Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп –19-25.08.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп –19-25.08.19

Седмичен хороскоп –19-25.08.19 - Tribune.bg

Овен – Венера заедно с Марс увеличава желанието ви за интимни отношения. Перфектната комбинация от сурова страст и чувственост прави това най-доброто време за личните ви отношения. Юпитер в тригон към вашият знак (ІІ декада) събужда добри чувства, щедрост, носи благополучие и надежда. Подтиква ви да се насладите на живота, а стресът от живота сякаш постепенно избледнява. Не пропускайте това щастливо време. Можете да спечелите пари от инвестиции и всякакви финансови сделки. Повишава се самочувствието ви. Меркурий в тригон към вашето Слънце носи добри новини и приятни разговори. Рационалното мислене и убедителният стил на комуникация правят този момент подходящ да поискате услуги, да преговаряте, да се пазарите, да убеждавате другите и да популяризирате вашите идеи. Ще правите добро впечатление, а другите ще искат да ви слушат и да ви следват.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете предпазливи – 19, 20


Телец – Началото на седмицата носи промяна и вълнение в живота ви, без да причинява разстройство и хаос. Може да почувствате, че предстои нещо хубаво. Възможни са случайни срещи и ще бъдете привлечени от необичайни хора. Това е добро време, за да се откажете от лошите навици и да изоставите скучните или нездравословни отношения. От сряда до неделя се повишава желанието за социални контакти и търсене на удоволствия - това е едно от добрите времена в годината за запознанства. Вашата мека любяща страна уравновесява силното ви сексуално желание. Повишената лична привлекателност и харизма ви прави популярни в социалните среди. Съществуващите любовни връзки продължават да процъфтяват, а свободните представители на знака биха могли да намерят истинската си сродна душа.

Благоприятни дни –25
Бъдете предпазливи – 21, 22


Близнаци –Началото на седмицата е подходящо време за размисъл и планиране на вашето бъдеще. Положителното мислене и отличните умения за вземане на решения ви позволяват ясно да визуализирате предпочитания път напред. Лесното ще усвоявате нови идеи. Подходящо време за общуване. Няма да ви се налага да мислите какво да кажете, защото ще сте в тон с чувствата на другите хора. Те ще идват при вас, за да споделят чувствата си. Квадратурата на Марс към знака ви (І декада) създава натрупване на енергия и силна нужда да отстоявате себе си. За да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и неудовлетвореността си чрез упражнения, спорт, секс или други интересни занимания. Може да възникне напрежението във връзката ви, ако демонстрирате прекалена сила и доминиране. Опитайте се да видите нещата от гледна точка на другия човек и проявете разбиране. Това също е подходящ момент да поговорите за проблемите в семейството и отношенията. Вие ще се чувствате по-чувствителни и грижовни от обикновено.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете предпазливи – 24, 25


Рак –Началото на седмицата ще предложи възможности за растеж и можете да разчитате на уменията си за добра преценка, за да изберете само онези от тях, които са подходящи за вас. Тези възможности може да са във вашата кариера, чрез инвестиции или бизнес сделки, или в личния ви живот като основни материални притежания или избор на отношения. Търпение, постоянство и етика са вашите ключове за успеха. Втората половина на периода е подходяща за романтика и общуване. Перфектната комбинация от сексуалност и обичливост ви кара да изглеждате и да се чувствате секси. Тази комбинация също означава, че сте готови да давате и получавате любов и обожание. Това, на което се надявате или за което мечтаете, е много вероятно да бъде ваше - в кратък период от време. Марс ви носи енергия, самочувствие и смелост. Повишената сексуална привлекателност и харизма правят това чудесно време за запознанства или подобряване на съществуващите отношения.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 19, 20


Лъв – Седмицата носи добри новини, ентусиазъм и оптимизъм. Късметът идва в много области на живота, така че това е отлично време за работа и забавления.Подходящо е за започване на нов курс на обучение и за полагане на изпити. Може да се опитвате да разберете каква е „истината“ за някого или нещо. Не мислете, че трябва да правите всичко сами, помолете за помощ, ако имате нужда. Възможно е да почувствате, че се нуждаете от известно време да сте сами със себе си. Опитвате се да правите правилните неща. С малко чар, такт и дипломатичност ще е лесно за уреждане на спорове между вас и другите или семейството. Втората половина на периода носи любов, нежност, хармония и приятелство. Ще преобладава доброто настроение, нараства популярността ви сред противоположния пол и лесно ще можете да намирате нови приятели. Засилва се сексуалността ви, както романтичната нагласа, което ви прави много привлекателни.

Благоприятни дни –19, 20, 24, 25
Бъдете предпазливи – 21, 22, 23


Дева – Това е подходящ момент за разрешаване на мистерии и разкриване на тайни. Сега нещата могат да ви се струват някак объркващи. Може да ви е трудно да разберете някои работи, още по-малко какво мислят и чувстват другите! Не се опитвайте да принуждавате хората да правят неща, преди да са готови за тях. Определено сте в по-интуитивна фаза от обичайното, така че за вас ще бъде важно да се доверите на инстинктите и впечатленията си, дори и да не знаете откъде идват. Също така, не трябва да се доверявате на всеки. Ще ви бъде полезно да осъзнаете, че е възможно всичко да не е това, което изглежда. Сряда до неделя носи засилено желание за интимни отношения и сексуално удовлетворение. Ще се прояви вашата нежна и чувствена страна. Ще изглеждате доста сексапилни, което ви прави изключително привлекателни, а общуването с вас по-приятно и вълнуващо. Така че това е добро време за запознанства, забавление, а също и за творческа работа.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 24, 25

 

Везни – Един мъдър човек веднъж казал: „Погрижете се за малките неща и големите ще си дойдат на мястото си.“ Така направете и вие. Петък до неделя носи сериозни, мрачни и по-интензивни мисли. Може да ви е по-трудно да мислите и да общувате директно, но това е подходящ момент за проучване и разследване. Избягвайте да се забърквате в ситуации, тайни и чужди игри. Думите ви могат да създадат объркване. Може да бъдете обвинени в неща, които не сте направили или най-малкото, да накарате хората да станат подозрителни към вас. Има вероятност най-накрая да получите новини, които сте чакали и вероятно ще бъдат добри. Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се насладите на добри времена с приятели и семейството. Самочувствието и позитивното ви отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат да успеете. Това е подходящ момент да използвате вашата инициатива и да постигнете реален напредък.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете предпазливи – 19, 20


Скорпион – Ще останете фокусирани върху дългосрочните си цели и няма да се разсейвате от ежедневните драми. Резултатите от вашите усилия ще повишат чувството ви за сигурност и самоувереност, ще бъдат източник на гордост и удовлетворение. Ще бъдете целенасочени и ясни относно целите си. Ако възникне някакво предизвикателство, ще бъде лесно да се намери практично решение. Звездите ви напомнят да се съсредоточите върху това, което наистина искате, а не върху това, което не искате в живота си. Основната точка е, че имате способността да впрегнете мислите си и да ги използвате за вашето и на всички останали най-добро. Не само имате способността, вие носите отговорността. Затова победете страховете си, контролирайте своите импулси и никога не губете търпение за това, което правите. Марс засилва вашите енергия, самочувствие и смелост. Подобряване на съществуващите отношения. Повишеният сексапил и магнетизъм ви подтикват към запознанства.

Благоприятни дни –25
Бъдете предпазливи – 21, 22


Стрелец – Седмицата започва с леко противоречив старт, обаче не съдете и се опитвайте да продължите да се усмихвате. Подходящо време за преобразяване – вътрешно и външно. Марс създава натрупване на енергия, напрежение и силна нужда да отстоявате себе си. За да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и неудовлетвореността си чрез странични занимания, спортуване, плуване. Запазете спокойствие и използвайте разума си - има начини и средства за спасяване на ситуацията, използвайте творчески подход. Може да се почувствате под натиск от приятели, колеги или близки, но не го приемайте лично. Имате ли достатъчно забавление в живота си? Вероятно не - но космическите енергии на седмицата ще ви помогнат да поправите това. Оставете миналите съжаления твърдо зад вас и се фокусирайте само върху тук и сега, за да не съжалявате после за пропуснатите възможности. Правете това, което може да ви усмихне.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете предпазливи – 24, 25

 

Козирог – Като цяло би трябвало да се чувствате по-сигурни, отколкото сте били от известно време насам. Нещата ще се развиват добре и вие ще се чувствате обнадеждени за бъдещето - с добра кауза. Семейната стабилност е вашият основен приоритет тази седмица и ще искате да направите всичко възможно, за да се почувства домът ви обичащ, приветлив и спокоен. Време е за преустройство, ремонт, обновление. Лоялността е ключов проблем за вас сега. В един момент може да се наложи да вземете трудно решение относно това да подкрепите някого или не. Слушайте инстинктите си. Междувременно въображението ви е разпалено от много креативния и оптимистичен Марс. Той ще засили способността ви да популяризирате себе си и талантите си. Време е да спрете да се криете и да започнете да показвате своите способности. Периодът е подходящ момент за среща с някое ново лице, ако сте необвързани и търсите любов.

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 19, 20


Водолей – Няма да искате да прекарвате прекалено много време сами. Каквато и да е сегашната ви позиция, вие ще бъдете решени да я подобрите. Интуитивно ще знаете какво искате и как да го получите, особено в отношенията. Ще се сблъскате с не толкова приятните аспекти на живота и това ще притъпи настроението ви, но бързо ще се справите с положението. Отнасяте се твърде сериозно към живота, време е малко да се отпуснете. Някои планети ще ви помогнат да проявите повече позитивизъм и оптимизъм, показвайки ви, че сте далеч по-способни, отколкото осъзнавате. Това е подходящият момент да поканите някого на среща и да действате според вашите инстинкти. Можете да бъдете директни и настойчиви, без да изглеждате агресивни или груби. Някои от вас ще започнат тайна любовна афера или ще възстановят отминали отношения. Можете да влезете в любовния триъгълник. Най-вероятно именно вие ще трябва да избирате.

Благоприятни дни –19, 20, 24, 25
Бъдете предпазливи – 21, 22, 23


Риби – През новата седмица ще имате усещане за хармония, вътрешен баланс и удовлетворение от живота. Слушайте вътрешният си глас, той със сигурност няма да ви подведе. През седмицата ви очакват приятни изненади. Ще се повиши вашата жизненост, вашата енергия, вашия магнетизъм. Вие преминавате през много щастлив период, в който можете да постигнете това, за което отдавна копнеехте. Не се колебайте да вземете решението, което отлагате, ако смятате, че сега е моментът да го направите. Пазаруването според астропрогнозата ще бъде успешно. В личните отношения не проявявайте капризи. Трябва да преразгледате диетата си. Нужно е да ядете повече плодове и зеленчуци. Старайте се да живеете спокойно, опитайте се да стабилизирате емоциите си. Време е да оставите зад себе си миналото и да живеете настоящето по начина, по който винаги сте искали, като действате извън правилата, които ви ограничават. Ако сте свободни, можете да срещнете някой специален човек, който да ви помогне да видите света с по-различни очи ...

Благоприятни дни –21, 22, 23
Бъдете предпазливи – 24, 25

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети