувания, началото на дългоочаквания ремонт - всичко това може безопасно да започне.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17

 

Стрелец – В началото на седмицата може да ви връхлетят пристъпи на меланхолия и носталгия. Не се опитвайте да се борите с тези чувства – те скоро ще ви напуснат. Този период ще бъде урок за вас, правейки ви по-мъдри. Трябва да се опитате да реализирате отдавна замислени планове. Шансовете за успех са високи, но преди всичко е важно да се мисли внимателно и да се анализират всички детайли, за да се избегнат грешки. Въпреки факта, че обстоятелствата могат да наложат промени в плановете ви, не трябва да се разстройвате - всички промени ще бъдат за добро.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Козирог – Началото на седмицата може да бъде малко стресиращо. В семейството вероятно ще възникнат малки трудности, поради което ще бъдете принудени да промените част от плановете си. Въпреки че периодът обещава да не е толкова лесен, колкото бихте искали, не сте склонни да загубите оптимизъм и да се откажете. Има вероятност за получаване на важни новини. Тогава обаче ситуацията постепенно ще започне да се стабилизира. Периодът ще бъде успешен за решаване на въпроси, свързани с ремонти, закупуване на нови мебели и домакински уреди.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

 

Водолей – Не се крийте в сенките, дори и да възникнат трудности. Не се поддавайте на изкушението да харчите пари или да доказвате превъзходството си. Хората ще бъдат много докачливи, така че е важно да запазите самообладание. Експериментите не са необходими сега, по-добре е да се прибегне до доказани методи. Упоритостта и последователността ще ви помогнат да постигнете положителни резултати в работата. Идеално време за решаване на професионални проблеми и делови въпроси. Енергията на периода допринася за установяването на нови бизнес контакти и търсенето на съмишленици.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Риби – Не трябва да ходите на шопинг без цел, това може да се отрази зле на бюджета. В любовната сфера не проявявайте малодушие и говорете директно за желанията си. Самата Вселена ще направи необходимите корекции, ако е необходимо. Когато правите планове за бъдещето, важно е да вземете предвид всички грешки, направени по-рано. В противен случай всичко ще остане непроменено. Важно е да избягвате конфликти и остри изказвания по адрес на други хора. Не трябва да се поддавате на провокации - по-добре е да ги игнорирате навреме.

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати