Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 04 до 10 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 04 до 10 януари

Снимка:

Овен – Седмицата ще бъде изключително динамична и успешна. Очакват ви положителни емоции. Ще постигнете високи резултати в работата си. Експериментите са нежелателни, действайте само чрез проверени методи. Някои от вас ще попаднат на добра оферта, над която сериозно ще се замислят. Трябва да умеете да се борите, да действате по-предпазливо и да не споделяте мислите и плановете си с никого, освен с най-близките хора. Венера благоприятства партньорските ви отношения, планирането на съвместни развлечения. 

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6 

 

Телец –Имате достатъчно енергия за реализиране на вашите проекти, няма ограничение за вашата отдаденост и трудолюбие. Тъй като сте доволни от текущите си постижения, точно сега е чудесно време да покажете на какво още сте способни. Периодът е благоприятен за развитието на личните отношения, носи възможности за професионалното развитие и подобрението на отношенията с колеги. Общувайте само с хора, с които сте на една вълна. Избягвайте да поемате по-голямо натоварване, отколкото можете да поемете. 

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –8, 9 

 

Близнаци – Седмицата ще е успешна и благоприятна, но не можете да избегнете всички трудности.  Въпреки всичко, някои ще почувстват меланхолия. Събитията могат да се сменят бързо като на калейдоскоп. Не си играйте на котка и мишка с околните. Добре е отношенията да са честни и открити. Във връзката ви всичко ще се развива хармонично, но внимавайте да не започнете да изисквате от партньора си повече, отколкото може да ви даде. За нови запознанства и отношения сега не е много удачен периода. 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –4, 10 

 

Рак –Готови ли сте да опитате нещо ново? Тъй като сте пълни с енергия и имате желание за действие, сега е точно подходящият момент. Някои могат да завиждат на вашето ниво на енергия и самоувереност. Това са качества, които ви превръщат в симпатичен колега и медиатор в спорове. Ще има хора, които ще очакват от вас съчувствие и подкрепа. Помогнете им, но не поемайте на раменете си твърде много чужди проблеми. С вашето очарование няма да ви е трудно да привличате вниманието на противоположния пол. 

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6

 

Лъв – Можете да се възползвате максимално от първоначалния си ентусиазъм. Лесно се провокирате от другите. Сдържайте се, не се поддавайте или ще бъдете въвлечени в ненужни сблъсъци. Слушайте вътрешния си глас и вършете работата си възможно най-добре. Условията се променят и скоро може да се окажете в далеч по-добра позиция. Останете верни на себе си и не бъдете арогантни! Колкото и лесно е да впечатлите някого, също толкова лесно може да ви омръзне! 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –8, 9 

 

Дева –През седмицата ще се проявите като много добри анализатори и стратези. Всяка позиция ще бъде проверявана по три пъти, за да се избегнат грешки и проблеми. Ще вдъхновявате околните. Можете да потърсите нови съюзници или делови партньори. Конфликтите леко ще ви заобикалят. Ще имате много възможности да се срещнете с приятелите си. Не пропускайте в свободното си време да се разтоварвате с любимите си развлечения. Това ще ви зарежда с нови сили. 

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10 

 

Везни – Меркурий е в квадратура към вашия знак и е напълно вероятно да изпитате стрес от получаване на информация, идеи или в общуването. Ще се оскърбите от критика отправена по ваш адрес. Дори да не е насочена конкретно към вас, пак ще я приемете лично. Не се съгласявайте с това, което не ви харесва. Получаването на бонус или някакво малко подаръче ще повдигне духа ви. Ще ви се разкрият нови източници на ентусиазъм и вдъхновение. Можете да омагьосате всеки, когото срещнете. Излезте и се насладете малко на възхищението на другите. 

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6 

 

Скорпион – Седмицата носи добри възможности за вас, енергийният тонус ще е доста висок. Ще бъдете енергични и активни. Не се оставяйте обаче да почивате на старите си лаври, а напротив, продължавайте да действате с обновена сила и ясното разбиране за това какво и как да направите. През тези дни ще имате всички шансове да засилите доверието към себе си и да заслужите много похвали. В средата на седмицата ще имате добро настроение, но в последните й дни трябва да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си. 

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –8, 9 

 

Стрелец – Седмицата ще премине без напрежение и безпокойство. Вие сте движени от вашата амбиция и забравяте как се чувстват околните. По-добре слезте от високия си кон, преди да се окажете отблъснати от другите. Венера освен, че засилва вашата привлекателност, ще събуди у вас любовта и страстта, ще съживи отношенията ви, които са се сблъскали с рутината на ежедневието. Някои от свободните представители на знака могат да попаднат на необичайно стечение на обстоятелствата. Оглеждайте се дали някъде наоколо не се навърта някоя привлекателна личност и да ви излезе късмета. 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –4, 10

 

Козирог – Отпуснете се! Трябва да спрете да се притеснявате за проблемите си. Вместо това направете нещо добро за тялото си, например релаксация, масаж. Тайната на успеха през седмицата не е в напрегнатите мускули и стиснатите зъби, а в запазването на спокойствие. Колкото по-позитивно възприемате това, което се случва, толкова по-правилни ще бъдат вашите решения. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но все пак се опитайте. Във финансов план вашите възможности не са толкова големи, колкото ви се иска, затова се старайте да не правите големи разходи. 

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6

 

Водолей – Всичко, което сте планирали, ще се реализира със знак плюс. Първата половина на седмицата ще е успешна и стабилна, но след това са възможни малки неприятности да се появят на хоризонта. Нещо неочаквано може да ви накара да станете неспокойни и да се разбунтувате.  Отстъплението понякога е по-добър начин да спечелиш битка, отколкото да останеш и да се биеш. Вашата енергия трябва да се насочи в правилната посока. Искате да излезете от коловоза и да поставите нови акценти. Не се оставяте да бъдете спрени. 

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –8, 9 

 

Риби – В началото на седмицата направете кратка пауза. Мнозина ще усетят лека отпадналост. Някои от вас няма да се чувстват особено добре. Енергията на периода е такава малко потискаща, но въпреки това се опитайте да се вземете в ръце. Постарайте се да се държите далеч от хора, които обичат да дават полезни съвети за всякакви случаи. Излизайте повече на разходки, общувайте с приятели – всичко това ще ви повлияе благотворно върху светоусещането и настроението, ще повдигне духа ви. 

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още