Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 17.02-23.02.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 17.02-23.02.20

Седмичен хороскоп – 17.02-23.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Преминавате през кризисен период, агресивно сте настроени да щурмувате професионалните висоти. Но борбата е напрегната, въпреки това ще можете да издържите героично на препятствията, за което - чест и похвала. Всяко поражение не е присъда, а стимул за по-нататъшни действия. Падайте - ставайте и се придвижвайте смело към целта. Пресейте зърното от плявата в сферата на контактите. Просто не вярвайте на ласкателства и комплименти. Този, който говори приятни думи, може да има скрити цели. 

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Телец – Придържането към една мечта (цел) е понякога добро нещо, но само ако сте готови да предприемете стъпките, за да ги претворите в реалност. Тази седмица ще имате уникален шанс да превърнете противниците в съюзници, но трябва да действате внимателно и дипломатично. Дори и да не сте склонни да общувате сега, обърнете внимание на това, което казват колегите ви. Един от тях може неочаквано да ви даде ценен съвет, да сподели важна информация, да ви помогне да разрешите съмненията и да вземете правилното решение.

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Близнаци – Чувството на несигурност ще ви попречи да се съсредоточите върху работата. Повярвайте, че имате повече сила и знания, отколкото си мислите. На тези, които работят в интелектуалната или творческата сфера, ще им се усмихне късмета. Възможно е приятно запознанство с интересен човек на най-неочаквано място при необичайни или странни обстоятелства. На първо място балансирайте духовното и земното, защото имате нужда не само от физическа, но и от духовна храна. Човек не живее само от хляб. В партньорството ви има справедливо „бартерно споразумение“, всеки ще получи това, което заслужава. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18, 23

 

Рак – Някои представители на вашия знак ще се срещнат лице в лице с болезнени ситуации, които досега са били избягвани, но уви, те трябва смело да бъдат преминати. Ако се окажете „между два стола“, трябва да поемате рисковете и да избирате. Ако възникнат разногласия, избягвайте скандалите - степента на конфликтност е висока, трябва да хармонизирате отношенията на всяка цена. Помагайте на колеги, близки, бъдете ефективни и отговорни, не се крийте от трудностите и смело ги преодолявайте.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Лъв – Започва период, в който във всичко трябва да се следват правилата. Спокойно изпълнявайте практическите си ежедневни задачи. Не предприемайте резки маневри. Движете се с малки крачки, придържайки се към правилните действия. Звездите ви съветват да не приемате нещата около вас враждебно. Напротив, някои от коментарите на близки, приятели или колеги дори ще бъдат полезни, защото виждат всичко отстрани по различен начин. Не се докарвайте до преумора. Ако отделяте повече време за отдих, бързо ще възстановите силите си, в противен случай здравето ви ще пострада.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Дева – Ако преди това сте възприемали света през розови очила, идеализирайки хората, дошло е време за отрезвяване. Къде е черно и къде е бяло, ще стане очевидно сега. И ако е дошло време за професионално „прегаряне“, тогава трябва да промените посоката, да коригирате нещо, да подготвите и да стартирате нов проект. И не следвайте на каишка инструкциите на други хора! Слушайте ума си, доверете се на своите усещания, само вие сте си господари на живота. Бъдете крайно внимателни с финансите си.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18, 23

 

Везни – Някой от семейството се опитва да ви дърпа струните. Не реагирайте прекалено много на провокациите. Трябва да се научите как да живеете в мир със себе си и другите. Вашата енергия и присъствие ще имат голямо влияние върху всички, с които общувате.  Това, което не ви доставя удоволствие в живота, сега е противопоказано за вас. Всяка клетка от тялото ви трябва да вибрира от щастие и радост - да работите, да се отпуснете или да се забавлявате с удоволствие.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Скорпион – Има голяма вероятност началото на седмицата да бъде трудно, защото понякога влачите проблемите на други хора върху себе си.  В делничните дни е добре да избягвате мързела и отлаганията, защото ще е необходимо да завършите всички важни неща. Липсата на нерешени проблеми в работата ще означава липсата на неприятни мисли през почивните дни. През уикенда звездите силно препоръчват да игнорирате каквато и да е работа, да се отпуснете и да почивате. 

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Стрелец – През седмицата всичко ще зависи от вашата активност, търпение и постоянство, особено през първата ѝ половина. Настройте се положително - лесно ще постигнете целите си. Вероятно ще има събития, които ще ви накарат да промените плановете си или да действате извънредно. Погрижете се за вашите дела и се опитайте да доведете до край всичко, което сте планирали. Не слушайте никого и следвайте собствените си аргументи. Пазете се от прибързани заключения и внимавайте с кого общувате - могат да ви подведат.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18, 23

 

Козирог – Въпреки че няма да сте сигурни в успеха, ще трябва да продължите напред. Може да ви бъде предложена интересна и перспективна работа, но ако решите да приемете, отложете нещата, докато е ретрограден Меркурий. Ще трябва да се адаптирате към постоянно променящите се обстоятелства. Не бива да планирате уреждането на важни въпроси, дълги пътувания, както и големи покупки. Енергията на планетите и звездите ще се промени, което ще се отрази на настроението ви. Може би ще имате желание да се изключите от всичко и всички.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 19, 20

 

Водолей –  Ще бъде трудно за някои да съберат своите мисли и да предприемат действия. Те ще бъдат победени от някакъв мързел и апатия, затова трябва да се вземат в ръце, за да започнат да се връщат към пълноценен и активен живот. Седмицата за други представители на знака ще премине в натоварен режим. По време на работа постоянно ще възникват сложни задачи, които изискват незабавни решения. Желателно е да съкратите контактите и деловите срещи до минимум, а още по-добре е, ако ги отложите за друго време. С деловите партньори ще сте на противоположни мнения и трудно ще стигнете до разбирателство в този момент.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Риби – Седмицата ще бъде успешен период за повечето Риби, ако самите те са по-решителни и активни. Ще има всички възможности за реализиране на отдавна планирани планове. Сега не е време за героични постъпки. Не поемайте излишни рискове. Постарайте се да видите ставащото в правилна перспектива и да разчистите натрупаните до момента дребни проблеми и препятствия. За мнозина периода ще премине като в пасторална картина: нежни цветове и спокойни сюжети от домашния живот. 

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18, 23


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети