Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 07 до 13 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 07 до 13 декември

Седмичен хороскоп от 07 до 13 декември - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Почти е невъзможно да се постигне ясно разбиране на състоянието на нещата и перспективите в материалната сфера. Повишените изисквания към вашето семейство и непостоянните настроения могат да навредят на семейните отношения, както и на раздора с партньорите. Появява се необосновано подозрение, недоверие към любимия човек, което може да предизвика напрегната ситуация. Силните емоциите като  ревност, егоизъм, гняв, могат да причинят много неприятности на вас и хората около вас. 

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни –9, 10 

Телец – Опитайте се да не забравяте за работата и вашите отговорности, фокусирайте се върху професионалните дейности и задачи, тъй като през този период можете да подготвите почвата за бъдещи успехи.  Някои от вас може да се почувстват по-зле през първата половина на седмицата. Това важи особено за тези, които страдат от хронични заболявания на ставите и гръбначния стълб. Физическата активност през този период трябва да бъде умерена. Звездите ви съветват да обърнете внимание на мечтите си. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –11, 12 

Близнаци – Погледнете на живота днес по-реалистично и прагматично. Докарайте до край всички недовършени дела още в началото на седмицата. Проблеми могат да възникнат в резултат на собствените слабости или поради прибързани заключения.  Това е добър период за развитие на въображението и творческата дейност, който може да се превърне в основата за въплъщение и реализация на вашите идеи. Ще имате възможност значително да повлияете на живота си и да го промените към по-добро. Какви методи ще се наложи да използвате, е известно само на вас. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8, 13 

Рак – Поемете контрола върху емоциите си. Вашето поведение започва да безпокои околните. Появяват се несигурност, съмнения в себе си или в чувствата и намеренията на партньорите. Бързането може да ви постави вас или другите в неудобно положение. Опитайте се да премахнете всички фактори на тревожност, съсредоточете се върху себе си. Не вземайте важни решения, преосмислете всичко, коригирайте го, ако се налага. Не е изключен служебен флирт за някои представители на знака. 

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10 

Лъв – Трябва да обърнете внимание на мнението на другите, да се научите да преговаряте, да търсите компромис, да се приспособявате и да изграждате партньорства. За да запазите мира и хармонията в семейството си, опитайте се да се въздържате от критики към партньора си. Не бива да засягате чувствителни теми, които със сигурност ще доведат до разгорещени дебати. Също така, не включвайте познати, роднини и съседи като арбитри за да оправяте отношенията си. Това само ще влоши нещата.

Благоприятни дни – 9, 10, 13

Бъдете внимателни –11, 12 

Дева – Има голяма вероятност да станете жертва на невярна информация, така че е по-добре да не приемате нищо на доверие, а да проверявате сами фактите. Основното нещо е да не бързате да решавате незабавно възникващите проблеми и да правите изводи, защото прибързаното действие може да съсипе благоприятните възможности. Възможни са доходи от извънреден труд. През този период е по-добре да се заемете с краткосрочни проекти, тъй като в дългосрочен план може да нямате достатъчно физическа сила и енергия. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –7, 8, 13 

Везни – Прекомерно изразходване на физическа сила, може да доведе до влошаване на здравето. Има тенденция да пропуснете добри възможности, да се разсейва вниманието ви, неспособност да се концентрирате само върху едно нещо. Някои инициативи могат да провокира конфликт или да причинят нежелани последици. Не отлагайте за по-късно всички неща, които могат да бъдат направени през тази седмица, защото ще става все по-трудно. За творческите личности периодът ще донесе възможности за въплъщение на техните идеи, за хармонично самоизразяване. 

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни –9, 10 

Скорпион – Мнозина представители на знака могат да изпитват дискомфорт, когато общуват с приятели или познати. Може би ще имате причина да се съмнявате в искреността на намеренията на някой от вътрешния ви кръг и готовността му да ви съдейства по всякакви въпроси. Избягвайте ситуации, включващи интриги, клюки, слухове. Междувременно това е добра седмица за решаване на финансови проблеми, допълнителна работа на непълно работно време. Съсредоточете се върху това, което ви зарежда с положителни емоции. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –11, 12 

Стрелец – Имате огромна необходимост да доказвате себе си, своите таланти и способности, но често ще срещате препятствия, неразбиране от страна на околните. Твърде оптимистичното отношение към реалността може да доведе до грешни решения. Ще можете да отстраните някои трудности и пречки, виждайте ясно новите перспективи пред себе си. Нуждата от обновяване и нови преживявания се увеличава тази седмица. Вашата общителност също се увеличава и това привлича към вас лица от противоположния пол. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8, 13 

Козирог – Ще почувствате прилив на жизнена енергия, можете да изненадате другите с вашата решителност. Вашите действия впечатляват хората, можете да постигнете много, дори повече, отколкото досега. Чувствайте се свободни да защитите своите принципи и да продължите напред, защото ще успеете. Може да дразните околните с вашата силна индивидуалност и способности и да предизвикате завист от тяхна страна. Вие сте доста способни и готови да се справите с всичко, което ви предстои, но действията ви могат да доведат до преумора. 

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10 

Водолей – Потенциалът на този период може да бъде описан като началото на нов цикъл, когато трябва да насочите усилията си към нови области. Необходими са огромни усилия от ваша страна, за да балансирате личния и социалния си живот. Вие сте в центъра на вниманието, независимо дали искате или не. Това е подходящият момент да използвате активно старите си връзки и да намерите нови. Ще се чувствате по-уверени, че усилията ви няма да отидат на вятъра. Тази седмица звездите ви съветват да обръщате повече внимание на здравето си. 

Благоприятни дни – 9, 10, 13

Бъдете внимателни –11, 12 

Риби –Не е моментът да започнете важен бизнес, проект, работа или да вземете сериозни решения, защото развитието на събитията ще върви по напълно непредсказуем начин. Може би умората от ежедневните дела и притесненията ще ви се отразят, хроничните заболявания може да напомнят за себе си. Препоръчително е да се спазва дневният режим и да се води здравословен начин на живот. Също така да обърнете повече внимание на общуването с приятели, което неминуемо ще ви отпусне. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –7, 8, 13 


 

Коментари (2)

HRIST IVE VELIKI POZDRAV ZA TEBE TI SI JEDEINSTVEN ASTROLOG NA BALKANU NAJBOLJE ME PSIHOLOŠKI PROCEWUJEŠ I DAJEŠ MI NAJBOLJE SAVETE.
07.12.2020 09:33 / Отговор
И.П. Много ви благодаря! Думите ви ме трогнаха!
11.12.2020 16:32

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети