Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 22 април - 28 април 2024

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 22 април - 28 април 2024

Седмичен хороскоп - 22 април - 28 април 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - За Овен седмицата носи енергия на конкретност. Също така може да бъде полезно да се сложи спирачка, защото ако последните дни са били много напрегнати и шеметни, тялото го усеща със силна умора. Активира се зоната на наталната карта, свързана с ресурси и ценности. Времето е подходящо да си направите сметката, да вземете икономически решения и да обърнете внимание на управлението на ресурсите (както материални, така и емоционални). Имате цикли за затваряне по отношение на вашите желания и страсти. Може да почувствате, че губите скорост. Имайте предвид, че ако сценарият стане объркващ или твърде емоционален, това е, за да се научите да следвате интуицията си.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец - Звездите ви дават зелен коридор. Не се притеснявайте, че нещата се движат бавно. По-добре обмислете плановете си и проверете няма ли грешка в разсъжденията ви. За Телците тази седмица носи много налична енергия за среща с наслада и хедонизъм. Също така е идеална за засаждане на семе - реално или символично - в предстоящи нови проекти. Това време е възможност да потърсите връзка с тялото: поглезете го с масажи, кремове, спа процедури и вижте как това основно и просто внимание може да доведе до много истинско благополучие.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци -  За вас тази седмица носи затваряща енергия: въпреки че няма нещо конкретно за заключение, това е необходим етап, който се случва на несъзнателно ниво и подготвя почвата за новия слънчев цикъл, който скоро наближава. Марс транзитирайки в знак Риби, осигурява благоприятен импулс за активизиране в професионален план. Обърнете внимание на интуицията си. Възможно е да възникнат въпроси относно пътуване и дори по-важни, на които може да няма бърз отговор. Ако изпаднете в много проблеми, потърсете канал за диалог.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак - За вас Слънцето в Телец събужда желанието за насърчаване на приятелството и особено желанието да се свържете отново с групови планове. Проста и лесна идея: излезте да се срещнете и да хапнете вкусно с приятели. Активирайки се областта на рождената карта, свързана с групите и колектива, енергията ви принуждава да възстановите контакта с приятелите си. Няма значение, че не сте се виждали от дълго време. Подходящо време да започнете терапия и да освободите потиснатия гняв от миналото. Можете да почувствате неочаквана, по-голяма чувствителност, която възниква от дълбините на вашето същество.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв - Слънцето в Телец за вас носи определени изисквания, тъй като енергийно това е време, когато е необходимо да се затворят висящи ангажименти, особено по отношение на работата, тъй като се активира зоната на рождената карта, свързана с професия и работа. Затова е време да преодолеете инерцията и отлагането напоследък и да демонстрирате, че ще можете да постигнете договорените цели. Не се притеснявайте, ще можете; но може да се наложи да положите повече усилия за това. Бъдете готови да приключите висящи сметки.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – За вас седмицата е свързана със своята земна, практична и бавна енергия. Разбира се, внимавайте с тенденцията да станете прекалено обсебени от материалното и икономическото, за да не изгубите от поглед пълната картина и да пренебрегнете другите си интереси. Може също да е подходящо време да коригирате ежедневното си хранене. Марс, планетата на желанието и инициативата, транзитирайки през опозиционния ви знак Риби, допълнително активира вашата зона на връзките и партньорството. Оставете се да бъдете увлечени във вихъра на емоцията.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни - Очаква ви енергично ежедневие през цялата седмица. Вашият оптимизъм ви дава криле. Имате възможност да промените много неща в живота си към по-добро. Стига да го пожелаете. Творческият потенциал ще се увеличи, ще имате ярки творчески идеи, които ще донесат успех, а в някои случаи и печалба. Внимавайте с екстравагантните идеи и предложения. В понеделник и вторник не са изключени досадни пречки в работата или плановете, но ще можете бързо да ги преодолеете.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион - Седмицата ще бъде успешна в различни области. Ще престанете да се съмнявате в себе си. През следващите дни звездите ще ви подтикнат да се фокусирате върху теми за свързване: двойки, съюзи и партньорства. Може да бъде момент на диалог, преглед и трансформация на една връзка, за да проведете искрен разговор и да поставите на масата това, което всяка участваща страна иска. Може да се появи някое ново лице в обкръжението ви или да се укрепи връзката.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец - Тази седмица звездите ви отправят покана за преосмисляне на хранителните и физически навици. Добър момент е да подобрите спортната си рутина и да обърнете повече внимание на ежедневните нужди на тялото. Подобрете организацията си в работата. Многочислени събития и интензивното всекидневие ще раздвижат вътрешните ви залежи. Необходимо е да обърнете особено внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Преди да опитате да уловите истината със своята безпогрешна интуиция, оправете предавателя на своя ум.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог  - Подгответе се за оживена и доста напрегната седмица. Ключът към успеха ви ще бъде съчетанието от практическа проницателност със здрава амбиция. Трябва да се съсредоточите върху най-важното нещо и да не разпилявате енергия за дреболии. Стремителният образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух. В средата на седмицата бъдете внимателни - съществува риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви.  Вземайте решения внимателно.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей - През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможност да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате с властта си. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията обаче трябва да почакат. Потърсете някакво рационално решение на битовите и финансовите проблеми. Бъдете по избирателни в общуването си, в противен случай ще си навличате някои проблеми. Вършете само добри дела и ще ви запомнят с добро навсякъде. Могат да се появят чувствителни въпроси, свързани със семейството.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби - Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно. Трябва да подобрите професионалното си ниво, да придобиете нови знания, да бъдете подготвени за промените в работата и допълнителните изисквания на началството. При вас кривата на събитията ще се движи по средата на скалата. В ежедневието ви преобладава повече рутинност, отколкото разнообразие. Ако искате сами можете да поработите върху въпроса и да си потърсите своята весела част от живота.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни – 26, 27

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети числа
Топ новини виж още

Хороскоп